Keresés

Részletes keresés

Doorika Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1392

Íriszke!!! Én vagyok a te embered!! Megvenném tőled a 12.-et, úgyhogy kégyszi ne mondd le a rendelést. Fizetem a postaköltséget, meg minden. A részleteket majd e-mailben megbeszéljük. :))

Oké, egy kérdés: küldjem még egyáltalán valakinek a 11. fordítást, vagy már mindenki elolvasta azt a másikat?

camats Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1391

kicsit lassú vok, csak most olvastam el a 11.-et, és direkt nem olvastam a hozzászólásaitokat.:)

én még mindig nehezen fogom fel, hogy mindenképp rossz lesz a vége. de lehet, hogy már túlzottan hozzászoktam a szar nyálas amcsi filmkhez, aminek mindig jó a vége.

de valahol az érzelgősebb oldalam 8igen, igen, van ilyenem, csak titkolom) azt kívánja derüljön ki, hogy mégis lehet, hog darren túlélj, és jó legyen.

és vajon megöli Dariust? olyan hülye. folyton mondogattja, hogy nem lesz rossz, aztán meg észre se veszi, hogy gyereket akar gyilkolni, és ez nem jó.

amúgy meg nekem kicsit gyors váltás, hogy ahogy kiderül, darren biztos rossz lesz, hirtelen elkezd gonoszodni. szóval sztem kicsit lassabban kéne enek a  változásnak történnie, vagy korábban elkezdődhetett volna.

na gratula annak, aki ezt végigolvasta.:)

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1390

ELHOZTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kár,hogy 2 dolit is írok holnap,szóval nem lesz semmi időm olvasni,de már így is 4fejezetet olvastam csak a buszon:)....olyan tök jó.De sajna tényleg ez az utcsó,mert ott volt,hogy THE END.:((...meg sok minden más is.Az a baj,hogy megint beleolvastam ,de elvileg nem mondott volna sokat a dolog,mert az utcsó oldalon csak kevés van,de sajna máshol is beleolvastam,ahol lehet,hogy kár volt..de azért még ködben áll egy kicsit a dolog,szóval most remélem megúsztam:)

És van az író egy köv.könyvéből részlet,abba is belenéztem,de kicsit zavaros volt,mondjuk végig sem olvastam a részletet,de azért az is jónak tűnik ...

Miért a 12. az utcsó könyv?:((((

pharma Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1389
Dórika énis köszönöm a fordításokat! :)
Phoenixe Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1388

Ja, egyébként elfelejettem mondani. Én is megkaptam a fejezeteket Doorika! Köszi!

Megnéztem a 11. könyv borítóját. A mora.hu-n. Úgy néz ki, mintha egy táncikáló vámpír lenne rajta. Tudom, hogy nem az, de mókás lenne. ^_^

Phoenixe Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1387
Ha lenne egy felesleges példányod, én szívesen megvenném tőled, csakhogy ezt innen elég nehéz lenne, úgyhogy inkább hagyjuk. Majd megvárom, amíg megjelenik magyarul a 12. ... is. ^_^
Előzmény: IRISZKE (1386)
IRISZKE Creative Commons License 2004.11.07 0 0 1386

A Móra oldalán már rajta van...elég sötétre sikerült,szóval szem az kell hozzá rendesen,de..:)

Még nem tudom,hogy hozta-e,holnap kiderül...ha igen,akkor viszont:lemondjam a rendelést vagy ne?Mert nekem ugyan nem kéne,de ha akkor kell innen vkinek,akkor nem csinálok semmit,állítólag jöv.héten ott is megjönnek(bár ezt sosem tartják be:) ) és mehet érte,akinek kell....ha pedig nem hozza meg a bnőm,akkor meg kölcsönadhatom majd,bár remélem hozza...nagyon-nagyon:)

camats Creative Commons License 2004.11.07 0 0 1385

köszönöm, én is megkaptam.

visont sietned kell, ha a magyar megjelenése elött végezni akarsz.:) szertintem már ma fortsd le az egészet, és küld el.:)))))

Előzmény: Doorika (1383)
szamek Creative Commons License 2004.11.07 0 0 1384

Sziasztok! tom már rég nem írtam, de szünet nagy részében itthon sme voltam. :-))

Doorika megkaptam a fordítást, köcce érte. Még én is csak ma kezdtem el tanulni, úgyhogy azt terveztem, hogy német fordítás és irodalom tanulása közben pihenésképpen el fogom olvasni a fordítást:-)

Amúgy ne már hogy mindenki meg fog halni, én azért sajnálom őket, vagyis inkább Darrent mert mindenki kihal körülötte az azért tök sz*r lehet neki.

Na dórika további jó gépelést, és aki szintén tanul a sulira annak meg jó tanulást!!!:-)

Doorika Creative Commons License 2004.11.07 0 0 1383

Elküldtem a 12-13-14-15. fejezet fordítását mindenkinek!!

Legalábbis elvileg, mert egyszerre küldtem kb. 15 embernek, szóval ha valakihez nem jutott el, szóljon, és azonnal küldöm.

Már csak az utolsó fejezet van vissza!!! Jippi-jippi-jipppéééé!! (jól vagyok, ne aggódjatok)

Azt még ma lefordítom, meg talán még gépelek egy kicsit. Befogtam az öcsémet, de hihetetlen lassú... Már 3. napja gépeli a 16. fejezetet... Na jó, nem folyamatosan, mert amint nem figyelek oda, elkezd internetezni. :-P

Ahhh, szünet utolsó napja, és én még egy betűt sem tanultam, de különösebben most nem is izgat, ezzel akarok készen lenni. :))

Íriszke, te honnan tudod, hogy milyen a magyar könyv borítója?? Hozott a barátnőd könyvet Londonból?

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.06 0 0 1382

Vki azt mondta,hogy 15-én...remélem tényleg akkor.

Tök jó a borítója...sztem

camats Creative Commons License 2004.11.06 0 0 1381

én utálom az őszt..:(((

várom a könyvet magyarul. mikor is lesz?

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.06 0 0 1380

Most miért halt ki minden...?:)NOVEMBER VAN...bár már jópár napja,de akkor is.

+Tegnap bnőmmel moziban voltunk,aztán benéztem a könyvesboltba és megkéreztem,hogy mikorra lesz 12. és azt mondta,hogy szerinte jöv.hétre..

A bnőm meg holnap jön haza(nagyon remélem,hogy a könyvvel,mert különben visszakergetem Londonba:)) )

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.04 0 0 1379

Remélem azért nem sokan...az már uncsi lenne picit:)...és Darrenke nyugodtan meghalhat,majd utolsó kívánságként kinyomtattatja(miben fogadunk,hogy ez nytanilag nagyon helytelen,de kicsit sok a t és bele vagyok zavarodva:)...) az irományait:)

camats Creative Commons License 2004.11.03 0 0 1378
helyes, helyes, csak irogassatok.:)))
Előzmény: Doorika (1377)
Doorika Creative Commons License 2004.11.03 0 0 1377

ÁÁÁááá ezt most jól megszívtam... :-P

Már kezdtem örülni, mivel a 19. fejezet csak másfél A/4-es oldal, erre most, mikor nyomtatom ki a következő adagot, látom, hogy a 21. meg 5 oldal!!! Rosszul vagyok...

Már sikerült beszerveznem az egyik barátnőmet a gépelésbe!! :))

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.11.03 0 0 1376
Mr. Tallt nem sajnáltam nagyon, csak szegény Shancus-t...az azért durva volt. A következő részben szerintetek kik fognak meghalni? Vancha az fix, meg szvsz Steve is, úgy is Darrenke győz. De akát megnyuvadhat Annie, Darius, Debbie, Alice is, azaz jó esélyük van rá...
IRISZKE Creative Commons License 2004.11.03 0 0 1375

Sztem épp attól kezdhetne el hiányozni,ha már nincs több,hogy csináljon vmit...bár ha nincs szerencséd,akkor majd egyszer úgy dönt az író,hogy folytatja:))))))))

Kíváncsi leszek milyen könyveket fog írni....meg hogy az is ilyen sikeres lesz-e....a logika azt diktálná,hogy mondjuk a legközelebbi könyve sikeres lesz,mert ugye kíváncsiságból biztos megveszi egy csomó DS fan,de ha nem jön be amúgy általánosságban.....akkor szívott:P

camats Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1374

jaj, ha tudod, létszi küld el nekem a 11.-et. létszi, létszi, létszi!!! olyan kiváncsi vagyok.

acímem: camats@freemail.hu

Előzmény: Lyraevi (1369)
Phoenixe Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1373

"Huh,ez erős volt"

Hát most miért? Ez van. :P

Egyébként nekem senki sem hiányozna, mivel ha az utolsó könyvben meghal (bárki), már alapból nem hiányozhat a későbbi könyvekből, mivel nem lesz további DS folytatás. Így aztán mindenki meghalhatna, már úgy sem számít semmit, a "folytatásban", ami ugye nincs. Asszem érted. :)

Arra én is kivi vok, hogy fejezi be. Még mindig kábé ott tart a sztori, mintha csak az 5. v. 6. résznél lennénk. Úgy értem, itt még egy csomó marhaságot lehetne írni tovább. Mondjuk örülök, hogy Darren nem ír, mert az már nagyon el lenne nyújtva, de most kicsit hirtelen lesz befejezve a dolog. Mindössze két-háromszáz oldal és vége az egész Saganak. Azért ez fura. Nagyon nem fog hiányozni, de azért kicsit igen. :) Igazán csinálhatnának belőle filmet! Bár ha azt is úgy elcs....nék, mint a HP filmeket, akkor inkább ne is kezdjenek neki.

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1372

Huh,ez erős volt:):P

Egy csomó mindenkivel én is úgy vagyok,hogy "na,jobb lenne,ha már ez is menne a föld alá",de azért hiányozna a könyvből meg amúgy is:a több szereplő csak jobb lehet,mint a kevesebb...na jó,azért ennél több ne nagyon,mert akkor vagy nagyon aránytalan vagy mindenkinek csak kevés 'jut',ami nem jó:)

A 20 könyv az tényleg  uncsi,de még 1-2 -t simán végig tudnék olvasni...:)....nem tudom,hogy hogyan zárja le,de nagyon ügyesnek kell hozzá lennie,azért van egy pár szál meg minden....mondjuk nem mintha kételkednék Darren képességeiben:)

Phoenixe Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1371
Hát... Nekem nem tartott sokáig túltenni magam a 11. könyvön. Hiberniust kicsit sajnáltam, de a többi dolog valahogy nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet. Őszintén megmondom, felőlem mindenki megnyuvadhat a könyvben, az sem hatna meg. Sőt! Örülnék ha még páran feldobnák a talpukat a 12-ben. Viszont már várom nagyon az utolsó könyvet! Kíváncsi vagyok, mi lesz a háború vége. És örülök, hogy nincs huszonakárhány rész, mert az már nagyon uncsi lenne.
IRISZKE Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1370

...és jó:)....

A nov. 20 az nem egy fix. időpont,azt mondták a lánynak,hogy az a legkésőbbi amikorra megjelenik...

Oké:)

Lyraevi Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1369

Én már elolvastam magyarul a 11-et. Valaki volt olyan rendes, és meglátta, hogy kéne nekem és el is küldte rögtön az egészet. Na, mi lett a vámpírt segítő emberek neve? Abban a fordításban amit én olvastam jó nevük van. Közel azokho amit írtunk, 1-2 betű különbség, és mégis tök jó!

A 12.-et mikor kezdik el fordítani??? :) Kíváncsi vok, de előbb a 11-et is meg kell emésztenem. Olyan véres volt, meg olyan szörnyű...olyan gonosz. Na és persze izgalmas!!!

Előzmény: Doorika (1368)
Doorika Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1368

Háát én legjobb tudomásom szerint nem küldtem mostanában semmit...

Kész van a fordítás a 17. fejezetig, csak még nincs begépelve, de talán holnap rászánom majd magam. :))

Nincs vmi közelebbi hír arról, hogy mikor jelenik meg magyarul a 11.? Én november 20. előttről tudok, de azért nme mindegy, hogy mondjuk holnap, vagy nov. 19-én...

Íriszke, ha vmi véletlen folytán 2 könyved lesz, én vevő lennék az egyikre!

Előzmény: camats (1367)
camats Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1367
Ha jól sejtem, Doorika küldött nekem valamit, de olyan nagy, hoyg nem tom megnyitni. mi az?
Walid Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1366

Szerintem arra gondol, hogy a barátnője hoz neki egyet, és ha időközben megérkezne, amit rendelt, és így két példánya maradna:)

Na, tegnap megjöttek a szüleim. Végülis olyan nagy baj nem is volt itthon;-)

Phoenixe Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1365
Miért, hol lehet majd megvenni a 12. részt angolul?
Előzmény: IRISZKE (1361)
IRISZKE Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1364
asszem megtaláltam a képet,de....ez egyáltalán nem biztos,sőt...:)
IRISZKE Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1363
Tényleg nem,de azért még próbálkozom:)....egy Iriszke sosem adja fel:)))))))))));)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!