Ez így van. Egy Békéscsaba-Fradi kézimeccs is mindig azért volt érdekes szurkolói szempontból, mert a közeli Békésről átmentek a (divat)fradisták Csabára.
Lehet, hogy fradisták voltak! Úgy tudom, hogy az utolsó Fradi elleni meccseteken volt egy-két nem éppen baráti üzenet a fradisták felé. Békéscsaba környékén meg sok a fradista. Csak kombinálok, de könnyen lehet, hogy igazam van.
mi teljesen nyugodtan szédelegtünk be a szektorunkba, amikor pár kemény csabai elkezdett dumálni, és számomra is hirtelen kialakultak a párok.
Ilyen beszari rendőröket sem láttam, mint ott:-)
Aztán a kommandósok rendet raktak.
Egyébiránt a csabai ultrák egyáltalán nem foglakoztak velünk. Nemtom kik lehettek, de szvsz ők nem fognak feljönni szombaton.
a részünkről meg köztudott volt a jó viszony a csabaiakkal (a Debrecen elleni meccseikre átjártunk), aztán ennek ősszel vége lett.
elég rendes adok-kapok alakult ki a meccs előtt a stadionban.
Öregem, Te jobb vagy, mint Nostradamus! :)
Ha beválik ez a jóslatod, azaz a következő bajnokságban felkerülünk, annyit ihatsz a számlámra a Companiában, amennyit csak bírsz, illetve amennyit még ki bírok egyenlíteni.
Én valami 48-as harci indulóra emlékszem, de az kurva jó volt. Nem akarok emberkedni, de Diósgyőrön kívül számottevő nézőszám az NBI/B-ben nem létezik.
Én teljesen semlegesen viszonyulok hozzájuk. Azt nagyon csipáztam viszont, mikor még NB1-es korukban nyomatták azt az indulót. Nem tudom már, hogy mi volt az, de kib@szott egyedi volt, és nagyon jól hangzott.
Jelenleg viszont megdöbbentő számomra, hogy a jó szereplés ellenére mennyire nincs közönség a meccseiken.
Azt olvastam a bajnokság előtt a Sportban, hogy szereztek valami pesti szponzort. Asszem ők voltak az egyedüliek, akik még a rajt előtt nyíltan kijelentették, hogy fel akarnak jutni.