Sziasztok! Ronda ido van, de ti bearanyozhatnatok sok-sok gyereknek. Kerlek, hogy adjatok egy szavazatot az iskolam csapatara az alabbi webcimen: http://www.sulinet.hu/europa_jovoje/?p=kozonsegdij&from=60 es itt a Vorosmarty Alt. Iskolara. Tenyleg nagy segitseg lenne. Talan igy nektek is szebb lesz a napotok. A mi mosolyunktol. :-)))) Koszonjuk!
jah, semmi extra nincs ittense nem se. még mindig kétlaki életet élünk, három nap "vidék" négy nap Pest. Ami éppen kell, mindig a másik helyen van. Mondjuk van egy csomó cucc, amiből elevel kettőt rendszeresitettem, mert elegem lett. /hajszáritó, vizforraló, mieggyéb :)/ Na, és vidéken nincsen net, egyenlőre. /Két éve még villany se volt :)/ De kinek kell, mikor lehet fát vágni, gyakorlatozni tűzrakásból, hogy bazira ne füstöljön, meg ilyenek. És olyan,de olyan nyugi van. dec31-én utáltam bejönni a városba, hogy szürke minden, tele emberrel, brrrr. meglátjuk mi lesz. Én többet szeretnék kint lenni, de nehéz megdumálni, egyeztetni. Hiába van két kocsi, mindig van valami extra... Na, hirtelen ennyi. Kitartást a gyermekhez :))))
semmi külcsi, megvagyunk. pillanatnyilag gyerek szunyál, (ált csak akkor vagyok neten ha ebben az állapotban leledzik, különben kitépné a kezemből a billentyűt és autót tologatna a monitoron) azember meg dolgozik látástól-vakulásig; reggeltől-estig; éjjel és nappal; földön és égen; makótól jeruzsálemig meg ilyenek :-) én meg nevelem őket (reménytelen a küldetésem :-))
a gyerekben szerencsére ez hatványozódott ugye. :-) kár hogy a türelem és a "szépen egyedül játszom csöndesen, hogy anyám feje ne essen szét" nem volt erőssége egyikünknek sem... már ha Domából indulok ki.
ez a domapa milyen árulkodos,:-) most persze ő alszik még én meg nyomom a szokásos délelőtti programot. Felkelés-tej-pelenka-játék-kaka-játék-nyivákolás-stb... bassza+ de mérfájafejem???