Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.11 0 0 25
IG!
Az elobb irtam:

A Big Brother késő esti kiadását, amelyben a ház két lakója közti szexuális aktust mutatták be, az éppen tévézők 67,61 százaléka, a 18-49 évesek 72,16 százaléka nézte. (Ez az arány ugyan magasabb, mint a kora esti programé, ám a nézőszám az időpont miatt alacsonyabb.)

Tehat joreszt katolikusok neztek a kefelest.

Előzmény: Iván Gábor (22)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.09.11 0 0 24
Ja a plebanianeten is gyurják már a fórumban a műsort. Legalább ott kirakhatnának róla valami jó kis állásfoglalást.
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.09.11 0 0 23
szavazás az indexen:)
Melyik valóságot választod?

A tv2 valósága frissebb, valóságosabb valóság 256
Az RTL valósága egészségesebb, korrektebb valóság 61
Maradok a magánvalóságomban 486
Elmentek ti a csipába 2208
Iván Gábor Creative Commons License 2002.09.11 0 0 22

Kedves RKAT hívők és Egy(sok)ház!

Ahogyan illik tessék szépen ilyenkor "le Sátán művezni" a műsort és készítőit!!!

Mint ahogyan a Harry Pottert, vallási karikatúrát készító osztrák művészt és sok mással is tettétek.

Mi lesz így a nagy katolikus erkölcsrendszerrel, ha nem álltok ki érte.

Itt lenne a tettek mezeje.

Iván Gábor

Waltraute Creative Commons License 2002.09.11 0 0 21
Valahogy nekem ICE-T mondása jut eszembe róla: szörnyű, hogy aki pankrációt néz annak szavazati jog van.

Ô tett ellene, a Bodycount COPKILLERJE igen sok fiatalt instruált:-)))

Előzmény: Hollófekete (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.11 0 0 20
A Big Brother késő esti kiadását, amelyben a ház két lakója közti szexuális aktust mutatták be, az éppen tévézők 67,61 százaléka, a 18-49 évesek 72,16 százaléka nézte. (Ez az arány ugyan magasabb, mint a kora esti programé, ám a nézőszám az időpont miatt alacsonyabb.)

Hollófekete Creative Commons License 2002.09.11 0 0 19
nem, a nyafogás siralmas. ha nem tetszik vmi, tégy ellene, vagy ne nyafogj.

tegnap az esti részben betelefonált valaki, és közölte a műsorvezető taggal, hogy "A JÓ ÉDES KURVA ANYÁDAT"...csak ennyit...na ez már valami, bár még ez is elég siralmas.

pld ha vki belevezetne egy utasszállító repülőt a házba, arra má' azt mondanám, hogy "ez igen!", még akkor is, ha nekem egészen tetszik a műsor, hehehe:-)

Előzmény: elterito (17)
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 18
"De aki nyilvanossag elott mer kefelni idegenekkel 2 het utan, az a meno csavo"

Vagy ócska buzi. Elnézést a homoszexuálisoktól, nem rájuk gondoltam, ők ehhez képest erkölcsösek. (persze csak ehhez képest)

elterito

Előzmény: Törölt nick (15)
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 17
Pedig nekem ez a nyafogás piszkosul tetszik. Nyafogj csak endi, mert a produkció siralmas.
Előzmény: Hollófekete (16)
Hollófekete Creative Commons License 2002.09.11 0 0 16
jaj, ez a nyafogás annyira szánalmas...
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.11 0 0 15
De aki nyilvanossag elott mer kefelni idegenekkel 2 het utan, az a meno csavo. Sot, aki buszke is erre, es lenezi azt, aki ezt eliteli, az a felsobbrendu leny.
Na meg aki csunya, nem is ember.
Előzmény: elterito (13)
Hollófekete Creative Commons License 2002.09.11 0 0 14
endikém, te örök lúzer...hehe:-)

Előzmény: Törölt nick (12)
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 13
Hát kefélni nem csak a felsőbbrendű lények (értsd felső tízezer) tudnak hanem a foltos kutyák és csíkos macskák is, bár azok is felsőbbrendűek a tengeri csőféreghez képest.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.11 0 0 12
Ugyan, mit izeltek? Vegre egy musor ami a felsobbrendu lenykrol szol! Mar a masodik heten kefeltek eloben. Addig is nezhetted a nok melleit a zuhanyzoban.
Legyel te is felsobbrendu leny es nezd minden nap a BigBordélyt.
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 11
Nézi a fene. De ha lekötöznének és megnézetnék velem, akkor még ha nem is lenne bűntudatom, (mivel nem önszántamból tettem) elég nagyokat hánynék tőle.
Én elhiszem hogy van aki nézi, de elég nehezen tudom az ő lelkivilágába beleélni magam, bár gondolom ez nem is fontos.
Mindenesetre elég sok trágya van a világban, elég azt kiemelni és bemutatni, és ezért ráadásul fizetnek is (pontosabban érdekli az embereket).
(mivel a TV-ért én is fizetek, de nem azért hogy bigbrothert nézzek.)

elterito

Előzmény: Hollófekete (10)
Hollófekete Creative Commons License 2002.09.11 0 0 10
és bűntudatod van, ha nézed?:)
akkor tényleg ne nézd.
Előzmény: elterito (9)
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 9
Az a helyzet hogy nem azért nem nézem, mert a felső kaszthoz kívánnék tartozni, hanem mert kifejezett bűnnek vélem a kukucskáló lesekvést, még ha az megrendezett is mint pl. a peep show vagy a bigbrúder
Előzmény: Hollófekete (8)
Hollófekete Creative Commons License 2002.09.11 0 0 8
Tegnap amikor a gazdasági igazgatónkkal mentem haza, azt találtam neki mondani, hogy az ilyet csak az emberiség legalja, magyarán a hulladék nézi. Aztán elgondolkodtam azon hogy netán ő is ebbe a kategóriába tartozik.
Ez nem az emberek lenézése volt hanem a Big Brother nevű undormányé.

még ott dolgozol?
...(hihi)

és te ugye nem akarsz az emberiség legaljához tartozni, ezért nem is nézed, igaz?:)

Előzmény: elterito (6)
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 7
Igen, a Big Brother valóban a valóságról szól, amennyiben a társadalmi valóságnak is van egy széles silány rétege. (alig tudom kerülni a szenny, mocsár, trágya stb. veretes kifejezéseket)
elterito Creative Commons License 2002.09.11 0 0 6
Tegnap amikor a gazdasági igazgatónkkal mentem haza, azt találtam neki mondani, hogy az ilyet csak az emberiség legalja, magyarán a hulladék nézi. Aztán elgondolkodtam azon hogy netán ő is ebbe a kategóriába tartozik.
Ez nem az emberek lenézése volt hanem a Big Brother nevű undormányé.
csapo Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5
Te is szerepelsz benne, vagy mi?
Előzmény: Vigor (4)
Vigor Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4
:(
Ejnye csapó...
Előzmény: csapo (2)
Vigor Creative Commons License 2002.09.11 0 0 3
Én még tévét sem nézek.
csapo Creative Commons License 2002.09.11 0 0 2
A valósághoz annyi köze van mint bármely más forgatókönyvnek. Vagyis gyakorlatilag nulla. A színvonalát meg erősen túlértékelted. Nézzük inkább a BIG VAKER/t.
Előzmény: yuntem (-)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.09.11 0 0 1
Én is akartam ilyen t0picot nyitni, de letettem róla, mert még egy részét sem láttam a BB-nek. Úgy tűnik, néhány embernek eléggé átalakította az életét, szinte szarnak érzem magam ha társaságba megyek, mindenki erről beszél: dugni fog e ez azzal, és büdös -e renátó szája.

(A Farm szerintem ötletesebb is, jobb is. És vasárnap leadják az egészet, szóval meg is tudom néha nézni:)

yuntem Creative Commons License 2002.09.11 0 0 0

És még mielőtt valamelyik ilyesmire ugró sportembernek eszébe jut nullázásként az, ami most ami most tényleg adja magát: a Big Brothernek 0 köze van a valósághoz...:)
yuntem Creative Commons License 2002.09.11 0 0 topiknyitó

Ha esetleg érdekel valakit a műsornak ezen vonatkozása...

...Szóval a műsor színvonaltalan, vagy a valóság, amit közvetít? Van-e egyáltalán köze a valósághoz? (szerintem igen, olyannyira, hogy az esetleges rendezői rásegítések még valóságosabbá teszik, elvégre műanyag világban élünk, hehehe)

Akárhogy is, elég nagy port kavart ahhoz, hogy alapul szolgálhasson egy kis töprengésnek emberről és társadalomról, nem?

Bennem pl. alakul a meggyőződés (és erre a Big Brother is rásegített, meg az Amerikai Psycho, amit most olvasok), hogy az ember tényleg nem több, mint a látható felszín... De a felszínesség legalább lehetetlené teszi az üresség érzetét, aki pedig mégis üresnek érzi magát, az hiába próbálja kitölteni az űrt, mert csak a felszín valóságos... Egyszóval a valóságshow nem hazudik: ilyenek vagyunk, fogadjuk el! Vagy mégse?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!