Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.14 0 0 788
hén én totymedli vagyok nem Totymedli miért írja minednki nagyal?

Válaszolnék de a making magic volt az egyetlen kiegészítő amit direkt nem vettem meg
ezt a varazslásos hókuszpókuszt nem támogatom...
Z0leee Creative Commons License 2007.04.14 0 0 787
Totymedli pls a sims1es kérdésemre válaszolj
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.14 0 0 786
Nos itt vannak a válaszok
A mdeitációt tényleg mindenki tudja csinálni csak ahoz jól kell éreznie magát...Mire jó? erre azt mondom és az mire jó amikor a képet nézed?az sem csinál semmit....

Zombiváhát az bonyolúlt...el kell végezni az egyetemet és állást kell szerezned a paranormális karrierben (egy szem egy hátomszögben a jele) el kell érned a karrier csúcsát és akkor beadja a Feltámaszt-O-mata Frankenstrátor...meg kell halnia egy simnek és akkor a Frankenstrátotrral felhívod a kaszást és kiválasztod a halott simetFONTOS hogy a halott sim sírköve/urnája meg legyen és ajánlasz egy összeget ez kb 1500simoleon legyen és már meg is van a zombi(nem működik ha a sim a végső kiöregedésben halt meg)

de az elejét megúszhatod ha beírod azt a kódot ami feloldja a karrier bónuszokat

farkasember úgy lehetsz hogy üssze kell barátkoznod egy vérfarkassal(olyan mint egy sima farkas csak világít a szeme)el kell érned hogy 100/100-as legyen a kapcsolat és aztán valahogy meg tudod magad haraptatni...

Zöld ember melyik? a vár az üzlet nem ad ilyet....Az UFO-ra(alapjáték) vagy a növénysimre(évszakok) gondolsz?
dk111 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 785

Lenne pár kérdésem.

1.Nem tudom hogy lehet zombivá válni vagy látni az egyetemben?

2.A megnyitottuk vár az üzletben van valami lény mint a zombi vagy ufo és ha van hogy lehet azzá válni?

3.Hogy lehet elkapni kutyától a farkasember kórt?

BloomingB Creative Commons License 2007.04.13 0 0 784
mindegyik sim tud meditálni és jógázni... elvileg- a jóga viszi az erőnlétpontot felfelé, a meditáció meg... csak jó :D Vicces, igen ;-)
Előzmény: poharne (783)
poharne Creative Commons License 2007.04.13 0 0 783

sziasztok!

nemrég kezdtem el a sims2vel játszani; mondanom sem kell, durván függő lettem. egyszerűen nem is értem, leülök a gép elé és fel sem tűnik, hogy nálam is telik az idő és éjjel 2 lett...

no mindegy, nem ezt akartam írni. :)

az mitől van, h az egyik simem egyszercsak fogta magát, bambán nézett, majd ha ráklikkeltem, volt egy ilyen cselekvés: meditáció. hát meditált is, kicsit vicces pózokba vágta magát. de amúgy semmi nem változott. a kérdés: mért jó ez így neki?? :) és mért tud ő meditálni, a többiek meg nem?

dk111 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 782
Fórumra gondoltam. :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.12 0 0 781
Szívesen

Milyen oldal?
dk111 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 780

Frissítettem a vide kari drivert. Utána nem lépett ki, de még nem biztos, hogy jó.

(de remélem)

Kell szerezzek pár újj kiegészítőt. Megyek is.

Azért kössz a segítséget.

Jó az oldal! (nem úgy mint a sok halott sz.r)

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.11 0 0 779
Akkor valami szoftwerhiba lehhet vagy talán kevés hely van a merevlemezen...
esetleg nem árt egy videokártya frissítés letöltése...
Előzmény: dk111 (777)
csudi Creative Commons License 2007.04.10 0 0 778
Szerintem meg lesz, es jo lesz. (Azaz rendesen megcsinaljak majd.) Azert gondolom igy, mert egyre nagyobb piac az online group game-ek, kulon vilagok, es a Sims2 egy mar igy is eleg nagy community. Technikailag nincs mit nagyon kitalalni, csak jol meg kell "rendszerszervezni".
Előzmény: Bloem (773)
dk111 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 777

hát.. sajna nem de barátomnak is feltettem és nála tökéletesen működött pedig rosszabb gépe van mint nekem.

a videokarim meg nvidia geforce 4 ti 4200

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 776
Hát talán nem elég jó a videokártya..esetleg nem telepítettél egy szükséges programot...

azt kéne tudnom hogy eredeti e vagy nem?....
dk111 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 775

Üdv. mindenkinek.

Segítségeteket kérném: a Sims 2 indítás után egy kis idő elteltével lefagy.

Elfehéredik a képernyőm és nem tudok csak resetet nyomni.

Már a magyar verzióm van angol helyett és ugyan azt csinálja.

Ráraktam az egyetemet, vár az üzletet, éjszakákat, a fun stuffot, és a holyday party packet mind magyarul és így is ugyan ezt csinálja.

Ha valaki tud kérem segítsen, fontos lenne, előre is köszönöm.

512 ramom van az nem lehet hiba.

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.07 0 0 774
nem

ha mégis van az még a mobilos simsnél is butítottab játék lesz...
Bloem Creative Commons License 2007.04.07 0 0 773
Sziasztok!
Lehet buta kérdés lesz a következő.
Létezik Sims 2 online játék? Vagy lesz ilyen? Azt tudom, hogy Sims 1 volt, bár nem tudom, hogy létezik e még....
Olyan jó volna, ha lenne ilyen:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 772
A legúljabb építmények:
GYIKO gas benzinkút...

Mini Helka: Város egy telken....

Készítette/Letölthető mindn tag számára a: GYIKO club oldalán:
http://www.gyikoclub.fw.hu
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 771
Jajj ez ismerős probléma sok embrenek jelentkezett sims1ben is... ez egy tipikus EA gag
csudi Creative Commons License 2007.04.05 0 0 770
Minden szoftverem es kiegeszitom teljesen legalis. Megis vannak hibak. Pl. tegnap este bementem egy csaladhoz (fontos csalad, iszonyat sok kapcsolattal, tobbszoros rokoni szalakkal) es total le volt fagyva az egesz. Ezt ugy kell erteni, hogy ment a zene, meg lehetett kattingatni az emberekre, ki is irta a parancsokat es azok meg is jelentek fent, de nem tortent semmi, mindenki allt egyhelyben, mozdulatlanul. Tobbszor ki-be leptem, gepet ujrainditottam stb. semmi. Vegul ki kellett oket koltoztetnem, ekkor mar magukhoz tertek egy masik hazban. De duhit a dolog, mert azon a hazon iszonyat sokat dolgoztam. Mondjuk lehet, hogy a haz meg hasznalhato...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.04 0 0 769
1 nos mindeggyik kiegészítőt azon a nyelven kell telepíteni amilyen nyelven az alapjáték van.
2 Lehet hogy nincs crackelve
3 lehet hogy cd másolás/ letöltés közben hiba lépett fel!
de ha mondanál egy hibaüznetet vagy azt hogy mit csinál pontosan joban tundák segíteni...
indike19 Creative Commons License 2007.04.04 0 0 768
Sziasztok!

Én végigjátszottam a Sims1-et az elejétől, a Sims2-t is, de ez a season ez kifogott rajtam..... egyszerűen nem indul, semmilyen nyelven (bár nem eredeti)....már vagy fél napja sz*rakodok vele, azt hiszem belebolondulok.
Van valami használható ötletetek?

előre is köszi!
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.01 0 0 767
Di jó
Day for Day Creative Commons License 2007.03.31 0 0 766
Sziasztok!
Megjelent egy javítás az évszakokhoz! Letölthető a hivatalos oldalról:
http://thesims2.ea.com/update/
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 765
de ze csak tagoknak van....hát ingyen regisztráció csak küldj egy nevet meg egy jelszót
2szer leírva (e-mail is lehhet de nem kötlelző) a gyikoclub@vipmail.hu-ra és máris teljes jogú tg vagy....részletek:
http://www.gyikoclub.fw.huhttp://www.gyikoclub.fw.hu
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 764
hát ja ennek úgy van értelme az miért jó ha másét rakod fel és azzal dicsekedsz....
csudi Creative Commons License 2007.03.28 0 0 763

es ezt te csinaltad?

Előzmény: Törölt nick (762)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.27 0 0 762
igen követelmény hozzá a vár az üzlet kiegészítő...minden meg van csinálva a falak meg az étterem...bútorokat meg az illető rakhat bele ízlése szerint... utána meg simán beárazza
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.27 0 0 761
Hali!

Megvan valakinek a Life stories?
Tud valaki működő crack-et hozzá?

Köszi!
csudi Creative Commons License 2007.03.26 0 0 760
IKEA... hehe. Es lehet benne butorokat venni? Tehat ez egy sim business?
Előzmény: Törölt nick (759)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.26 0 0 759
az vicces lehhet.....

Ezek pedig az én honlapomon minden tag számára letölthető...és még jönnek hasonló jók....

vizividámparkvizividámpark2vizividámpark3IKEAhttp://www.gyikoclub.fw.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!