Mellesleg szerintem Jenny bele is halna ha ott Bronx-ban a testőrsége nélkül kellene az utcán mászkálnia. Sz'al ez kb. olyan mint amikor a 2kg-os aranyláncal mesél az arc arról hogy milyen kurva szar neki a gettóban:-)
Mindanyiunknak vannak vadhajtásai. Röfi bizonyított már más topikban ugye, Alicia-oldala is van. Ha tetszik neki, hát rajta! Különben ha már itt tartunk, a klip szerintem határozottam kellemes a szemnek :)
Ja, és amíg nem hallottad az egész "albumot", adddig ne szólj se. Melegen ajánlom a "Dear Ben" c. számot. Ha Ben Affleck erre sem bontja fel az eljegyzést, akkor tényleg vissza kéne küldeni az elvonóra :P
Hát nekem egyáltalán nem jött be viszont 7euroért vásároltam Aaliyah : Age ain't nothing but a number albumát hogy meglegyen szépen nemcsak olyan módon ahogy egyesek szerzik a zenéiket kihúzva ezzel szegény előadó zsebéből a pénzt, hahahaha:)Ugyi?;)
Hallottam a dalotokat amire annyira rá vagytok indulva, Németországban egy Planet radio nevű csatornán.
Nade lyányok, azért a szövege....khmmm..
Itten a hölgyemény végig arról gajdol hogy mennyire és hogyan kellen "lick"-elni az ő "pussy"-ját:) ;)
A táram egyébként a www.tar.hu-n található, de most beszart a drága, nem lehet rá feltölteni. Plusz a szolgáltatóm (chello) jól lekorlátozott, mert túlléptem a havi 15 gigás korlátot. És most én itt nyaff :(