Lesz próbálgatás, egyelőre jó így is. Egyébként a fene se gondolta, hopgy az ottani beállítások a mozillára is hatnak. Csak szét kell ott nézni jobban... Horvát radarral nem megyek sokra, nekem így nyár felé valamelyik szlovák jobban esne, de egy ideje nem találok működőt :-(
A beállításaim -az ésszerűség határain belül- elég parásak, de azért megy a lap. A hurokfilmhez viszont (ideiglenesen) engedélyezni kell a scripteket. Egyébként nem nagy durrantás az animációjuk (se), a horvátoké korrektebb, de az csak a fél országot fedi. :o(((
A vezérlőpult/internetbeállítások/biztonság fülön az össze csuszkát lenyomtam. Most már jó :-) Csak a mozilla nem játsza le azt a jó kis radar-hurokfilmet :-( Opera szerencsére viszi (IExplorer nem mehet a tüzesfalon túl)
valahol az doc and settings alatt C:|Documents and Settings|(user)|Application Data|Netscape|NSB|Profiles Bar reg nem hasznaltam mar ns-t, de ezt irjak.
Egy újabb kérdésem lenne Netscape 8.1-el kapcsolatban.Nagyon érik egy format c: a gépemen, ezzel kapcsolatosan az a kérdés, hogy melyik könyvtárban található a profilfájl illetve -mappa, és elég-e, ha azt lementem, mjad a reinstall után visszamásolom, vagy egyéb spéci trükkök is szükségesek?
ezt én is szoktam csinálni, de csak azoknál a videóknál, amiket meg is akarok tartani. A többire inkább az "Oldal megtekintése IE-ben"-t. De hála neked, most már csak a kiakasztós videóknál kell azt a fránya IE-t használnom, máskor úgyse szoktam. :)
ok, akkor latom ugyan az a tapasztalat:) sajna nem jottem meg ra, mitol es milyen videok :( Bar mind1, mert ranezesre a linkbol amugy se latni milyen video lesz:) de ha meg betoltotte akkor mar mind1 :)
Amugy en azt szoktam, ahol embed-elve van a video a site-ba, fogod, view source, vagy page info, megkeresem wmv file-t linkjet, kimasolom, es megnyitom lejatszoba, vagy letoltom letoltovel.
Köszi szépen, így már megtaláltam. :))) Mondjuk már sikerült is kiakasztanom a Firefox-ot vele. :((( Azért néhány videónál legalább müködik. Köszi mégegyszer!
Gondolom tovabb nem mentel erre a linkre: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213 es onnan ide: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213#wmp Mert itt leirjak szepen mi van ha nincs meg a file ami kell, honnan szedheted le, mit kell latnod about:plugins-ba stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb
Amugy nalam nem kevesszer kiakasztotta a bongeszot a plugin, de probald meg, hatha nalad jobban muzsikal.
hum, nost, olyan nem nagyon van, illetve ha a Trash-bol torolsz akkor az fizikailag is torli a file-bol, azaz 0 byte-ot file lesz.
Esetleg nezd meg (bar nalam mukodott), milyen mail headerek (illetve azok ertekei) vannak nalad a Trash file-ba, Status: , X-Mozilla-Status: , X-Mozilla-Status2: -nel.
De ettol fuggetlenul is, ha atmasolod akar mas acc ala, persze nem Trash neven, latszodnia kellene a mappanak.
Köszi, ezt találtam meg én is. Ott azt írja, hogy felismeri a Firefox ha fel van telepítve a Windows Media Palyer plugin. Na, de honnan szedem le ezt a plugint??? Mert ezen az oldalon csak a Media Player-hez van link. Vagy abban van benne Mozilla plugin? Nekem már fent van a 10-es, de nem ismeri fel a Firefox.
Sajnos nem ilyen egyszerű lesz a megoldás, nem filter gond lesz. Szerintem ott van az eb elhantolva, hogy a leveleket törölték a Trash-ből, csak a Trash fileban látszanak szövegszerkesztővel, de a Mozilla azt is látja hogy törölve vannak, és nem kell megjelenítenie őket. Ha ez a zűr oka, akkor mi lehet a megoldás?
szasztok!! Hogy tudom a Tűzróka alatt a Windows Media Player-t életre kelteni? A Firefox nem ismeri fel a bővítményt. Kicsit uncsi mindig az IE-t elindítani ilyenkor. Rákerestem, ott azt mondják fel kéne ismernie automatikusan a Rókának.
Ez az oldal látszik nektek? Mert nekem csak IE-vel jön be. A régebbbi kiadású FF-al működött rendesen most az 1.51-essel nem akar menni, de lehet, hogycsak nálam van elkavarva vmi.
Tb, Mozilla, sima mbox formatumban tarolja a file-okat. Ha megnezed akar notepad-el is a Trash file-t, latod benne szepen a leveleket.
Es most kiprobaltam. A Trash nevu file-t atmasoltam egy masik acc ala, Teszt neven, es TB inditasa utan megjelent ott szepen a Teszt nevu mappa alatt az ami a Trash file-ba volt. Tehat a sima masolas mukodik, mint ahogy ezt le is irjak.
Nem tudom Te hogy masoltad, vagy minek nevezted el, de probald meg meg1x, es vigyazz, ne legyen semmilyen filter bekapcsolva a levelek listazasanal, peldaul hogy csak az Important-okat mutassa :)
Egy informatikailag túlképzettnek éppen nem tekinthető ismerősöm jó ötletnek találta, hogy fontos leveleket tudatosan a Törölt elemek mappában tartson. A házastársa eléggé el nem itélhető módon egyszercsak ürítette a Törölt elemek mappát, ezzel legyalúlva egy halom üzleti levelet benne méretes tervrajzokkal, képekkel. Namármostan amikor engemet felhívtak telefonon, még nem vol tegyértelmű hogy mindketten otthon alszanak-e, igy kérdésem nem csak informatikai, hanem egyúttal sajnos szociálpszichológiai jelleget is ölt. A gépen magyar XP van, rajta 1.07-es magyar Thunderbird, mikor hívtak a Thunderbird még futott, lecsekkoltattam velük a Trash file méretét a profilban, az 700 mega körüli volt, amit ftp-n felmásoltak a masinámra. Átneveztem, és bemásoltam különböző Thunderbird és Mozilla instanszok profilja alá, de sajnos csak 6 levél látszott a kliensben. Ekkor fájlsérülésre gyanakodva újra elküldettem velük a már kilépett TB-ből a fájlt. Az msf file felépitésekor látszik hogy 86 levél van benne, de a művelet végeztével egyetlenegy sem látszik a 700 megából. Kérdésem az lenne hogy milyen módszert javasonlátok a levelek megmentésére? Milyen program tud TB leveleket importálni? A kezem ügyében lévő Outlook Express és mac-es Eudora nem. A fájlbemásolásos trükköt próbáltam windowsos és mac-es TB 1.5-el, Mac-es Mozilla 1.7.x-el, próbáltam msf file-al és anélkül, meg kézzel hegesztett msf file-lal is. Pliz help!
Mitől lehet az, hogy a www.met.hu lapon lévő "Legfrissebb képeink" alatt lévő nyolc képből én egyet sem látok? Ha rákattintok akkor se, csak az üres ablak bukkan fel, benne fent egy "Bezár" link az alatt egy kis négyzet, ha arra kattintok fehér lesz a kisablak :-(
win98, mozilla 1.7.12, de most nézem az explorer se mutatja őket. Ez így már komolyabb kicsit. Valamit nagyon letilthattam, de mit? Általában minden más működik.
igen az elofordulhat hogy maskepp, mert azert az az embed ie ami van win alatt, mint hasznalhato, es maga az internet explorer program ami szinten az embed korul van tud mast produkalni, mint ahogy ha megnezed mas IE-re epulo boneszok eseteben is elojon ez, lasd myie es tarsai. Teljesen ugyan azt mint amit internet explorer latsz, csak az internet explorer-el lehet :D)
A másik kérdés úgy akart hangozni ontosan, hogy az ie-s megjelenítéshez a saját, vagy az XP-ben jelenlévő ie6-os enginet használja-e, a kérdést pedig az inspirálta, hogy ie6 alatt vannak olyan oldalak, amik másképp jelennek meg, mint a Netscape IE engine-jével... köszi az F1-et!
1. A jelszókezelő szolgltatás az indexen (és az általam használt oldalak közül csak ott) a felhasználónevem helyett vmi borzalmas krixkraxokat tárol le... ha utána kijavítom, és mondok nekik egy "Update passcard"-ot, legközelebb akkor is ez a helyzet... Mi lehet a gond?
2. A Netscape az exploreres megjelenítéshez az Internet explorert, vagy saját engine-t használ?