Azt nem értem, hogy az előző képeket hogy fogadta el az kva gép..., a netboardra meg még bonyolultabb, mint ez, egyáltalán nem tudok feltenni képet.....
Régebben többet jártam erre. Olvass vissza, akkor láthatod a kutyámat is, Archibardot. Neki Márti a nagymamija. 1992-óta van, volt beardedem. Régen egy kanom és egy szukám volt. Volt 2 almunk is. Aztán 2 éve 3 hónap alatt elment mind a kettő. Akkor jött Archie.
Az első fotón egymás mögött Kleo és Limo, a második a Szilvásváradi Klubkiállításon Kleo a Krisztivel, az utolsón Kriszti a Limo-val.
Limo a Momo kölke. ...holott én mindig a Kleo kölkére vágyakoztam. Nade nagyon-nagyon nem bántam meg. Ez így alakult....
Az idén is tervezünk ezt azt, bár néha nagyon nehéz összehangolódni, mert ugye nekem is vannak más barátnős kilengéseim. Meg én szívesen mennék velülk terelni, de rájöttem, előbb engem kéne az alapokra kiképezni...
Nemrég volt egy dd-os próbálkozásom is, de ezt is inkább csak a Limo megmozgatása miatt, nem azért hogy még ezzel is versenyezzeünk, de tele van energiával...
Egyébként én vagyok a csapatban a legmozgékonyabb, én jövök-megyek Limo-val, mert a többiekre nem lehet számítani, mindig van valami más program. A Mariann időnként rámcsodálkozik, hogy jövök-megyek a kutyival...
Remélem tényleg fognak jelentkezni, nem tudom miért volt fura érzésed? Amúgy nekem is egy dunavársányi címet adtak meg, de nem tudtam elérni őket és nem is jeleztek vissza egyszer sem, ami nagyon hiányzik a mai napig, azért remélem a kutyus jól van náluk, csak jó lenne tudni róla!
Ha szeretnétek jönni látogatni,elötte telefonon egyeztessünk időpontot, hogy koleganőm is ott tudjon lenni, vagy, ha tudtok jönni az érdeklődőknek szóló beszélgetéssorozatra, akkor február 9.-én várunk szeretettel. (Off)
Szömörce kb 1/2 éve vagy még régebben ezen a lapon írtad, hogy ott is népszerűsíted ezt a topicot, erre írtam én, hogy az ottaniak nem fognak ide jönni, mert ott összeszokott csapat van...
Egyik tanárnőmnek mondtam is, hogy ismerlek, és hogy lehet, hogy tudnánk tenni nálatok egy kis látogatást. Szóval, ha valamikor úgy gondolod, hogy beleférne egy, akkor szólj légyszi! Beugranánk...
Van egy kicsit(??) hiperaktív óvodás kisfia, és úgy emlékszem, nem nagyon van megelégedve a mostani óvodájával, meg az óvónénijével...
Tegnap is találkoztam a Lelkessel, merthogy szül az asszony a Schöpf Mérei KH-ban. Ha jól emlékszem, akkor Dunavarsányba költöztek. Az első gyermeket várják...
Nem tudom, miért volt fura érzésem a beszélgetés után... Megerősítette, hogy a jövő héten jelentkezik és jön szombaton...
Az irodában valamiért nem engedett a gép válaszolni....