A csapat legfelsőbb osztálya NB2, a legnagyobb nézőszám pedig a Hali elleni osztályozón volt, amelyen bundagyanúval nem kerülhetett fel az együttes az NB1-be.
Pontos adataim sajnos nincsenek, de én pl. voltam egy nb1-esosztályzó meccsen, ahol a Haladás ellen nyert a csapat a lenti pályán 2:0-ra, 10.000 néző előtt.
Faterom mesélte, hogy többször is voltak ennyien a fenti stadionban, pl. kupameccsen Honvéd, vagy Fradi/Újpest ellen.
Talán ezek voltam a legnagyobb sikerek, szerintem.
A hetvenes években pl. végig vezették az nb1/b-t, de a végén ki kellett kapniuk a Videotontól, mert nem volt pénz az 1. osztályra. Kapott a klub viszont 4 menő Ikarus buszt, ami anno nagy dolog volt....
Hamár így feljött akkor megkérdezném, hogy mi volt eddig az oroszlányi futball legnagyobb sikere? Melyik volt a legmagasabb osztály, legnagyobb nézőszám stb.?
Bizonyára. Azt mondjuk én sem értem, hogy miért nem jelentkezik interneten? Gondolom nem tiltották ki a topikból, van internete, gépe is van, amelyhez van klaviatúra is. Akkor miért nem ír be? Legalább néhány sort. Olcsó, megbízható és még szabin is van ráadásul, tehát.....
Na hazaértem. Megint gálázott a csapat, asszem nem lesz könnyű elkapni a fiúkat, erre karácsony előtt 1 nappal látok esélyt, remélem azonban, hogy felesleges az aggodalmam. :)