Íriszke!!! Én vagyok a te embered!! Megvenném tőled a 12.-et, úgyhogy kégyszi ne mondd le a rendelést. Fizetem a postaköltséget, meg minden. A részleteket majd e-mailben megbeszéljük. :))
Oké, egy kérdés: küldjem még egyáltalán valakinek a 11. fordítást, vagy már mindenki elolvasta azt a másikat?
kicsit lassú vok, csak most olvastam el a 11.-et, és direkt nem olvastam a hozzászólásaitokat.:)
én még mindig nehezen fogom fel, hogy mindenképp rossz lesz a vége. de lehet, hogy már túlzottan hozzászoktam a szar nyálas amcsi filmkhez, aminek mindig jó a vége.
de valahol az érzelgősebb oldalam 8igen, igen, van ilyenem, csak titkolom) azt kívánja derüljön ki, hogy mégis lehet, hog darren túlélj, és jó legyen.
és vajon megöli Dariust? olyan hülye. folyton mondogattja, hogy nem lesz rossz, aztán meg észre se veszi, hogy gyereket akar gyilkolni, és ez nem jó.
amúgy meg nekem kicsit gyors váltás, hogy ahogy kiderül, darren biztos rossz lesz, hirtelen elkezd gonoszodni. szóval sztem kicsit lassabban kéne enek a változásnak történnie, vagy korábban elkezdődhetett volna.
Kár,hogy 2 dolit is írok holnap,szóval nem lesz semmi időm olvasni,de már így is 4fejezetet olvastam csak a buszon:)....olyan tök jó.De sajna tényleg ez az utcsó,mert ott volt,hogy THE END.:((...meg sok minden más is.Az a baj,hogy megint beleolvastam ,de elvileg nem mondott volna sokat a dolog,mert az utcsó oldalon csak kevés van,de sajna máshol is beleolvastam,ahol lehet,hogy kár volt..de azért még ködben áll egy kicsit a dolog,szóval most remélem megúsztam:)
És van az író egy köv.könyvéből részlet,abba is belenéztem,de kicsit zavaros volt,mondjuk végig sem olvastam a részletet,de azért az is jónak tűnik ...
Ha lenne egy felesleges példányod, én szívesen megvenném tőled,csakhogy ezt innen elég nehéz lenne, úgyhogy inkább hagyjuk. Majd megvárom, amíg megjelenik magyarul a 12. ... is. ^_^
A Móra oldalán már rajta van...elég sötétre sikerült,szóval szem az kell hozzá rendesen,de..:)
Még nem tudom,hogy hozta-e,holnap kiderül...ha igen,akkor viszont:lemondjam a rendelést vagy ne?Mert nekem ugyan nem kéne,de ha akkor kell innen vkinek,akkor nem csinálok semmit,állítólag jöv.héten ott is megjönnek(bár ezt sosem tartják be:) ) és mehet érte,akinek kell....ha pedig nem hozza meg a bnőm,akkor meg kölcsönadhatom majd,bár remélem hozza...nagyon-nagyon:)
Sziasztok! tom már rég nem írtam, de szünet nagy részében itthon sme voltam. :-))
Doorika megkaptam a fordítást, köcce érte. Még én is csak ma kezdtem el tanulni, úgyhogy azt terveztem, hogy német fordítás és irodalom tanulása közben pihenésképpen el fogom olvasni a fordítást:-)
Amúgy ne már hogy mindenki meg fog halni, én azért sajnálom őket, vagyis inkább Darrent mert mindenki kihal körülötte az azért tök sz*r lehet neki.
Na dórika további jó gépelést, és aki szintén tanul a sulira annak meg jó tanulást!!!:-)
Elküldtem a 12-13-14-15. fejezet fordítását mindenkinek!!
Legalábbis elvileg, mert egyszerre küldtem kb. 15 embernek, szóval ha valakihez nem jutott el, szóljon, és azonnal küldöm.
Már csak az utolsó fejezet van vissza!!! Jippi-jippi-jipppéééé!! (jól vagyok, ne aggódjatok)
Azt még ma lefordítom, meg talán még gépelek egy kicsit. Befogtam az öcsémet, de hihetetlen lassú... Már 3. napja gépeli a 16. fejezetet... Na jó, nem folyamatosan, mert amint nem figyelek oda, elkezd internetezni. :-P
Ahhh, szünet utolsó napja, és én még egy betűt sem tanultam, de különösebben most nem is izgat, ezzel akarok készen lenni. :))
Íriszke, te honnan tudod, hogy milyen a magyar könyv borítója?? Hozott a barátnőd könyvet Londonból?
Remélem azért nem sokan...az már uncsi lenne picit:)...és Darrenke nyugodtan meghalhat,majd utolsó kívánságként kinyomtattatja(miben fogadunk,hogy ez nytanilag nagyon helytelen,de kicsit sok a t és bele vagyok zavarodva:)...) az irományait:)
Már kezdtem örülni, mivel a 19. fejezet csak másfél A/4-es oldal, erre most, mikor nyomtatom ki a következő adagot, látom, hogy a 21. meg 5 oldal!!! Rosszul vagyok...
Már sikerült beszerveznem az egyik barátnőmet a gépelésbe!! :))
Mr. Tallt nem sajnáltam nagyon, csak szegény Shancus-t...az azért durva volt. A következő részben szerintetek kik fognak meghalni? Vancha az fix, meg szvsz Steve is, úgy is Darrenke győz. De akát megnyuvadhat Annie, Darius, Debbie, Alice is, azaz jó esélyük van rá...
Sztem épp attól kezdhetne el hiányozni,ha már nincs több,hogy csináljon vmit...bár ha nincs szerencséd,akkor majd egyszer úgy dönt az író,hogy folytatja:))))))))
Kíváncsi leszek milyen könyveket fog írni....meg hogy az is ilyen sikeres lesz-e....a logika azt diktálná,hogy mondjuk a legközelebbi könyve sikeres lesz,mert ugye kíváncsiságból biztos megveszi egy csomó DS fan,de ha nem jön be amúgy általánosságban.....akkor szívott:P
Egyébként nekem senki sem hiányozna, mivel ha az utolsó könyvben meghal (bárki), már alapból nem hiányozhat a későbbi könyvekből, mivel nem lesz további DS folytatás. Így aztán mindenki meghalhatna, már úgy sem számít semmit, a "folytatásban", ami ugye nincs. Asszem érted. :)
Arra én is kivi vok, hogy fejezi be. Még mindig kábé ott tart a sztori, mintha csak az 5. v. 6. résznél lennénk. Úgy értem, itt még egy csomó marhaságot lehetne írni tovább. Mondjuk örülök, hogy Darren nem ír, mert az már nagyon el lenne nyújtva, de most kicsit hirtelen lesz befejezve a dolog. Mindössze két-háromszáz oldal és vége az egész Saganak. Azért ez fura. Nagyon nem fog hiányozni, de azért kicsit igen. :) Igazán csinálhatnának belőle filmet! Bár ha azt is úgy elcs....nék, mint a HP filmeket, akkor inkább ne is kezdjenek neki.
Egy csomó mindenkivel én is úgy vagyok,hogy "na,jobb lenne,ha már ez is menne a föld alá",de azért hiányozna a könyvből meg amúgy is:a több szereplő csak jobb lehet,mint a kevesebb...na jó,azért ennél több ne nagyon,mert akkor vagy nagyon aránytalan vagy mindenkinek csak kevés 'jut',ami nem jó:)
A 20 könyv az tényleg uncsi,de még 1-2 -t simán végig tudnék olvasni...:)....nem tudom,hogy hogyan zárja le,de nagyon ügyesnek kell hozzá lennie,azért van egy pár szál meg minden....mondjuk nem mintha kételkednék Darren képességeiben:)
Hát... Nekem nem tartott sokáig túltenni magam a 11. könyvön. Hiberniust kicsit sajnáltam, de a többi dolog valahogy nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet. Őszintén megmondom, felőlem mindenki megnyuvadhat a könyvben, az sem hatna meg. Sőt! Örülnék ha még páran feldobnák a talpukat a 12-ben. Viszont már várom nagyon az utolsó könyvet! Kíváncsi vagyok, mi lesz a háború vége. És örülök, hogy nincs huszonakárhány rész, mert az már nagyon uncsi lenne.
Én már elolvastam magyarul a 11-et. Valaki volt olyan rendes, és meglátta, hogy kéne nekem és el is küldte rögtön az egészet. Na, mi lett a vámpírt segítő emberek neve? Abban a fordításban amit én olvastam jó nevük van. Közel azokho amit írtunk, 1-2 betű különbség, és mégis tök jó!
A 12.-et mikor kezdik el fordítani??? :) Kíváncsi vok, de előbb a 11-et is meg kell emésztenem. Olyan véres volt, meg olyan szörnyű...olyan gonosz. Na és persze izgalmas!!!
Háát én legjobb tudomásom szerint nem küldtem mostanában semmit...
Kész van a fordítás a 17. fejezetig, csak még nincs begépelve, de talán holnap rászánom majd magam. :))
Nincs vmi közelebbi hír arról, hogy mikor jelenik meg magyarul a 11.? Én november 20. előttről tudok, de azért nme mindegy, hogy mondjuk holnap, vagy nov. 19-én...
Íriszke, ha vmi véletlen folytán 2 könyved lesz, én vevő lennék az egyikre!