Förtelmesek a mostani kampányszórólapok, szinte már párt- és kerületfüggetlenül. Mintha az értelmi fogyatékos szavazópolgárok mozgósítása lenne az új sláger, az ő szavazataik után sóvárog minden politikai erő.
Tudod mit? Ha a holnapi választás után is még itt találunk, és a politikán kívül más témában is beszállsz a beszélgetésbe, akkor lehet, komolyan is veszünk. Addig csak a III. kerületi Fidesz netes kampánycsapatának a tagját "tiszteljük" benned.
Nézd meg borzimorzi 1828-as bejegyzését. belerug vkibe, majd közli, h ez magánélet. Brávó, ehhez kell tehetség! Egyébként nem én vájkáltam, csak beidéztem a sajtóban megjelent hireket, ezért a bulvár a felelős, mellyel nem feltétlenül értek egyet. A nőügy nem érdekes, de ha az igaz, hogy egy balos képviselő köveket szeretett volna dobni a rendörökre, elég izgalmas.
Legalább egy dologban már egyetértünk, a kezdet bíztató...
Vagy én vagyok a hülyeségig optimista.
Csót:
b
P.S.: Veszontag: érdekelne a véleményetek arról, hogy egy normális, kompromisszumkész környezetvédő és városvédő pártnak milyenek az esélyei. Nem most, hosszú távon. Megvallom, van egy ilyen társaság, akik nekem egyre szimpibbek. Főként azért, mert akit eddig onnét megismertem, még egy se volt simlis. És páran kifejezetten felkészültek voltak a maguk területén.
Én speciel nem emékszem, hogy bárkinek a magánéletében vájkált volna.
De még ha rosszul emlékszem is, kapaszkodj meg: itt bizony tényleg kettős mérce van!
Az ide írogatók jó része sok éve "virtuálisan" ismeri egymást, és még az is előfordulhat, hogy egymásnak többet elnézünk, mint egy magad fajta fikanicknek, aki idejön és nemes egyszerűséggel belehány a topikba.
Szabad ország, szabad fórum, vagyis azt írsz, amit akarsz (a modik bennehagynak), de nem csodálkozz, ha ezzel a stílussal azok is egy emberként forulnak ellened, akik egyébként semmi másban nem értenek egyet.
Kár volt rád reagálni. Előbb egy erős túlzással max. félig igaz cikket beraksz ide egy, a legjobb indulattal is max. bulvárnak mondható szennylapból, aztán meg egy 100%-os hazugsággal támadsz nekem. Broáfka.
Mert, ugye, azt nem akarod velem elhitetni, hogy egy jelöltnek a gengszterváltás előtti idők diktatorikus államhatalmi gépezetében, annak egyik legfontosabb erőszakszervezetében viselt tisztsége a magánélet része, ugye?
Milyen érdekes, hogy ezt pont Te mondod, mikor itt nemrég az egyik jelölt magánéletébe vájkáltál. Elég gusztustalan volt, és szinte biztos vagyok benne, hogy semmi valóságalapja nem volt.
Akár így is lehetett, de több ponton necces. AZ Esti Hírlap eleve nem mértékadó hírforrás. Legfeljebb néha véletlenül ráhibázhat erre-arra.
Huszár Tamás egy megfáradt, idős ember. Ilyen korú kislány legfeljebb a lánya lehet, akár fogadott is, vagy unokahúga, esetleg unokája. Barátnője a szó klasszikus értelmében nemigen. Ha csak úgy nem, hogy a kislánynak még nincs kedve olyasmihez, amihez a tesztoszteron-vezérelt, verekedős fiatalembernek nagyon is. Ilyenkor jól jöhet egy olyan idősebb lovag, akinek viszont már nincsenek efféle vérmes igényei, viszont szeretné elhitetni az ellenkezőjét, s ezért anyagi áldozatokra is képes.
Az meg végképpen kabaré, hogy valaki pont az ő védelmére kiérkezett rendőröket kezdje sértegetni. Ehhez minimum hülyének kell lenni. Huszár Tamás szvsz nem az.
A magánéleti pletykát meg ki kéne hagyni a politizálásból. Már akkor is rosszul voltam, mikor valaki Orbán ötödik gyermekének születésekor használt valami durva, csak állatok szaporodására használatos kifejezést (ellés?), illetve, amikor Gyurcsánynak a hálószobai szerepléséről szőtt, "humoros" fantáziáit osztotta meg valaki az Olvtársakkal. Azért a magánélet csak megánélet kéne, hogy maradjon, nem?
Üdv Reád es! Az üdülőhelyi hz jó 5let, csak az a baj, hogy nem lakik bennük szinte senki. Más szempontból persze épp ez a jó, legalább kevesebb embert fog kiönteni az árvíz. Nem lennék a helyükben, annyi szent.
Viszont amíg el nem adják, ahnem az építtető tulajdonában van, addig vitatható, hogy használatbavétel előtt is jár-e az önkorminak az üdülőhelyi hz. 5letnek azonban elsőrendű.
17 éves barátnője miatt verték össze Huszár Tamást az SZDSZ képviselőjelöltjét!
2006. Szeptember 29., Péntek, 13:01:00
2006.09.28-án éjszaka a Budapest III. Kerület 14-es számú választókörzetének SZDSZ képviselőjelöltje Huszár Tamás, és 17 éves barátnője taxival érkezett a nevezett tulajdonában álló III. Kerületi kocsmához, mikor is fiatal kedvesének lesben álló volt barátja a taxiból kirángatta és több alkalommal megütötte az amúgy nős képviselőjelöltet. Huszár Úr ezt követően szemtanúk elmondása szerint teljesen kivetkőzött magából , a kiérkező rendőröket is hangosan szidalmazni kezdte, lebohócozta őket sőt, fennhangon közölte, hogy ha Ő lett volna ott az MTV. Székháznál az ostrom idejében, Ő maga hajította volna rájuk az első köveket. A sérült és dühöngő képviselőjelöltet kórházba szállították.
S.M.
bm. ha összehasonlítjuk a programjaikat, lényegét tekintve nem különböznek olyan nagyon.Szerintem a háttérben nagyon is megegyeznek a jövőben várható zsozsó
feletti diszponálást illetőleg. Azonban én úgy tudom-de lehet hogy ez csak ferdítés-
hogy nem kisbalázs van a fejlesztések hátterében, hanem Sz.T. akinek az Óbuda Tsz -volt-? főmérnöke az apósa.
Mellesleg az új önkorminak javasolni kéne hogy vezessék be a Római parton az üdülőhelyi hozzájárulást.Ha már egyszer engedélyezték ott a lakásépítést , üdülő álnéven.
Milyen érdekes, hogy pont a Bús Balázs volt, aki nem akart, és nem is vett fel milliós jutalmat a múlt hónapban, amikor az SZDSZ-es Száz Domokos erre javaslatot tett, és a többi alpolgi csak lapult, mert szeretik ám a pénzt nagyon. Vagy talán mégis több benne a morál mint a többiekben?