Valójában engem nem érdekel. Kylie dalai közül amúgy is csak kettő tetszik igazán, az egyik a Nick Cave-es "Where The Wild Roses Grow", a másik meg a "Confide in Me". :) Most csak azért figyeltem jobban erre az új albumra, mert többször volt téma Nerina Pallot-nál és Andy Chatterley-nél ez a lemez. A legtöbb Kylie-dalt megghallgatom, megnézem ha megy valamelyik adón - jó, szórakoztató, a legtöbbször Kylie is kiteszi azt, amit ki kell tenni - és ennyi. A helyezés meg azért érdekel, mert ha az album jól megy, Nerina végre megkapja azt az elismerést anyagilag is, ami neki jár. Amikor pár éve kirúgta a korábbi lemezcége, és ő jelzálogot rakatott a házára, és így adta ki a következő lemezét saját kiadásban, nem sok hiányzott, hogy a híd alá kényszerüljön. Aztán persze a "Fires" meghozta végre az anyagi sikert is, de Kylie Minogue albumára írni dalokat, az azért egészen más. Ha "művészileg" nem is biztosan, de minden egyéb szempontból (pl. anyagilag is) ez azért mégis csak az "Első Liga". Szóval én szurkolok, hogy Kylie albuma rekord példányszámban fogyjon. :)
hát nem. bejött az előrejelzés, tényleg hatodik lett. mondjuk a 2 hearts sem vitte feljebb a negyedik helynél, ami az all the lovers-nek is megvan :) a scissor sisters meg épp hogy lecsúszott a top 10-ről, így marad a #11.