Van benne valami, szerintem Iruretaval még jobb eredményeket is elhérhettünk volna, ha pl nem az van h Makaay a csatár és Tristán a pados, hanem mindkettő játszik! De Iruretánál meg volt az a szép okos játék ahol néztem h anyád ez jó csapat...itt legalább az akaratot látnánk!
Jó lenne ide is egy Abramovic... :) De rossz pletykák voltak azok amikor írta a honlap, h tárgyaltak... összejöhetett volna...
Félek, hogy egyszer minden sorozat megszakad...nehogy most az szakadjon meg, hogy 15 év után újra nyer nálunk a Real...
a legnagyobb felelosseg mindenkeppen az elnoke, az hogy a jatekosok es az edzok(k) kozt a maradek hogy oszlik meg az masik kerdes...amugy a vedekezobb 'taktika' inkabb Jabora volt jellemzo, mikor idegenben vezettunk a 75. percben mar le is hozta a csatarunkat, hogy kibekkeljuk a meccset:)
Végre találtam egy fasza Deportivos FAN KLUBBOT! :)
7. éve vagyok Depor drukker de nagyon fanatikusan...szóval a problémám az bazeg, hogy én már lelki beteg vagyok! :( :)
Elég pesszimista is és úgyérzem belőlünk már sose lesz mégegyszer ilyen nagy csapat...de azért mindemellett én fel vagyok háborodva ezen az egész CSAPATON...ha ezt annak lehet nevezni! Nem tudom ez a Caparros mit művel, de az elnök nem lát? Ezzel az edzővel kifogunk esni! De visszatérve a csapathoz a HOZZÁÁLLÁST tartom felháboítónak, meg azt h nem küzdenek azért h elérjenek valamit! Ilyen csapat a világon nincs még1, h 5 forduló vagy 6 után 3X is kapjon egy sima NÉGYEST! Szóval én nem tudom milesz...nincs motiváció, nincs elképzelés a játékban...az a Riki egy kurva jó játékos volt...mi lett vele? Az a Verdú nem tudom, hogy került ide, mert ahány szabadrúgás volt, annyiszor rúgta bokán az ellenfelet (de szóljatok ha tévedek)...de az Adriánt remélem nemfogja játszatni a Caparros, mert hát ugye ő 18 éves és esetleg benne lehet a gól, de nemmm....hát kaparós taktikája, hogy ne kapjunk 2-nél többet akkor már jók vagyunk! 9 védő 1 csatár! Valaki pörgesse vissza az időt a Deportivo - Milán meccsig! ;)
Nah jó volt elsírnom ide magam...nekem ez a véleményem
Persze tom lesz akinek más lesz a véleménye szóval nem kell "anyázni" ettől még Depor drukker vagyok:)
csak az elso kapott golt lattam, addig nagyokat vedett (20 perc alatt siman lehetett volna 3-0 oda)...elso golnal Arbeloa nagyot hibazott, meg hulyen is pattant az a labda, pont a keze elott...majd megnezem ma a tobbit..jajaj kemenyen kell harcolnunk a kieses ellen...sajna ide jutottunk..
Én a Sevilla és a Real elleni meccset 0 ponttal számoltam, de lehet h a Huelva-t is ide kéne venni mert 0:3ra verték a realt! Amit láttam az összefoglalóból hát Aouate mozdulni sem tudott a szabadrúgásra + a fejesre, csak a szokásos legyintés. És milyen összekombinált mezben játszottunk:) 4 pontra vagyunk a kieső zónától, de majd csak lesz vmi.
Ahogy nézegettem a statisztikát ill az írásokat a Sevilla eddig minden hazai meccsét megnyerte, de lesz 3 eltiltott kezdőjátékosuk. Viszont nálunk Andrade + Dusher játéklehetőséget kap és az elmúlt 32 évben csak 2x nem szereztünk pontot. De van még egy lehúzó írás is Caparrós döntéseiről ill a csapatról.
Felvettem a meccset ha érdekel. Jobban játszottunk mint a Valencia ellen, de ez sem elég. Persze Xisco és Ruben megint gólt lőtt! Ruben 4 meccs/3 gól nálunk Arizmendi és Rodriguez 15/3... Szóval minek kellett kölcsönadni őket?
A második gólban erőteljesen benne volt Aouate az elsőben pedig akár ki is jöhetett volna nem csak legyingethetett volna. Jó mondjuk a védők sem jól osztották el mert 2en mentek 1 emberre és a üresen maradó fejelte a gólt. Egyedül PAblo + Arizmendi próbált vmit. Ardián vagy 25 percig labdába sem ért. A következő 2 meccset (sevilla, real) is 0 ponttal számolom és akkor már igen csak közel van a kieső zóna... Nade majd talán lesz jobb is jövőre!
4:0 ,de hogy kicsit vitatkozzak a látottakkal és a játékvezetővel... A 11es sztem nem volt az mivel elpöckölte Juanma a labdát és Villa direkt lent hagyta a lábat! Valamint az utolsó gól előtt amikor Vicente eltörte a labdát az csak úgy pattanhatott oda vissza elé, h belekezezett a Tavano v Viana. Máshogy nem hiszem, hogy egy elforduló játékosról egy izomból megküldött labda így visszajöjjön. Adriant meg v 3x megállította pedig nem volt lesen...De amúgy pocsékul játszott a depor szóval pontot sem érdemeltünk csak hát a különbség.
---
Lopo mennyi időre sérült le?
---
Sergio helyett én betettem volna De Guzmant. Valamint ezek után Aouate (2 idegenbeli meccs 8 kapott gól...) helyére Munuát.
---
Szerintem Sergio, Juanma, Riki igen csak formán kívül játszik. Rodriguez visszaesett.
---
Persze eközben Ruben győztes gólt szerzett a Gimnasticban! (3 meccs 2 gól) elgondolkodtató...