Tele van jó hírrel a mai nap. :-)
Jó, egy szórólapos találkát tarthatunk. Sajátot nyomtatni mostanság úgysem tudok. Jövő héten felhívlak, aszt megeszervezzük. Vagy hétvégén.
Diszkólámpa is lészen? Csak ne legyen túl világos a terem, mint amit a múlt héten láttunk. Ottan ezt elszarták a szervezők. Strobi sem muszáj érvagdosós fekete zenékre. :-)
Lesz minden. Koncert, zene, újság, tombola, diszkó lámpa meg csaj.
A szórólap jó ötlet, fogunk ilyet csinálni. Amúgy aktuális van egy csomó, ha összefutunk valamikor, adok! Színes meg szép meg sok. :-)
Igggen! Két évig revolúciós megaparti! Szövet is megmonta. Alba Regia már készülődik, reszkessen a pesti lakóság.
Újság is lészen?
Nephilim, gondoltál már arra, hogy kéne valami saját rev bulis logó vagy jel vagy miafene, amit rá lehetne vésni minden plakátra, meg szórólapra? Amolyan kellően iparis meg elektrós és nem kevésbé darkos. Ezzel lehetne olyan szórólapot is csinálni, ami nem egy-egy buliról szól, hanem úgy általában a forradalmi misszióról. Eztet meg lelkes bulibajárók osztogathatnák mindenfelé, ahol kellő fogadtatásra van remény.
okés! Cadaverianépet akarok rögtön, thx, minden forma mennyiség!Aztán én meg majd írok még..majd küldöm hétfőn frisslista..meg viszem majd az AdamANtit mert azt is mindig megsétáltatom jól, azt mégis nálam marad:-))
nem értem... akkor ez a buli 2 éven át fog tartani? :-)))
sk: akko émmeg lenyulom a húgom CDT cd-jét, addig se hallgassa majd...:-) meg ha jó a kazi akkor esetleg azokat is lenyúlom..., okés? oszt viszem, oszt majd eccer - ráér, énmondom... - visszaadod... :-)))
Nagyon gyorsan dobjon mailt vagy hívjon minden ZENÉSZ, aki szívesen játszana olyan sick zenét, mint a Silent Hill 2 aláfestő zenéje, vagy a Mr. Bungle, Arcturus, Ulver, stb. Dobos vagyok, már és alig várom, hogy vmi. új betegséget terjesszek! 70/265-1680
:-))
Én sajna koránra vagyok hivatalos így én nem tudok gyűlni. Viszont ha mentek szombaton vudulni, nézzetek át a vudutopikba ottan van rá gyülekező. A szombati móka sajnos nekem kimarad, mert szülinapozunk.
Pogózásnak nem az a lényege, hogy úgy ugrál, vonaglik, lökdösődik, rugdosődik az ember, ahogy jólesik a zenére? Kész röhely, hogy szabályok is lesznek. Húsz év múlva tánciskolában tanítják majd.
Készülés van a péntekre! Már írattam a dokival papírt, hogy ha összeesem, ne köpjenek le "köcsögnarkós" felkiáltással, hanem hívjanak mentőt. Óvintézkedés megvan, jöhet a móka. Előtte találka vhol?
jólvan, mindegy, tök lényegtelen az egész, senkit nem érdekel, csak a poén kedvéért találta ki, a saját maga szórakoztatására. zoli egy ellentmondásos figura egyébként is. jó gyerek, csak időközben amerikai lett.
Na most álljunk me ezzel a pogózással. Ez így gyerekek, nagyon gáz, ha az énekes azt magyarázza, hogy ez a trendi, és akkor rákezdenek a népek. Hú, de még mennyire!
HK, én maradok a rugdosósnál...
Jut eszembe SK: nem válaszoltál a mélemre, vagy legalábbis nem ért el hozzám az utóbbi hét alatt a válaszod, úgyhogy tessék pennát ragadni, és az itteni emil címemre (mtkptr@freemail.hu) válaszolni gyorsan! Ha nem, akkor autógrammot fogok kérni, meg tigrismintás tangabugyis gigantposztert az ágyamfölé!
Én egyszer pogózás közben lefejeltem egy n?ismer?sömet, méghozzá hátrafelé (mögöttem állt, én meg nagyot lendítettem a kobakomon). Vagy egy évvel kés?bb vallotta be, hogy rögtön kirohant a wc-re, mert eltörött az orra, és elindult az orravére (látszik is rajta, de biztos tetszik neki, mert azóta is így hordja). Én meg azt hittem, hogy csak megijjedt, és kiment a tömegb?l. :o)