Augusztus végén utazunk Sartira a Családdal,előre lefoglalt apartmanba. Kérdésem: van-e valakinek személyes tapasztalata a "Chrisula Apartmanl"-ról? A válaszokat előre is köszönöm.
Akkor jól sikerült. Tavaly én ugyanennyit fizettem 2 felnőtt 1 gyermekre Thassoson az Elektra hotelben, de benne volt a reggeli is, emeleti tengerre néző szoba, klíma természetesen és szintén legalább 30 méterre a Trák-tenger! Igaz nekem egy Bp.-en élő görög ismerős intézte a szállást előre és 2 hétre. Az 1 hét nekem nagyon kevés.
Sziasztok. Szállásfoglalas nélkül jöttünk le, az első helyen ahol ki volt írva megálltunk és találtunk. 50euro / éj. Olcsóbb mint akármelyik irodan keresztül. Nem a legmodernebb de 2 szoba ingyenes klimák, part 30m stb.
Akkor, szia földim! Mivel én kamionsofőr vagyok(ez egy olyan állatfajta amelyik nem szereti ha más kezében van a kormány) nem gond az 1000 km+ vezetés egyedül sem. A repülést imádom de én még a fapadosok megjelenése előtt szocializálódtam. Egy Budapest-Chania, Budapest-Rhodos repülőút alatt a MALÉV régi gépein 2x, 3x megkínáltak kis üveges egri bikavérrel+dobozos Pepsi, minőségi meleg kaja a fedélzeten, kellemes élettér a tele gép ellenére, gyermekkoromban vizit a pilótafülkében, stb. A mai charterek, fapadosok világa elborzaszt, meg én kívánom a jövés-menést a nyaralóhelyen is. Így marad a saját kocsi.
Én is Gyáli vagyok. De én a társas utazás hosszabbik változatát választottam. Buszos nyaralást.Sokszor voltam már így arra fele ill Görögország más részein..voltam már repülővel is mikor hogy jön ki..
Szia! Így vagyok én is, Bp. mellől(Gyál) és én is 3 kor szoktam indulni csak hétköznap. Szombaton sokan lesznek Röszkén, napszaktól függetlenül. Ha a pályadíjakat is megtaláltad akkor nincs más hátra mint előre! Jó utat, jó nyaralást!
Köszi megtaláltam a másik topicot, így kapásól kiestek a kis átkelők,mivel vsz nem 7:00-19:00 között érkezünk oda...remélem.
Bp mellől indulnk és ugyan nem Sarti a cél,hanem Vourvourou.
Aug első hetében megyünk,tervezet indulás hajnal 2-3...mivel gyerekekkel megyünk,szeretném ha kb minimalizálnánk a nappali utazást,de ugye aludni sem árt előtte...
A 8210-es hozzászólásomban néhány kérdésedre választ kapsz. Komolyan kérdezed, hogy Röszkénél durva e a sor? Ha igen akkor az lenne a válaszom, hogy csak az tudja neked megmondani, aki éppen ott van és van mobil netje és éppen ezt a topikot nézi. Valamit segíteni neked csak akkor lehet, ha leírod mikor szándékozol ott lenni. Csak ott tudod elképzelni a határátlépést? Van még 5 határ átlépő ha durva lenne. Nem írod honnan mennél. Így nem könnyű segíteni. Az autópályák egybefüggőek nagy részben, de van még hagyományos országút is. kb. 90% autópálya vagy autóút. Ha itt nem találsz visszaolvasva elég infót, gyere át az "Autóval Görögországba" topikra! Üdv.
Ha megérkezel Sartira keresd meg a sithon travel irodáját. Ők fognak tudni segíteni szállást találni, tekintve, hogy az apartmanok nagy részével szerződésben vannak.
Sziasztok. Jövő héten szerdán azaz július 5.en érkezünk sartira. Nincs még szallasunk . Valaki tud segiteni . 2felnott 2 gyerek. Ovárosban és mefizetheto áron.
A csótányos video, ha jól emlékszem 2012-es, szóval nem tavalyi és nem idei. Azóta részben felújították az apartmanokat. Gőz nem lesz, mert csak gyrost sütnek, ami inkább zavaró lehet, hogy hangos, mert az apartmanok egyrésze a sétálóra néz.Mi két hete voltunk Sartin,és jövő pénteken megint megyünk, de senki sem panaszkodott az Avrára. Azt tudni kell, hogy nem egy új, modern apartman, de arra, hogy aludjatok teljesen megteszi. Megjegyzem szerintem a gyrosuk a Lauer után a második legjobb Sartin, szerintem.Amire inkább figyelj, ha emeletes busszal mentek, próbáljatok a földszintre helyet intézni,mert az emeleten kb.50 fő ül, nagyon meleg van. A földszinten meg max. 20 és gy a légtér is nagyobbnak érződik. A helyi Ibuszos telepítettől ne várj semmit, ha bármi gondotok akad, akkor az Apollonos Polixénit, vagy Attilát keressétek. Autókölcsönző egy van Sartin, a Sassos motorkölcsönző mellett. Kb. 50 Euro/nap a díja. Szerintem nem éri meg, de ezt majd ti eldöntitek :) Ha van még olyan, amit tudni szeretnél, szívesen segítek.
Összetett, őszinte kérdések. Megpróbálok válaszolni neked! Migránsok biztos, hogy nem lesznek Szártin. Kiesik minden olyan útvonaltól ahol migránsok jönnek,mennek(ez faktum:-). A görög rendőrség nagyon ügyel arra, hogy a turistákat ne zavarja senki és semmi.(ők sem) A konnektoros bedugós rovar riasztó nemcsak a szúnyogokat tartja távol, hanem a csapódó kártevőket is. Egyébként nem hinném, hogy csótányos lesz a szobátok! A vastagon szedett kérdésedre a válasz Sithon travel. Lehet náluk autót bérelni. Rájuk keresel a neten és már tudod is az áraikat. A faluból kifordulva akár jobbra akár balra mész megbízható benzinkutat találsz, bár ezt a jelzőt ebben az esetben nem nagyon tudom értelmezni. A Sithon irodáját a sétáló utcában megtalálod. Hajó kirándulásra is fizess be náluk! Jó buli.
A Juli 14-i busszal megyünk ketten Sartiba. A párom már volt ott az Illiasban 10 éve a régi pasijaval (én még nem voltam Sartin soha, görögben is csak 95'-ben Paralian). Az Avra apartmant választottam a pince (szuterén) Apostolos apartman szállás helyett mint alternativa, mert már alig volt hely.
1. kérdésem, hogy tud -e valaki valami csótányriasztót ajánlani ehhez:
A második emeletre foglalnak szállást az utazasi irodából nekünk, de pesszimista vagyok és lehet az első emeletre fognak berakni minket közvetlenül a gyorsbüfé fölé, ahol nyilván nagy a gőz és sok a rovar.
Nem tudom van -e szúnygháló ott, de csukva akarom tartani az ablakokat és légkondit kérni, mert nagy lehet a zaj a gyorsbüfé miatt és talán migránsok is étkeznek ott. Nem tudom, csak feltételezem.
A 2. fontosabb kérdésem.
Tud valaki Sartin valami megbizható autókölcsönzőt ahol nem vernek át és egy olcsó kisautót tudnék bérelni mondjuk 2-3 napra? Ha igen milyen árakra számíthatok és hol érdemes KONKRÉTAN tankolni?