Köszi a gratulációkat, dícséreteket. Majd még teszek fel képet, úgysem bírok magammal. :-)
A mai menet nehezebb volt, mint a tegnapi. Tegnap tök jól kijött, hogy pl. a Bazsis esti progit végigaludta Eszti. Na ma pont megéhezett. Ráadásul a kiscsaj ha épp nem alszik, enni szeretne. Kebellel a szájában szeret kakilni is pl.Ma is lemértem egy szopit: megint 80g volt. Most le is mázsáltam este: 3550g. Szóval elérte a születési súlyát. Mióta van mit enni, napi 60-70g-ot gyarapodik. Remélem, azért ez kicsit lelassul...
Lányok! Az normális, hogy sokkal jobban viselem a császáros sebet, mint anno a gátsebet?
hmm. érdekes a problémakör. :-) mondjuk mi inkább a szomszédék macskáinak az ürülékétől kívánjuk védeni a homokot. remélem azok nem férnek be a lyukon. :-D
mégegyszer nagyon-nagyon gratulálok ehhez a helyes fiúcskához!
Jucusnak pedig a gyönyörű leányhoz :-)
nunya,
nekünk van kagylóhomokozó, tavaly vettük, de valahogy nem válik be, mindig belefolyik a víz és gyönyörűen megáll benne. Pedig értelemszerűen rajta van a teteje. (Így aztán inkább medencére hajaz, mint homokozóra, pedig nem ez volt a szándék) :-)
De ha valaki felvilágosít, mit csinálok rosszul, azt nagyon szépen megköszönöm!
Esztuséknak hatalmas gratula! Jól beértek minket. :-)
Mi végre itthon vagyunk. Elvileg a császár miatt még bent kéne lennünk, de jól vagyunk mindketten, és ezért hazaengedett a doki úgy, hogy majd varratszedésre vissza kell mennem. Császáros sebem semmivel nem vacakabb, mint Bazsival a gátseb volt. Úgyhogy tök jó minden. :-) Most nincs időm visszaolvasni, de gyorsan felteszek egy 1 napos képet a leányzóról: Puszi mindenkinek! Jucus
Hol van ez a pavilon? Idáig úgy néz ki, hogy V. dolgozik.ergo megyek.;)
Rádcsörgök majd,a 6 órás hirekben szép időt mondtak mára.
Játszótérre a Nehru parkba járunk le a Dunához a Boráros tér mellett. Biztos tudod melyikről beszélek. Szeretem,mert elég jó a közönsége,nem túl nagy a játszó igy átlátható,és zárt.
Eszter mindenkit puszil és köszöni a gratulákat, drukkokat. :) Boldi már volt bent nála, minden rendben ment, bár kicsit meg volt szeppenve. (a Bo, hihi, el tudjátok képzelni? :)) Holnaptól rooming-in szobában lesznek.
Sziasztok! Éljen,Esztus,éljen Barnabás! Nagy gratula nekik!!!
Sapi! Én a lacikonyházásban benne vagyok!;o))) Megpróbálom Viktort is befüzni,mert vasárnap itthon lesz. Ellenberger én is a szombati Moszkva téren filozom. Vissza-visszahúz a szivem a II.kerbe. Oda nem jön ki valaki ha jó idő lesz? Valszeg barnával mennénk kettecskén.
Ma szinházba megyünk.:)))) Megnézzük a nemzetiben a 12 dühös embert. Éljen.
jaj sapi, maradj már! Dehogy vagy csodtömeg!!! Úgy nem tudsz elmenni talizni délután pl, hogy akkorra érjetek haza, mint Gida? Én így csináltam terhesen, ha mocoroghatnékom volt.
Ti mennyiért vettétek a kiságyat? És Esztus? Nem emlékszel? Én is olyat szeretnék venni, mint ti, most látok egyet 32.000-ért, nem tudom, megéri-e. köszi