Az enyemek teljesen leszarjak, hogy bemegyek hozzajuk, rajuk nezek, rajuk szolok, fenyegetozom, vagy barmi. Barcsak eleg lenne a lepteim zaja ahhoz, hogy agyba ugorjanak...
És tudod, h nemsokára mi is írhatunk a gyerexájba, mert akkora gyerekeink lesznek, akik beszélnek? Onnan lesz 1 fokkal könnyebb szvsz. Neked 2fokkal:).
Nekem nagyon fura, h majdnem 2éves gyerekem van...
Megosztom a többiekkel is a sztorit, amn én (meg már a pasim is) tegnap óta röhögök.
Szabi bemászott az ikeás tojásba, Ákos is rögtön odament ofkorz.
Szabi semmit nem csinált a tojásban, csak birtokolta, el is kezdett nyivákolni, mert az Ákos elkzedte nyitogatni a tojás tetejét.
Amikor Ákos rájött, hogy ez a Szabit nemkicsit bosszantja, akkor nekiállt le-fel nyitogatni a tojás tetejét, kizátólag azért, hogy felb.ssza a Szabi agyát (sikerrel).
És ami a legjobb volt, az a fej, amit az Ákos vágott, miközben a Szabit felhúzta:))))
és ha tudnád, hogy percekig gondolkodtunk, hogy melyik melyik, mert félhomály van, be vannak takarva és tök ugyanabban a pózban fekszenek:) De aztán kitotóztuk:)
enyém drágáim meg fektetés után még pakolásztak egy órát. Amikor nagoyn hangosan ment a dorbézolás felmentem, hogy összevonjam a szemöldököm. Ahogy felkapcsoltam a lépcsőnél a villanyt, lehetett hallani, hogy elhajítanak mindent, mire felértem mindenki kussban feküdt az ágyában. És én megálltam, hogy előbb lemenjek és csak ott röhögjek. Végül senki nem abban az ágyban aludt el, ahol elváltam tőlük:)
Tegnap is ez volt. Letettem őket az ágyukban, tivornya utána másikéban aludtak el, éjjel a pasi áthívott, hogy nézzem meg, egy ágyban alszanak, reggel mindenki a sajátjában kelt. Micsinálnak ezek éjjel??? :)
Tegnap voltunk korizni az emberrel. Hát csajok, ez isteni volt!!! Annyira jól mulattunk, gyakice végig vihogtunk. bementünk, mentünk 2kört kézenfogva, aztán bocsánatot kértem Tőle, és mondtam, h Én most elkezdenék korcsolyázni, ha nem bánja;)
5perc alatt visszarázódtam a 10évvel ezelőtti formámba, és ember is ügyes volt nagyon. (Ő nem korizott annyit, mint Én)
Volt egy talihelyünk, minden kör után ott randiztunk. Egyszer jön felém férj, és belekapaszkodik az előtte elsúhanó srácba, majd mindketten elveszítették az egyensúlyukat, és megpördültek egymáson. nem estek el, B.odacsúszik mellém, aszondja lazán: "Csípem a srácot" :DDD
Aztán volt egy eset, vmit menet közben duműáltam volna, mikor elveszítettem az egyensúlyomat, és belekapaszkodtam ember hátába egyik kézzel, másikkal a khm mogyoróiba, és mindkettőnket lerántottam a földre. Akkorát zakóztunk, mindenem fáj. És olyan izomlázam van, h alig bírok menni, de király volt, megyünk jövő héten is, ha Mama tud vigyázni:).
Ja, utána forró fehárcsoki a Kárász utcán, hm, isteni volt!