Olvasgattam a fórumot, de nem tudom kiszűrni, mi aktuális még és mi nem. A XIII kerületbe keresek rendszeres, megbízható kutyasétáltatót 1,5 éves kan labradoromhoz (napi 1x).
Kedves Gazdi! Okleveles kutyasitter, kutyasétáltatást, felügyeletet, etetést, gondozást vállal Budapesten! Akár hosszabb távra is (nyaralás, utazás, egyéb…) 28 éves vagyok, dolgoztam már segítőként kutyakozmetikában és tenyészetben is (nagyon szeretem az állatokat). Ha kíváncsi rám, hogy nyugodt szívvel rám bízhassa kedvencét, jelentkezzen e-mailben! szkaty@index.hu
SOS kutyasétáltatót keresek a Mester utcában (9. ker) egy 6 éves ivartalanított angol bulldog lány számára rendszeresen a délutáni és esti órákban (30 perc séta).
Keresek valakit Budapesten, aki bevállalná saját lakásán a kutyusomat aug. 9-20-ig. Ő egy 10 éves puli-uszkár keverék lány, elég félős és nem kedveli a többi kutyust. Ételt viszek vele. katus61@gmail.com
Kutyasétáltatást vállal egy állat szerető,tapasztalatokkal rendelkező fiatal testvérpár (23 Barbi és 34 Gabesz),Kispesten-budapesten a kora reggeli óráktól estig.
Kutyasétáltatást vállal egy állat szerető,tapasztalatokkal rendelkező fiatal testvérpár (23 Barbi és 34 Gabesz),Kispesten a kora reggeli óráktól estig.
Olvastam a hirdetését. Rólam néhány sorban, állatbarát 24 éves nő vagyok, a 9. kerületben élek, így könnyen megtudnám oldani a sétáltatást a 11. kerületben. A kérdésem az lenne, hogy aktuális-e a hirdetés, milyen időpontokban szeretné a sétáltatást, és milyen díjazás fejében?Amennyiben üzenetem felkeltette érdeklődését kérem jelezzen itt, vagy a fabiantimea@citromail.hu email címen további egyeztetés céljából.
Míg Ön pihen a kedvence is kikapcsolódhat nálunk. Barátságos, csendes, tiszta környezetben várjuk családtagját az otthonunkba Pakson egy kertes családi házba ahol a 4 lábú kedvence az udvaron rohangálhatna a saját kutyusainkkal. A lányommal sok törődést és szeretet adnánk neki hisz nálunk tényleg szeretik az állatokat és odafigyelünk rájuk. Sok játékkal egybekötve vigyázunk kedvencére ha már nem vihetik magukkal.
Akár hosszabb távra is, szállításban is tudunk segíteni.
Hívjon bizalommal a 0620/986-7578-as telefonszámon és Én szívesen vigyázok kutyáidra távollétedbe.
Kutyasétáltatást vállalok Budapesten! 16 éves budapesti lány vagyok. Szeretek az állatokkal foglalkozni, tapasztalatokkal rendelkezem. Nyári munkára vállalnám be. Ha esetleg nincs ideje levinnie kutyusát a parkba vagy elvinni kozmetikushoz vagy vigyázni rá, stb az alábbi e-mail címen (realdirectioner16@windowslive.com) vagy az alábbi telefonszámon (0 6 3 0 2 4 2 7 8 9 5) elérhető vagyok. Várom jelentkezésüket!
Kutyasétáltatást vállalok! Főként a 13. kerületben, de más kerületek kutyusainak sétáltatása is megoldható. :) Egy óra kiadós séta 600 Ft. Ezen kívül kutya és macska kivételével mindenféle apró kedvenc ideiglenes megőrzését is szívesen vállalom. E-mail: asztalos.tamara@indamail.hu
KeDvEs GaZdIk/ KuTyÁsOk !Okleveles kutyasitter, kutyasétáltatást, felügyeletet, etetést, gondozást vállal Budapesten! Akár hosszabb távra is (nyaralás, utazás… vagy csak ha nem jut elegendő ideje kedvencére…) 27 éves vagyok, dolgoztam már segítőként kutyakozmetikában és tenyészetben is (nagyon szeretem az állatokat), évek óta sétáltatom és felügyelem őket.. :-) Ha kíváncsi rám, hogy nyugodt szívvel rám bízhassa kedvencét, jelentkezzen e-mailben! szkaty@index.hu Kati
Hello! Én az 5 éves foxi miatt érdeklődöm:) Láttam az indexen a segítség kérő üzenetet.16 éves leszek most szeptemberben, nem tudom hog ez mennyire elfogatható. Egy minimális órabérért elvállalnám a kis foxit.Nekem is van egy kis termetű kutyám.A Budapest Táncművészeti Stúdióba járok, úgyhogy csak juniustol tudnám elvállalni.Maximum 1 hónap távlatába és reggelenként meg egyszer este is természetesen:)
Keresek ott lakással állatkedvelő embert egy törött lábu szomorú kutyához. 1. hétre. Komoly felelőseggel kell gondozni a kutyust. Sashalom. Sürgős . Jelentketés emilbe. mami1mami@freemail,hu
Kutyapanzió helyett, kutyamegőrzés, kutyafelügyelet lakásban, a belvárosban. Folyamatos felügyelett és napi 3 séta biztosított. Egyszerre csak egy kutya. (Kivéve több kutyás gazdik.)
Kutyafuttatást és sétáltatást vállalok. Előbbit csak megbízható kutya esetében vállalom. Ez többnyire a Budai hegységben való futást jelent.
Jómagam gyerekkorom óta kutyás vagyok, terepfutással is foglalkozom, (így a kutyám is). Azóta tapasztalom, hogy gyakran mennyire alulbecsülik a kutyák mozgásigényét. Sajnos az az észrevételem, hogy jó esetben is csak a szükséges minimumban gondolkoznak, de nagyon ritkán a kutyusnak szükséges optimumban.
Futtatást 30 km-ig vállalok. 12-15 km amiben érdemes gondolkozni. (Ez napi szinten lenne az ideális.) Amennyiben nincs a közelben alkalmas hely, kocsival ki tudom vinni a kutyust terepre. (Természetesen egy vadászkutya egyáltalán nem venné rossz néven, ha gazdija inkább 25km-ben gondolkozna. :) )
Nem megbízható kutyus esetében, hosszú tempós sétát javaslok(7-8 km), amely valamennyire elegendő mozgást biztosít akkor is, ha abszolút nem elengedhető a kutyus.
A futásról, sétáról általában GPS track-et is készítek.
Kvázi referenciaként a saját kutyám fb oldala: https://www.facebook.com/LutyoUr