Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Audi A4 B5 2001-es 1.9-es TDI produkál számomra igen furát. Reggel, indítás után kb. 5 perccel a motor elkezd rángatni és erőtlenné válik. Ha leállítom a motort és újraindítom általában megszűnik a probléma, de nagyobb terhelésre a motor ki-kihagy. Ha felmelegszik a motor, utána már szépen jár. Igyekszem hidegen nem gyilkolni a motort (meg egyébként sem), volna ötletetek, hogy mi okozhatja ezeket a tüneteket?
A úgy látom, hogy a hasonló korú VW konszernes kocsik ilyenek, legalábbis magasan fog a kuplung pláne, ha már kopott a tárcsa. Amíg nem csúszik, vagy zörög addig nincs gond.
Audi A4 B5-öm van, 1.9 TDI. A kuplung az egekben fog(kb. a pedálút 4/5-nél). Autószerelő szerint nem lehet állítani rajta. Normális, hogy ilyen magasan fog, vagy már az enyém a végét járja?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 2013-as Audi A4 avantban olajat cseréltek (nem az audiban) és ezek után amikor le akartam csekkolni az olajszintet, akkor azt írta ki a kijelző (angolul), hogy 2 perc után amikor kellőképpen felmelegszik a motor akkor tudom leellenőrizni a kijelzőn az olajszintet! De nem tudom, mert csak ez a felírat jelenik meg!
Be tudod kötni úgy adapterrel hogy csak két hangszóró szól. Vagy dekódóltatni kell a gyári rádiót pár ezer forintért akkor viszonylag normálisan fog szólni. (Bármikor megoldom.) Vagy veszel bele egy rádiót amin van négy RCA. (Plusz adapter, ja plusz fantomtáp az antennához.)
Hát az a gáz,hogy az autót amikor megvettem a gyári magnó kódot kért,ami nem volt. Gondoltam veszek bele egy alap pioneer magnót,ma meg is vettem,de erre nem számítottam. Eszembe sem volt,hogy nem tudom bekötni mert eddig nekem ez a bose rendszer semmit nem mondott. Akkor most nem tudom bekötni az újat???😦😮
Jól mondta a szervizes, nem lehet állítani "kézzel."
Ez azt jelenti, hogy csak akkor állítható a magasság, ha a lámpamagasságállító vezérlöegységben aktiválod az alapbeállítást, majd a kézi beállítás után megmondod neki hogy "kész".
Üdv mindenkinek. Egy kis segítségre lenne szükségem. Audi a4em van bose hangrendszerrel. A gyári magnót lecseréltem egy új magnóra. Áram van,de akárhogy próbálom a hangszórókat nem tudom megszólaltatni. Akárhogy kötöm semmi nem történik. Lehet hogy a bose rendszer miatt? Én arra gondolok,hogy a gyári audi magnóba lehet beépítve erősítő,és az új nem gyári magnó már bem adja a jelet a hangszórók felé? Ötlete van valakinek hogy tudnám bekötni? Köszönöm
sziasztok tudna valaki segíteni abban miért van az, hogy a4 audi 1.6 benzin 1998 évjárat miért nem indul??? benzin van szikra van de nem indul motor vezérlő csere megvolt pillangószelep cserélve gépre lett rakva hiba kód nincs és nem indul valami ötlet???!!!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Audi A4 (2008.08 havi) 2.0 CRTDI gépjárművem (amiben 68.000 km van, első tulaj vagyok) és olyan hibajelenséget vettem észre, hogy a kuplung zörög és a nyomógombkulcs indítás nem mindig működik (tehát nagyon be kell nyomni a kuplungot, ahhoz, hogy elinduljon). Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy kihez lehet ilyen esetben fordulni és ha valakinek ugyanez a problémája volt, akkor hova vitte az autót. Ugyanis a márkaszervizben szinte nem is akartak ezzel foglalkozni, nem tudták pontosan, hogy mit is kellene cserélni.
Várom válaszotokat, előre is köszönöm a segítséget!