No, ezt így bele a cybervákuum eme halódó szegmensébe is. :)
Ercsiben még mindig a zEWS-870-nek kéne praktizálnia 3+ millió km-es szétgyalázott motorral, szénával kevert gittel javított, elhanyagolt korróziókkal a kasztniján, hogy még a zunokám is láthatná dolgozni!
Mindig el akarod feledni, hogy a zIkarus örök... :D
Ez a pécsi vita tök jó. Míg a vén MSZP-s végig nyomatta, hogy az ipar, az ipari park, a borturizmus, stb stb., már csak 1978-ban mi volt sztori kellett volna. A Nyomentumos pedig végig IT, High tech, negyedikszektorozott.
Annyira durván kijöttek a generációs különbségek. Inkább szakadékok. Még 20-30 év s kikopnak a vén pártkönyvesek.
Hmm. Ez a szegedi előválasztási vita nagyon Loll. Mind az MSZP-s, mind a DK-s minden lófaszt megigért (e-busz, villanos, troli, n+3. híd), már csak egy hegyet kéne igérni, s hogy feljár oda a 15-ös troli.
A vén DK-s még európai szintű vasúti közlekedést (lollbmeg) + vadiúj vagonokat (na, mégis csak lesz Fecske? 💩💩💩) + Ro-La-t is beigért.
Kis retekunalmas statisztika, Szolnok helyi: ahogy nézem 62 kocsi van ott (+- ilyen olyan helyközi tartalékok, most nem nézem). A 62-ben a 5 db Panorámás belevéve. Ebből 44 db meglett. Kicsit sokat voltam ott a nyáron, de nah... Jobbra számítottam.
Vannak most a városban különjárati buszok a NEK-kel kapcsolatban? Holnap várható gondolom sok busz. Verseny utcában parkolnak, vagy hol érdemes szétnézni? Különvonatok? Pénteken láttam a Keletiben egy Gysev Flirt-öt, gondolom az is ezzel összefüggésben lehetett fent.