Nos itt vannak a válaszok A mdeitációt tényleg mindenki tudja csinálni csak ahoz jól kell éreznie magát...Mire jó? erre azt mondom és az mire jó amikor a képet nézed?az sem csinál semmit....
Zombiváhát az bonyolúlt...el kell végezni az egyetemet és állást kell szerezned a paranormális karrierben (egy szem egy hátomszögben a jele) el kell érned a karrier csúcsát és akkor beadja a Feltámaszt-O-mata Frankenstrátor...meg kell halnia egy simnek és akkor a Frankenstrátotrral felhívod a kaszást és kiválasztod a halott simetFONTOS hogy a halott sim sírköve/urnája meg legyen és ajánlasz egy összeget ez kb 1500simoleon legyen és már meg is van a zombi(nem működik ha a sim a végső kiöregedésben halt meg)
de az elejét megúszhatod ha beírod azt a kódot ami feloldja a karrier bónuszokat
farkasember úgy lehetsz hogy üssze kell barátkoznod egy vérfarkassal(olyan mint egy sima farkas csak világít a szeme)el kell érned hogy 100/100-as legyen a kapcsolat és aztán valahogy meg tudod magad haraptatni...
Zöld ember melyik? a vár az üzlet nem ad ilyet....Az UFO-ra(alapjáték) vagy a növénysimre(évszakok) gondolsz?
nemrég kezdtem el a sims2vel játszani; mondanom sem kell, durván függő lettem. egyszerűen nem is értem, leülök a gép elé és fel sem tűnik, hogy nálam is telik az idő és éjjel 2 lett...
no mindegy, nem ezt akartam írni. :)
az mitől van, h az egyik simem egyszercsak fogta magát, bambán nézett, majd ha ráklikkeltem, volt egy ilyen cselekvés: meditáció. hát meditált is, kicsit vicces pózokba vágta magát. de amúgy semmi nem változott. a kérdés: mért jó ez így neki?? :) és mért tud ő meditálni, a többiek meg nem?
Szerintem meg lesz, es jo lesz. (Azaz rendesen megcsinaljak majd.) Azert gondolom igy, mert egyre nagyobb piac az online group game-ek, kulon vilagok, es a Sims2 egy mar igy is eleg nagy community. Technikailag nincs mit nagyon kitalalni, csak jol meg kell "rendszerszervezni".
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz a következő. Létezik Sims 2 online játék? Vagy lesz ilyen? Azt tudom, hogy Sims 1 volt, bár nem tudom, hogy létezik e még.... Olyan jó volna, ha lenne ilyen:)
Minden szoftverem es kiegeszitom teljesen legalis. Megis vannak hibak. Pl. tegnap este bementem egy csaladhoz (fontos csalad, iszonyat sok kapcsolattal, tobbszoros rokoni szalakkal) es total le volt fagyva az egesz. Ezt ugy kell erteni, hogy ment a zene, meg lehetett kattingatni az emberekre, ki is irta a parancsokat es azok meg is jelentek fent, de nem tortent semmi, mindenki allt egyhelyben, mozdulatlanul. Tobbszor ki-be leptem, gepet ujrainditottam stb. semmi. Vegul ki kellett oket koltoztetnem, ekkor mar magukhoz tertek egy masik hazban. De duhit a dolog, mert azon a hazon iszonyat sokat dolgoztam. Mondjuk lehet, hogy a haz meg hasznalhato...
1 nos mindeggyik kiegészítőt azon a nyelven kell telepíteni amilyen nyelven az alapjáték van. 2 Lehet hogy nincs crackelve 3 lehet hogy cd másolás/ letöltés közben hiba lépett fel! de ha mondanál egy hibaüznetet vagy azt hogy mit csinál pontosan joban tundák segíteni...
Én végigjátszottam a Sims1-et az elejétől, a Sims2-t is, de ez a season ez kifogott rajtam..... egyszerűen nem indul, semmilyen nyelven (bár nem eredeti)....már vagy fél napja sz*rakodok vele, azt hiszem belebolondulok. Van valami használható ötletetek?
de ze csak tagoknak van....hát ingyen regisztráció csak küldj egy nevet meg egy jelszót 2szer leírva (e-mail is lehhet de nem kötlelző) a gyikoclub@vipmail.hu-ra és máris teljes jogú tg vagy....részletek: http://www.gyikoclub.fw.huhttp://www.gyikoclub.fw.hu
igen követelmény hozzá a vár az üzlet kiegészítő...minden meg van csinálva a falak meg az étterem...bútorokat meg az illető rakhat bele ízlése szerint... utána meg simán beárazza