Keresés

Részletes keresés

MacPhisto Creative Commons License 2001.07.19 0 0 68
Én voltam, vazzeg,
ÉN!

Ego rulz :-))))))))))))))))))))))))))))
Meg persze a levelezőhaverok :-))))))))))))))))

Előzmény: Lord Sage (67)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.18 0 0 67
általában az ilyen ingyenes progikat nem a vérprofik csinálják, dolgoznak, tanulnak, stb. mellette, amikor van idő, hobbyból kicsit fejlesztgetnek. szóval örüljünk, hogy nem lehalt project :)

Amugy ki is mondta, hogy van ez a game? Juless, WarYou vagy Tibi? nem emlékszem melyikük volt, de tök jó ötlet :)))

Előzmény: Jimbo (66)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.18 0 0 66
Nem úgy értettem, hogy egyáltalán semmit nem csinál, hanem úgy hogy semmi olyat, amivel megoldaná a problémákat.
Előzmény: Antimat (65)
Antimat Creative Commons License 2001.07.18 0 0 65
Cupp :o))))))

Jimbo: azt azért nem mondanám, hogy semmit nem csinál, mert akkor minek adna ki hetente javítást ?

Antimat

Előzmény: MacPhisto (63)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.18 0 0 64
Az ok, hogy pre-beta, de attól még futhatna rendesen is, nem? Ha meg nem megy, akor miért nem csinál valamit? Az Eastside fórum tele van a hozzám hasonló csórik problémáival:-)))
Előzmény: Lord Sage (60)
MacPhisto Creative Commons License 2001.07.18 0 0 63
És mindezt kinek köszönhetitek? na kinek? :-))))))))))))))))))))))))))))))))) Jól van, jól van, nem kell MacPhisto bácsi kezét csókolgatni :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Lord Sage (60)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 62
Ja, majd elfelejtettem. Lezajlott a nyári tábor, a legtöbbet Levente fejlődött :-))))))
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 61
Hát ezt be kell írnom. A szezon végén nagy átigazolások vannak. Az összes UFA-t megszereztem, akit akartam. Tényleg kell állítani az átigazolások nehézségét, mert ez nem állapot (most 120-on van) :-)))))))))))))))

Szóval. Először Barteckot akarták vinni, de veszettül. Aztán meg Dallas Draket. Jött ajánlat a Montrealtól, a Vancouvertől. Elutasítottam. Aztán jött a Pittsburgtől is. Na gondoltam, nektek is Drake kell. De nem. Hill-t akarták vinni. Adták érte Rozsivalt, Ferencet, meg a 4. körös draftjukat. :-)))))))) Mindjárt vihették is Hillt. Kár, hogy az életben nem érkeznek ilyen ajánlatok. :-)))))))))))

Lord Sage Creative Commons License 2001.07.18 0 0 60
azért vedd figyelembe, hogy ez egy pre-beta program, kicsit túl van azon, hogy örül hogy megy, még rengeteg fejleszteni dolog van rajta. Vedd úgy, hogy bennevagy a teszter csapatban, mint a fejlesztő haverja, vagy hasonló ;)
Előzmény: Jimbo (58)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.18 0 0 59
hát akkor ne csodálkozz :DD
Előzmény: MacPhisto (57)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.18 0 0 58
Az új verzió is elszáll runtime error-ral...
Kár érte, jó game volt:-(((
MacPhisto Creative Commons License 2001.07.18 0 0 57
Én egyből felnyomtam 200-ra :-)
Előzmény: Lord Sage (56)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.18 0 0 56
még nem próbáltam ki, de van egy olyan option, hogy a trade nehézségét állítja. Tehát leveszem nullára és jön hozzám bárki? Mert egykét embert egyszerűen nem lehet elsúvasztani/megszerezni. Pl. arra, hogy Hasek jöjjön Slava helyett az esély minusz gyök nulla
Előzmény: MacPhisto (55)
MacPhisto Creative Commons License 2001.07.18 0 0 55
Nem bírtam kapni érte még egy 4th picket sem...akkor meg inkább maradjon :-)
Előzmény: Lord Sage (54)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.18 0 0 54
hát ezért akartam volna rajta túladni még időben :)
Előzmény: MacPhisto (53)
MacPhisto Creative Commons License 2001.07.18 0 0 53
Nálam dettó. (Sőt öt kapusom van össz-vissz.) Sebaj, már bejelentette hogy év végén visszavonul.
Előzmény: Lord Sage (52)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.18 0 0 52
cukrot osztogatsz, stb. :)

Nekem Wreget pofázik azután, hogy Levi jött, ő lett a 4. gólí és ez neki nem tetszik:) El akartam trédelni, de nem sok helyre kellett, így marad még egy kicsit :)

Előzmény: Jimbo (50)
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.07.18 0 0 51
Nálam is pofáznak, főleg Grosek. Amúgy 24 meccs után a Hawksszal vezetek nyugaton. Megszereztem Roenicket, Hamrlikot és Rucinskyt valamint a waiverek közül begyűjtöttem Burke kapust.

Jimbo Creative Commons License 2001.07.18 0 0 50
Akkor beszélget el valakivel a kapitány, ha az illető nem nyújt megfelelő teljesitményt. Na ekkor jön a capt. és jól lebassza:-)))

Egy kérdés a morálról: Hogy tudom növelni?

Előzmény: Al Macinnis (47)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 49
Nekem Mayers meg Eastwood szokott dumálni.
Mayers akkor is szokott, ha kiveszem a csapatból. Aztán meg ha beteszem, akkor meg lemegy a moralja. Ki érti ezt?
Előzmény: __Tibi (48)
__Tibi Creative Commons License 2001.07.18 0 0 48
Nem sokáig kussolnak. Kip Miller úgy pofázott, hogy kénytelen voltam waiver listára tenni:-))))
Előzmény: Al Macinnis (46)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 47
Blues-zal lenni jó---ez is lehetne a főcím.

Olyan jól kezdődik a Blues szurkolóknak a játék. De tényleg. Pronger bejelenti, hogy szívesen aláír 3 évre, évi 12 milkóért, meg ha kap még az aláírásért is vagy 6 milkót :-))))))))))))))))))) Mingyá le is alkudtam 10-re + 4-re. Igaz utána marha jól muzsikál, éltalában ő az egyik legjobb a csapatban. Majd minden meccsen 10-es osztályzatot kap.

Akartam már kérdezni. Mi ez a baromság, hogy Pronger, mint kapitány, hol ezzel , hol azzal beszélget el ? Nem tudja valaki? Mi a phaszt akar, keresi az utódját? :-)

Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 46
Ha nekem pofáznak a 3., 4. sor emberei, hogy keveset játszanak, akkor azt szoktam csinálni, hogy az első sor jégen töltött idejét visszaveszem 60 mp-re, az övékét meg növelem 40-50 mp-re. Akkor egy darabig kussban vannak.
Benjoo_d Creative Commons License 2001.07.18 0 0 45
Most mondjam azt, hogy ötven meccs után 75% körüli győzelmi arányom van. És nem tradeltem agyba-főbe. :-)
Jó-jó egy szélsebes balszellő -Friesen személyében- megvan illetve a védelmen erősítettem egy kicsit. (Brendan Witt, Ulanov bácsi)

A morállal teljesen igazad van. Most volt egy kis hullámvölgye a csapatnak és leesett több játékos morálja, aztán zsinórban ki is kaptam többször.

A play-off-ra leszek kíváncsi.

Előzmény: Al Macinnis (44)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 44
Ez a 0.818-as, 0.819-es patch azért már király. Mindjárt megszűnnek a 6-6-os, 7-7-es eredmények. Átveszik a helyüket a 2-1-ek, vagy 3-2-ők. sokkal reálisabb. Ja és megszünteti a Chicago ámokfutását is :-)))))))))))))
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.18 0 0 43
Én meg arra jöttem rá, hogy a játékosok moralja, lehet, hogy fontosabb, mint a tudása. Következő történt.
Tegnap végére értem a bajnokságnak (feltettem a 0.819-es patchet), és kiváncsi voltam, kifagy-e. Nem fagyott, gyönyörűen lehetett folytatni, jött az awards, aztán a draft. :-)

Nem is ez a lényeg. A playoffban első körben eltakarítottam 4-0-al a Chicagot, aztán 4-3-al a Detroitot (3-0-ról jöttek fel), majd következett a konferencia döntő a Colorado ellen. Előtte rutinosan mentettem :-) Szépen cserélgettem a játékosokat a moral alapján. A vége, kisöpörtük a Coloradot. Sima 4-0. Jöhetett a döntőben a Boston :-)))))) Ők a Devilst verték 4-2-re, 0-2-ről. Sajnos ekkor már késő volt, úgy hogy nem sokat szaroztam, ahogy voltak, úgy nyomtam le a 4 meccset. Semmit nem állítottam, kiváncsi voltam még lefekvés előtt, hogy kifagy-e vagy sem. A vége, sima 4-0-ás zakó a Bostontól. Persze így már nem volt kedvem ágyba bújni, nem hagyott nyugodni a vereség.
Állás visszatölt, jön újra a konferencia döntő a Coloradoval. Abból indultam ki, hogy az előbb simán kisöpörtük őket. Gyorsan lenyomtam a meccseket, megint nem állítgattam semmit. 4-1-re kikaptunk, így kiestünk.
Állás visszatölt. Colorado ismét, ezúttal minden meccsre a legjobb morallal rendelkező került a csapatba. Colorado söpörve, megint 4-0-ra győztünk. Jön a döntőben a Devils. Nem kapkodunk, minden meccs előtt be a legjobbakat. Miénk lett a Stanley 4-2-vel.
Szóval a morál igen fontos, bár azt rohadtul nem értem, hogy ha valakit kiveszek a csapatból, akkor miért kezd emelkedni a morálja. Csak nem hosszú volt nekik az alapszakasz?
Példul Hecht helyére beteszem a fényévekkel szarabb Low-ot, aztán rögvest góllal hálálja meg a bizalmat. :-)
A másik téma, Blake. Azt hittem hülyét kapok vele. Az alapszakaszban, minden meccs után, legalább két meccset kellett pihennie, mert az erőnléte lement 80 alá. Attól féltem meghal a pályán. Már azon filóztam, hogy miért nem cseréltem el Lindstromre, mikor a playoffban csoda történt. Blake minden meccsre 100%-os erőnlétben volt. Igazi playoff ember :-))))

MacPhisto Creative Commons License 2001.07.18 0 0 42
Az hogy McCartyt elengedjük, megtervezett akció volt. Minden este pálpusztait rejt el az Avs öltözőjében :-))))))))))))))))) beépített emberünk :o))))))))))))))
Előzmény: Jimbo (41)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.18 0 0 41
Az anyjuk istenit! Egy ilyen nagy hokinemzetet, mint a miénk nem ismernek?

Ajánlom mindenki figyelmébe a waiver list napi áttekintését. Olyan embereket tesznek ki, hogy az valami hihetetlen! Igy nyúltam le Brendan Morrow-t a Dallastól és egy bizonyos MCCarthy-t valami ismeretlen csapattól, asszem valami Wings volt a nevük:-))))

Előzmény: MacPhisto (40)
MacPhisto Creative Commons License 2001.07.17 0 0 40
Az az "Óperencián túl" megfelelője az amerikai hülyéknél, hülye amerikaiaknál...az idióták :-) Nolanre is ezt írja egyébként...
Előzmény: Jimbo (39)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.17 0 0 39
A native of La-la-land, Levente Szuper was originally drafted to the NHL by the Calgary Flames in the 4th round of the 2000 entry draft.

Mi a szar az a La-la land???:-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!