Keresés

Részletes keresés

i start to turn to static Creative Commons License 2001.12.28 0 0 89
meg is hallgattam a számot, nekem tök bejön, aranyos.
Előzmény: i start to turn to static (88)
i start to turn to static Creative Commons License 2001.12.28 0 0 88
"Stone Temple Pilots frontman Scott Weiland recently hit the studio with Cinder (formerly The Jesusgun), to guest appear on a song entitled "Lush". Both video and audio clips of the song are available on the bands official website, www.cinderband.com."
Nausea Creative Commons License 2001.12.28 0 0 87
Mivan,Kriszták,összeesküdtetek ellenem,hogy kis betűvel írjátok a nevem? Jóóóóvan!:)
Egyébként jó ez az unplugged hangverseny,olyan kis heroinos,nyugtató hatású Weiland fénykorából,amikor még jó húsban volt:))
Előzmény: kriszta101 (86)
kriszta101 Creative Commons License 2001.12.27 0 0 86
Krist drágám, akkor tárgyalok nózi kartárssal a dologról, köszi!
Ugyanmár Krist végülis eddig csak kétszer találkoztunk:-))))
Előzmény: krist (85)
krist Creative Commons License 2001.12.27 0 0 85
Krisztámlelkem kérjed el nózitól a videjót mert már nála van, vagy pl. át is vehetem neked. Melyik jobb?
(S egyébként bocs a vudus hirtelen eltűnésért. Azon gondolkodtam, hogy mindig mikor Veled találkozom részeg vagyok mint állat... Sose láttál még józanul engem... hűdeciki... :-)) )

Ja! Van még egy pörldzsem unplugged videjóm is. Kinek-kinek kényére-kedvére hej...

Előzmény: kriszta101 (80)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.24 0 0 84
Állitólag volt a bandával a VIVA2-on egy 2 órás riport összeállítás, de sajna nem láttam. Viszont legalább szem elött vannak úgy ahogy.
j a é s:
Kellemes ünnepeket + minden jót kívánok minden Kedves STP Club tagnak!! na jó meg mindenki másnak is:)
i start to turn to static Creative Commons License 2001.12.22 0 0 83
"Stone Temple Pilots' Dean DeLeo and Meshell Ndegeocello are among the guest musicians who appear on Alanis Morissette's forthcoming "Under Rug Swept" (Maverick), due in stores on Feb. 26. "
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.22 0 0 82
Szerintem is pontosan erről van szó.
Minden benne van ami jó, és elég nagy előnyük, hogy ma is aktívak. ennyi.
Előzmény: Slint (81)
Slint Creative Commons License 2001.12.22 0 0 81
Megmondom őszintén, eddig anynira nem voltam elragadtatva a Shangri lemeztől, tetszett, korrekt, meg minden, de ma reggel munkába jövet, egyszerűen kurvára megtalált. Beszartam gyakorlatilag, akkorák a dalok. Rá kellett jönnöm hogy a Stone volt (meg ma is az) A grunge banda. Mér is? Mert ők mindent egyesítenek ami a többi grunge bandában oylan jó tudott lenni, és hála istennek még mindig itt vannak velünk néhány pályatársukkal ellentétben.,
kriszta101 Creative Commons License 2001.12.21 0 0 80
Krist, az bizony engem is nagyon érdekelne! Majd holnap Voodoo-ban tárgyalhatunk róla?:-)
Előzmény: krist (76)
krist Creative Commons License 2001.12.21 0 0 79
Jó hogy mondod, le is szedek néhány tabot valahonnan. Szombaton nyomatom az arcodba azt a videjót de nem lenyúlni ám!!! Kéééérekszééépen debrecent by osszilány... :-)
Előzmény: Nausea (78)
Nausea Creative Commons License 2001.12.21 0 0 78
Na,jó,ezek ráérnek,de ezt az unplugged cuccot hadd kérjem el minél elôbb,mer imádom az ilyen akusztikus koncerteket hallgatni,nézegetni.
Előzmény: Nausea (77)
Nausea Creative Commons License 2001.12.21 0 0 77
Jaj,drága,dehogyisnem! Akkor majd odaadod nekem ugye a Perfect Circle-vel,a Remény klippel,és a Tiny Songs kazival együtt?:)))
Előzmény: krist (76)
krist Creative Commons License 2001.12.21 0 0 76
Höjj NÓzi nem érdekel egy baromi régi emtívís unplugged videó by Stone Temple Pilots? Mer nekem van olyanom ám... Talán az első vagy a második album után csinálták...
i start to turn to static Creative Commons License 2001.12.21 0 0 75
"Stone Temple Pilots lead singer Scott Weiland pleaded guilty yesterday (Dec. 19) in Las Vegas to domestic battery after fighting with his wife last month at the Hard Rock hotel. The 38-year-old's case will be dismissed if he has no more problems in the next six months and completes 26 counseling sessions."
clisHe Creative Commons License 2001.12.20 0 0 74
mi a plush-t meg az interstate love song-ot, a probakon meg neha dupla sebeseggel :))
Előzmény: Nausea (73)
Nausea Creative Commons License 2001.12.20 0 0 73
Wazz,itt mindenki nyomott Sztóntemplt a zenekarával? Mi a Plush-t,meg a Creep-et játszottuk.
Jut eszembe,van a Creep-nek egy vágott változata,amiben Weiland máshogy énekel bizonyos részeket. Nem tudjátok,hogy az melyik maxin lehet?
Előzmény: dogofthetemple (70)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.20 0 0 72
ahha! akkor összekevertem egy korábbi dologgal..
akkor is ezt a számot kérték az alteregoban.
de mondjuk akkor még nem a Zsu vezette hanem a Vadon János nevezetü őrült fazon.
Előzmény: Nausea (69)
FlyNN Creative Commons License 2001.12.19 0 0 71
Nem utálunk, csak néha nem ártana moderálni magad - ez nem IRC. ;)

"You'll see the look and you'll see the lies
you'll eat the lies, and you will.....

It isn't you, it isn't me
search for things but you can't see
going blind, out of reach
somewhere in the vasoline........."

Előzmény: dogofthetemple (70)
dogofthetemple Creative Commons License 2001.12.19 0 0 70
flies in the vasoline we are
sometimes it blows my mind
keep gettin stuck here all the time...

Slint!
Ezt mi is nyomjuk, meg az Interstate-et...

imádom a STP-t!

Az új lemez meg bámulatosan jó..., király.
Az a kedvencem, pedig a plush óta ismerem, amit
a black-outék nyomattak, hibátlanul.

és az összes seattle-s arc ugyanazt a zenét szereti és ugyanazt az embert utálja. /engem/

Nausea Creative Commons License 2001.12.19 0 0 69
Örüjjé,hogy vót!:)
Neeem,pár hónapja! Sőt,akkor még egy Faith No More-t is leadott,az I Started A Joke-ot.
Előzmény: Blackacidevil (68)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.19 0 0 68
aszem azt láttam:) kérhettél volna zúzosabbat is:)) amugy ez már jo régen volt nem? vagy 2 éve.
Előzmény: Nausea (67)
Nausea Creative Commons License 2001.12.19 0 0 67
Ja,jut eszembe a mútkor a Viva+on Zsú az én kérésemre adta le az Interstate Love Songot az AlterEgoban:))
i start to turn to static Creative Commons License 2001.12.19 0 0 66
nekem mindkettő nagyon bejön, de nekem jobban tetszik a But Not Tonight, ami egy Depeche Mode feldolg.
Az eredetije egy ennél gyorsabb szám.Azt kell hogy mondjam, hogy a Scottos verzió nekem jobban tetszik.
Előzmény: Blackacidevil (65)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.19 0 0 65
Na meghallgattam a 2 Scott-os számot!
A But to Night elég popos, de korrekt!
A Jindalee Jindalie viszont 10 pontos! Nagyon eltalálták a dallamokat.
Előzmény: i start to turn to static (62)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.19 0 0 64
Thanx! ránézek majd!
Előzmény: FlyNN (63)
FlyNN Creative Commons License 2001.12.19 0 0 63
www.getright.com
Előzmény: Blackacidevil (60)
i start to turn to static Creative Commons License 2001.12.18 0 0 62
Köszi, de ismerem azt, nagyon nagyon bejön.
Előzmény: Blackacidevil (61)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.18 0 0 61
Még nem hallottam...mondjuk eleve a Beatles nem egy nagy kedvencem pedig hatással voltak az STP-re eléggé. viszont a Led Zeppelin is! azt viszont már imádom! és tölük meg a Dancing Days-t dolgozták fel, és az viszont eszméletlen jó lett.
egy Led Zep tributon van rajta..nekem meg mp3 ban. majd felteszem ha kell!
Előzmény: i start to turn to static (59)
Blackacidevil Creative Commons License 2001.12.18 0 0 60
eléggé meg kell szenvednem itthonrol a kb-okkal:(
amikor tegnap 60%nál megszakadt a klip, azthittem harakirezek egyet.
Előzmény: i start to turn to static (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!