bár már nem volt tiszta hogy melyik pohár milyen stádiumban van.... a fejed felett az a granary az aréna ? Cork város? akkor az mégis csak írország... jaj fáj a fejem....
SAt most én veszítettem el a fonalat , most mi van? Guinness-nél irebb sör nincs!!
Na ez a sör egy tanyulmány része... közvetlenül a csapolás után... igy nem hozzák ki... 1-2 percig szunnyadni leteszik ,mig ki nem tisztul egésszen ,aztán külön mérik rá a habot ... ja és fontos a dölés szög (kocsmánként változik ) és a száraz pohár
nekem akarod megmagyarázni, mi az a csapolt ginisz??????
Nekem, aki (persze Fradi-meccsre ment ki először Skóciába, no meg Angliába is, sajnos Írországba mostanában sem fog eljutni a Fradi........) korábban itta a giniszt??? :0)
Hát igen ... Ő nem volt üvegbe szorítva igyenest a csapból jött.. igy hát tényleg idő köll hozzá
Sat azt azé tényleg komolyan gondoltam .....a játékhoz esze csak egy legénynek volt bár a tabellára nézve... tán jobb vóóóna ha maradt vóna....
mi meg mentünk feljebb egy kicsit,hogy mi se maradjunk...
azt találkoztunk az ütős hármassal...beülsz egy kávéra kapsz egy Irish coffee-t integetsz,hogy fizetnél hoznak egy Hot whiskeyt ,persze rá kell egy sört inni aztán csak kiváncsiságból meg kérdezed mitól himbálódzik a pub.. pehhedre meghozzák azt is.. nem különleges de...Powers gold label( ki ne ejtsd a szádon , hogy skót is létezik) mert úgy jársz, hogy előveheted .. az otthonról hozott házi bahackot és hogy életedet mentsd elmagyarázod ( az én angol tudásommal) hogy mi ezt hivjuk skót italnak mert valaki a 100%-ból kisprolt vagy 40%-t
hát az üveg házi hamar rendbe tette a társaságot viszont észrevétlenül távozhattunk és még az igazán ütős törkölyt elősem vettük
Hm... Ezek a fradi drukkerek már csak ilyenek...:-)) Lehet hogy túlságosan meg vagyunk/voltunk illetődve a labdarúgás (egyik) szentélyében készült képek láttán.