végre megint győztünk!és ma szerintem még jól is játszottunk,ahhoz képest h, mien volt a pálya talaja (meccs után a pályán mentünk át,olyan mély volt,h. majdnem elsüllyedtünk :).A gólok is a lehető legjobb időben estek (20. és 80.perc környékén),bár a kihagyott 11esért kár...Csak azt sajnáljuk h. nem sikerült a többi nézőt bevonni 1-2 dalba.Mondjuk nagyon kevesen voltunk,max. 150 lehetett,ebből kb. 120 60év felett volt :) Nomind1,jövő7en is egy nyerthető meccs jön,a Kecskemét elég gyenge mostanában.
hu,elég összeszedetlen beírás lett :)
HAJRÁ LILÁK!
Azért a "jövő csapata" kifejezéssel várjatok még, mert nem tűnik túl erősnek és motíváltnak ez a Fót. Láttam 2-3 meccsüket, de egyiken sem éreztem a nagy jövőt elöttük. Vannak ezeknél a srácoknál tehetségesebb fiatalok is az NB1-es, NB1/B-s mezőnyben, bár az a különbség, hogy Fóton "ömlesztve" szerepelnek. De merem feltételezni, hogy a generáció-csere egyébként sem hirtelen fog történni, tehát ebben az esetben is az egyéniségek számítanak. Így viszont csak annyi nevet tudnék tőletek mondani, akik az NB1-re alkalmasak, mint a többi csapatból, esetleg kicsivel többet, de ez nem túl nagy érdem annak ellenére, hogy ez egy NB1-es utánpótlás-gárda.
Mindezek ellenére be kell hogy valljam, ma mindenképpen jobbak voltatok ennyivel a Pápánál, s további sok sikert kívánok a csapatnak és nektek egyaránt!
:) Egy busznyian általában el szoktak menni idegenbe is Pápáról. Sajnos pontos számmal nem tudok szolgálni, még kb.-ra sem, mert én is pesti vagyok, sőt újpesti :) és csak a baráti (meg a gyermekkori) kötődések miatt szurkolok a PELC-nek és a Cellnek (meg még ahol van haver...). De szoros meccs lesz, az kétségtelen. Bár azért a laza Pápa-siker miatt sem szomorkodnék.
Egyébként a pápaiak színe a sárga-kék, zöld színű náluk csak a Pinyő, de őt amúgy sem nagyon bírom.
vegyük csak Bandits-nek :) a többi OK :)
egybk. ez az 1 órás kezdés télleg nem túl yo,de majd beszélek a klubelnökkel,hogy szívesen viszek elemlámpákat,v. gyertyákat,h. lehessen este is játszani :)
ááááá,Real ne nyerjen,1etlen lila csapat,amelyiket abszolút nem bírom...De a többi jöhet :)ja,Real Valladolid?ha már Realoknál tartunk :)ezért utálom az angolokat...Mien dolog az h. nincs LILA csapat?! :) szánalmasak... :) na,FORZA VIOLA!!,és kivánjatok sok sikert,holnap van az írásbeli nyelvvizsgám :)
lg!
a képeket amiket mondtál neten nem lehet valahol megtalálni?(DVTK-Fótról).Vagy ha meglesznek léccilécci küldd át őket :)kösz! :)
jól indult ez a 7vége lila szempontból(Békéscsaba),érzem,nyerni fog az Újpest,Fót,és az Anderlecht is!legalábbis nagyon remélem,a múlt hét nagyon elkeserítő volt...feledtetni kell,mindenképpen!
HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!
Azért remélem a 2:1-es vereség nem válik szokásossá. Persze az ellenfél megint a meccs végén lőtte a győztes gólt. De legalább nem a 98. percben... (ld. Diósgyőr)