Jelentkezni fog Balogh úrnál kétségeloszlatás céljából.
Hogy egy 20 egy-két fős frakcióban nem találtak előbb egymásra? Ki érti ezt?
Hagyta, hogy Balogh urat a kétségel rágják. Van az ilyennek szíve?
tmb (marmint martonyi)
mint pokorni faterja
ki fogjak rugni a pogari korebol, vagy puceran futva megcsapkodjak egy sorfal kozt a heti valasz aktualis szamaval
Teljességgel osztom véleményedet Martonyiról. Martonyi csupán egy a szokásosnál jóval óvatosabb karrierista, aki viszont a határozottabb elkötelező lépést mindig a legrosszabbkor teszi meg. Addig viszont az összes bajuszszálával állandóan jelzi a másik oldalnak, hogy készen áll egy mezcserére, ha úgy hozná a sors.
Éppenséggel nekem sem, de föltünt az újságosnál a hétvégi Népszabadság interjú után, hogy valami magazin címlapján az összetéveszthetetlen bajszos tojás tekint rám. Megnéztem, hogy melyik lap, és miután láttam, hogy a Heti válasz, rögtön gondoltam, hogy kiegészítéseket tartalmaz a polgárok számára, mert a Népszabadság interjú bizony gyengus volt, így megnéztem az interneten a cikket.
Egyszer valaki megmagyarázhatná, mit is jelent pontosan, hogy a Martonyi "európai". Európában valahogy nagyon nem divat a szélsőjobb veszélyét relativizálni, egy - valójában nem létező - szélsőbaloldali veszéllyel párhuzamba állítva egyenlő súlyúnak mutatni őket. Nem szokás továbbá egy "európainak" szélsőjobboldali elemektől sem mentes megmozdulások vezérürüivel egy gyékényen árulni, és ha ezt szóvá teszik, nem szokás csodálkozást színlelve ellentámadásba lendülni, hogy össze lettünk mosva a - soha meg nem tagadott, nyíltan vissza nem utasított - náci söpredékkel.
Martonyi kábé annyira európai, mint Susanne Riess-Passer, az FPÖ vezetője. Ő is csak egy súlytalan, jellemtelen senki, aki arra való, hogy "nyugatos álarcot" varázsoljon a sötét populista demagógia elé. Erre való volt amúgy Járai, Pokorni és Rockenbauer is, egy másik pártban meg Boros és Turi-Kovács. Van még 1-2 sejtésem ezekről a jellembajnokokról.
Gondolom Boros úr segít majd megválaszolni frakciótársa, Balogh úr megválaszolatlan kérdéseit. Édi lesz, amikor Balogh úr tőle kérdi a hálózatépítés teknikáját példul.
..."...Társadalmi kapcsolat vagy szt-tiszt-tökmindegy! ....
transport :
Már az is sok segítség lenne, ha legalább a kettő közötti különbséget ( ha már meg nem tanulod amiről írsz) legalább leírnád , magadnak és másoknak.
Amíg nincs számodra különbség addíg olyan szavakat használsz amiknek a jelentését nem ismered.
Mint a fejő gulyás a falu széli kocsmában. szeret szokatlan szavakat mondani, de nem tudja, hogy mit jelentenek azok.
Viszont bízik benne, hogy a többiek sem tudják.
A baj ha olyan támaszkodik a pult végén a helyi agorához aki érti.
Kb. két hónapja Vele voltam egy napig.
Amikor elment, a kollégával összenéztünk, és majdnem egyszerre modtuk : sunyi.
Ez tiszteletlenség volt részünkről, sőt gyávaság. akkor kellett volna mondani amíg köztünk van.
..."...Társadalmi kapcsolat vagy szt-tiszt-tökmindegy! ....
transport :
Nem mindegy.
A tudatlanság állampolgári jog !
Neked lehet, nekem nem mindegy, hogy :..Vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
az én olvasatomban a - egy ügyön belül - kém és a kémelhárító nem ugyanazon az oldalon áll.
A III-as fő-csoportfőnökség hét csoportfőnökségének összemosása, a tudatlanok, a tanulni, megismerni lusták sajátja.
Alexander :
.."..A munka a lényeg amit elvégzett.
Építette és segítette a pártállamot,információkat gyüjtött és szolgáltatott ki.
Méghozzá gondolom ő sem a Kádár két szép szeméért hanem kemény magyar forintért...."....
transport :
Igen, s rajta kívül még kb. 10 700 000 magyar.
Ne mással ékeskedjek, magamról:
Mint buszvezető azért nem ütöttelek el Téged vagy Édesanyádat vagy gyermekedet, mert segítettem a pártállamot.
Mint postás azért vittem időben el testvérednek a Neki címzett csomagot, mert PÉNZÉRT tettem és nem Kádár két szép szeméért.
Tévedsz, Borost 90-ben nyugállományba helyezte, 93-ban végleg röpülni hagyta a szolgálat (a cikk szerint). Nyilatkozata megtételekor tehát már múltbéli volt ez az együttműködés. Azonkívül az MDF-nek aláírt papír egészen nyilvánvalóan a 90 előtti (vö. pártállami) múltra vonatkozott.
És még. Ha Boros nyilatkozata igaz (mármint titkosszolgálati szerepéről), abban aligha talál kivetnivalót bárki is. De abban igen, és méltán, amit múltjával (következésképp jelenével) kapcsolatba folyamatosan évek óta össze-vissza hazudozik. Iboly asszony okkal orrol.
Foti : ..."..... A honatyák a ciklus elején, majd a pártelnök asszony kérésére később is nyilatkoztak arról, hogy „a BM III-as főcsoportfőnökségének egyetlen osztályával, munkatársával sem működtek együtt, nem voltak ügynökök, munkatársak, titkos tisztek, informátorok....."........
transport :
Kedves Foti !
Az általad bemásolt cikk részlet hibás.
Abban arról van szó kik VOLTAK.
Azt nyugodtan aláírhatta , tiszta szívvel Boros mertha - hátha - Ő nem voltak, hanem ma is az.
Hogy ma is ki az, azt nem kérdezte meg tőlük az Ibolya, csak azt kérdezte kik voltak !
DI nyilatkozata után ez elvárható - hacsak a dokumentumról egyértelműen ki nem derül, hogy hamisítvány. Ha viszont ez utóbbi derülne ki, akkor az egész Mécs bizottság, meg az oda adatot szolgáltatók számára egyértelmű az irány hogy merre menjenek.
Mécs most mondta a Kossuthon a 16 órában, hogy ebben a "köztes" kategóriában (ő is ezt a szót használta, pedig nem instruáltam) 6 személy van, akikkel kapcsolatban még vizsgálódnak.
A munka a lényeg amit elvégzett.
Építette és segítette a pártállamot,információkat gyüjtött és szolgáltatott ki.
Méghozzá gondolom ő sem a Kádár két szép szeméért hanem kemény magyar forintért.
Martonyi a "köztes" kategóriában lehet, aki együttműködött, esetleg nem formálisan. A Heti válasznak elmondta, amit a Népszabadság olvasóival nem osztott meg, hogy már Antall figyelmeztette '93-ban, hogy vele kapcsolatban anyagok vannak az irattárban. Martonyi talán "társadalmi kapcsolat", vagy valami efféle volt. Csodálom, hogy számodra a Népszabadság interjú hihető volt, nekem előzetes mosakodásnak tünt föl, melyre másnapra a Heti válasz interjúban még rá is tett egy lapáttal.
Azért Ibolyka jól orrba vágta Imrénket, hogy döntse már el mi az igaz, amit nekik, az MDF-nek mondott, vagy most az, amit bevállalt. Nincs könnyű helyzetben Imre.
Pedig milyen jól odamondogatott a szociknak :DDD
nekem aspeciel nem az a bajom, hogy csinált, amit csinált. Az még éppen lehetett tényleg hasznos is. De az, ha valaki asaját multja ismeretében, ugy tud beszélni, ahogy beszélt MP-ről, és ugy általában a "kommunistákról", az azt mutatja, hogy ennek az embernek fogalma sincs, mit jelent az a szó: emberi tartás. Ezek után róla még azt is el tudnám képzelni, hogy a saját anyját eladja pénzért. legalább kussolt volna, bár mikor láttam nyilatkozni, mindjárt uyg éreztem, hogy az kiabál ennyire akinek ég a háza...
Reménykedjünk, hogy igaz. Mert boros ránézésre nem tud 5-ig számolni és még az öszvérem etetését sem bíznám rá. De Martonyi más, ő európai. Ha róla kiderül, minden beborul.
Martonyi egy egész oldalas, számomra hihetőnek tűnő riportban nyilatkozott többszörösen hogy ő nem.
Hogy 1989-ben lépett be az MSZP-be? Ez csak brillians politikai érzékét mutatja :))