"Stone Temple Pilots frontman Scott Weiland recently hit the studio with Cinder (formerly The Jesusgun), to guest appear on a song entitled "Lush". Both video and audio clips of the song are available on the bands official website, www.cinderband.com."
Mivan,Kriszták,összeesküdtetek ellenem,hogy kis betűvel írjátok a nevem? Jóóóóvan!:)
Egyébként jó ez az unplugged hangverseny,olyan kis heroinos,nyugtató hatású Weiland fénykorából,amikor még jó húsban volt:))
Krisztámlelkem kérjed el nózitól a videjót mert már nála van, vagy pl. át is vehetem neked. Melyik jobb?
(S egyébként bocs a vudus hirtelen eltűnésért. Azon gondolkodtam, hogy mindig mikor Veled találkozom részeg vagyok mint állat... Sose láttál még józanul engem... hűdeciki... :-)) )
Ja! Van még egy pörldzsem unplugged videjóm is. Kinek-kinek kényére-kedvére hej...
Állitólag volt a bandával a VIVA2-on egy 2 órás riport összeállítás, de sajna nem láttam. Viszont legalább szem elött vannak úgy ahogy.
j a é s:
Kellemes ünnepeket + minden jót kívánok minden Kedves STP Club tagnak!! na jó meg mindenki másnak is:)
"Stone Temple Pilots' Dean DeLeo and Meshell Ndegeocello are among the guest musicians who appear on Alanis Morissette's forthcoming "Under Rug Swept" (Maverick), due in stores on Feb. 26. "
Megmondom őszintén, eddig anynira nem voltam elragadtatva a Shangri lemeztől, tetszett, korrekt, meg minden, de ma reggel munkába jövet, egyszerűen kurvára megtalált. Beszartam gyakorlatilag, akkorák a dalok. Rá kellett jönnöm hogy a Stone volt (meg ma is az) A grunge banda. Mér is? Mert ők mindent egyesítenek ami a többi grunge bandában oylan jó tudott lenni, és hála istennek még mindig itt vannak velünk néhány pályatársukkal ellentétben.,
Jó hogy mondod, le is szedek néhány tabot valahonnan. Szombaton nyomatom az arcodba azt a videjót de nem lenyúlni ám!!! Kéééérekszééépen debrecent by osszilány... :-)
Höjj NÓzi nem érdekel egy baromi régi emtívís unplugged videó by Stone Temple Pilots? Mer nekem van olyanom ám... Talán az első vagy a második album után csinálták...
"Stone Temple Pilots lead singer Scott Weiland pleaded guilty yesterday (Dec. 19) in Las Vegas to domestic battery after fighting with his wife last month at the Hard Rock hotel. The 38-year-old's case will be dismissed if he has no more problems in the next six months and completes 26 counseling sessions."
Wazz,itt mindenki nyomott Sztóntemplt a zenekarával? Mi a Plush-t,meg a Creep-et játszottuk.
Jut eszembe,van a Creep-nek egy vágott változata,amiben Weiland máshogy énekel bizonyos részeket. Nem tudjátok,hogy az melyik maxin lehet?
ahha! akkor összekevertem egy korábbi dologgal..
akkor is ezt a számot kérték az alteregoban.
de mondjuk akkor még nem a Zsu vezette hanem a Vadon János nevezetü őrült fazon.
nekem mindkettő nagyon bejön, de nekem jobban tetszik a But Not Tonight, ami egy Depeche Mode feldolg.
Az eredetije egy ennél gyorsabb szám.Azt kell hogy mondjam, hogy a Scottos verzió nekem jobban tetszik.
Még nem hallottam...mondjuk eleve a Beatles nem egy nagy kedvencem pedig hatással voltak az STP-re eléggé. viszont a Led Zeppelin is! azt viszont már imádom! és tölük meg a Dancing Days-t dolgozták fel, és az viszont eszméletlen jó lett.
egy Led Zep tributon van rajta..nekem meg mp3 ban. majd felteszem ha kell!