Az időpont is számít, március sokkal, olcsóbb, mint október. Mi 691 Eur/fő áron megyünk októberben AI ellátással. Eddig az egy hetes nyaralás szokott ennyibe kerülni, nézzél szét a hazai utazási irodák ajánlatoknál ebben az időszakban.
Sziasztok! Sajnos, nem tudjuk felhasználni maradék Neckermann utazási utalványunkat, ami bemutatóra szól, külföldi-belföldi utazásokra egyaránt. Az értéke 381.000 Ft, 330.000 Ft-ért átadnánk!09.25-ig érvényes, de hosszabbítható...
Köszönöm figyelmeztetésed , de már eldőlt, befizettük az ETI-nek30 % előleget. Én is elolvastam minden beírást a Tripadvisor-on és megnéztem az összes fényképeket és egy tucat videót, bízom benne, hogy nekünk tetszeni fog és jól fogjuk érezni magunkat. Ez már a hatodik egyiptomi nyaralásunk lesz, van némi tapasztalatom.
Most találtam a Siva Sharm értékelései között 2018. március 11-i (beemelem):
Este egy csomó szúnyogok. Klíma a szobában van beépítve a felső határt, de nem működött. A menedzser erről, csak elnézést kért, és azt mondta, hogy a szálloda tulajdonosa megváltozott, és most a tulajdonos az egyiptomiak, így gyakorlatilag nincs finanszírozás, menteni mindent, az élelmiszer, a szórakozási lehetőségek.
Viszont a masik szallas amit irtál korabban az ugylattam a Nadq város részben van . Na azt a város részt nem ajanlom senkinek. Hosszú elnyujtott utca ritkasabb uzletek ezek is mesze egymastol .ezert kissé dragabbak is. Van hogy egy egy kilometeren szinte bolt sincs csak a szallodak bejaratai... . Megmaga a vváros rész rohadt messze van mindentől. a tenger se szép . Nagyok a hullamok ...
A Reef Oasis nekünk is nagyon tetszik, de az ára.....Hacsak nem lesz egy jó last ajánlat ide.
A Siva Sharm-ban az tetszik, hogy ott is jó a tengerpart, minden közel van, és a Soho igen különleges hely esténként. És több, mint 100.000 Ft-tal olcsóbb.
A REEF OASIS BEACH RESORT a leggyonyorubb partszakaszon van ! ! !Pont arrol irtam korabban , ez pont az mellett van !ennél szebb partu szállodát nemigen talalni.
Sekely koralhomokos partal indul , aztan a korallos öböl. ..Es ami elonye ennek az obolnek h mig a keletiparton hatalmas hullamok szoktak lenni , itt a deli oldalon szinre mindeg nyugodt a tenger !
Abban igazad van, hogy az utazási irodák képviselői szarnak bele, hogy milyen szobát kapok. A legtöbb esetben én intéztem eddig egyénileg, kivéve amikor Brigitta (Liliom) szervezte, akkor ott a szálloda személyzete kinyalta seg -met. és mindig a legjobb szobát kaptuk.
Év végig néztem a Kartágó, Anubis, Fáraók ajánlatait, két hét minőségi szállodában 2 főre mindennel 550.000 Ft körül található. Ez a ETI ajánlat kb 430.000 Ft. Kicsivel többért voltam tavaly 11 napig a Makadi Bay-ben. A Siva Sharm 5 csillag ellenére kifejezetten olcsó hely és csak ab ETI utaztat. Azért kérdezem, hogy mi lehet ennek az oka.
Az Anubisnál Parrotel hotel 530.000 Ft
Kartágónál Reef Oasis 570.000 Ft, ezeket néztem még ki magunknak. És ezek first minute kedvezményes árak.
Mindenképpen erdemes megprobalni. Foleg ugy h még ott van mikor bekisér a kinti idegenvezető .vagyis a eti képviselője vagy nevezzuk akarminek. Ő biztos szótért a recepciossal...
Le a kalapal előtted hogy ily aktiv életet élsz. Példát vehetünk rolad...
Tudom szubjektív, de meik hely jött be jobban ?
Az ár soknak tűnik az egyhetes utak normal arai 110-125e korul van fejenként, sharmba szerintem. en csak ezt szoktam követni , de ehez aranyitva a ket hét átlagár fölött van... en mindeg a max egy honappal elore utakat nezem last minute...
Ha valami robban odekint vagy a viláagban akkor különben is mindég lentebb mennek az utak árai :-D
Ha standard szobát fizetek az utazási irodánál, de a szállodai recepciósnál egy kis pénzért superior tengerre néző szobát esetleg el lehet érni ? Milyen tapasztalat erre vonatkozólag ?
Az ETI-nél mennyire gyakori és volumenű a last minute akció ? Érdemes ezt kivárni ? Jelenleg 1382 Euró a 14 nap 2 főre október 13-tól.
A Soho-t ismerem, mert a Sierra-ban már nyaraltunk. A Siva is közel van hozzá, tudom, és tengerparti jó sznorizással, igaz, hogy csak mozgó műanyag mólós ,de legalább kettő van belőle. Ez lenne a hatodik Vörös tengeri nyaralásunk. (1 Jordánia, 2 Makadi Bay, 3 Sharm ) )
Nem dohányzunk, viszont iszunk )))))
14 napra mennénk most, még ki kell használni a kis időnket hiszen én már 77 éves vagyok, de egészséges aktív, sportos életet élek. (A csajok max. 65-nek néznek)
Nem az idősodő korosztályra gondoltam hozzaszolasomban ...sőt tisztelem es becsulom az olyanokat akiket neha latni h toloszekben, mozgaskorlatozottan , illetve igen idos korban is nekivagnak egy egy ilyen utnak .
Hanem a kigyurt envagyokakivagyok csavokat meg a plazacicakat akik kepesek a bőrödbe tömni egy 15 centis sarku cipőt, hogy a vacsoránaá felvehesse. :-D
Amugy en is öregnek erzem magam . Meg lustanak . Nulla fizikum :-)
Ezert is ajanlom a motort ( robogó) kenyelmes . Nem kell gyalogolni sehova . A bazarba is gurolhat az ember vele a turisták között.
Meg az egyszerű eljutásu legszebb tengerrészt akarhol is legyel...