Sürgősen szükségem lenne 6db csavarra, ami a bal oldalon a féltengelyt tartja össze.
Belső csuklót kell cserélnem, és olyan állapotban vannak a csavarok, hogy még egyszer nem tudom meghúzni őket. Konkrétan mindegyikből ki van nyalva a hatszög. A mérete 8x90 ha jól mértem.
1,9jtd Lybra 2002. Hétvégén szeretném műteni a gépet, tehát sürgősen kéne, szerintem csak posta játszik.
Szigethalmon van egy klímás én is vele javíttattam. Előtte egy másik azt mondta, hogy ki kell szerelni a műszerfalat mert alatta van a hiba, de a másik kicserélt két gumigyűrűt és garanciát vállalt a munkájára. Azóta hibátlan a klíma. A te esetedben valószínűleg már kevés a gáz a kocsidban. A kétoldali eltérő hőmérséklet adódhat a szervómotorok hibájából, illetve ha két oldalon különböző hőmérsékletre van beállítva a rendszer.
Menet közben a kocsim az egyik oldalon konstans meleg, a másik oldalon hideg levegőt fúj be. Ha áll az autó, de a motor alapjáraton van, akkor egyáltalán nem működik a klíma. 10 másodpercenként kattan egy nagyot gondolom a klímakompresszor kuplungja, egy pillanatra leesik a fordulatszám, de nem kapcsol be és jön a meleg levegő. Úgy tudom ilyenkor be kéne kapcsolni a hűtő ventillátorának, de nem kapcsol be. Már jó ideje nem lehet szabályozni, hogy hol jöjjön a levegő, középre nem jön. Én nem vagyok akkora szaki, hogy ezeket a hibákat kijavítsam. Tud valaki olyan szakembert, aki meg tudja ezeket csinálni? Mindegy, hogy hol, akárhová elviszem, csak megbízható ember legyen. Persze jó lenne, ha viszonylag közel lenne Miskolchoz. Ha egy szakértő fórumtárs vállalná, akkor is boldog lennék, természetesen fizetek, mint a katonatiszt.
Loud linket szeretnék csatlakoztatni.A kék csatlakozó hátul a cd tárnál érhető el ill a fejegység kiszedésénél?Valahol nincs benne egy toldás? Úgy emlékszem egyszer valaki azt mondta van.
Távirányítóval történő nyitáskor lenyomva kell tartani a kulcson a gombot, kb. 2-3 mp múlva lehúzza az összes ablakot, de csak amíg a gombot nyomva tartod.
Záráskor ugyanígy lenyomva kell tartani a gombot, a nyitva maradt ablakokat felhúzza, de csak amíg nyomod a gombot.
(bicskakulcs)
Az enyém 2003-as, minden saru levétel után tanítani kell, néha minden előzmény nélkül elkezdi a "szakaszos" játékot, akkor ismét tanítani kell.
Rájöttem hogy az enyém is tanítható, de viszont én csak egy csatlakozós ablakemelőt tudtam szerezni, szerkezettel együtt. Gondolom azt nem lehet tanítani. A régi ablakemelőn ami két csatlakozós, ugyebár a szerkezet ment tönkre, így lecsavaroztam a szerkezetről levettem az aksi sarút majd vissza, próbáltam tanítani, de olyan mintha csak a lehúzást jegyezné meg felhúzáskor ugyanúgy szakaszos. mit ronthatok el, az elsőket tudom tanítani a hátsó az még a régi emelővel se megy normálisan.
Most megnéztem, 2001/05/15-től volt váltás a két csatlakozós hátsó ablakemelőre.
Gondolom, ha ezek cserélgetve vannak, akkor nem mindegy hogy a későbbi vezérlő van benne vagy a korábbi. Ezek kombinációja okozhat eltéréseket a működésben.
Nekünk 2003/11 havi a Lybra és minden áramtalanítás után szarakodni kell az ablakemelőkkel. Van hogy csak többedszerre sikerül. Azért nem mindegy hogy rendesen működjön, mert tudja a távirányítóval nyitáskor az ablaklehúzást, záráskor meg a felhúzást.
Az enyém nem tanítható, már sokszor próbáltam 10-20-30 de még talán 40 mp.-ig is, de soha nem működött. Most a két csatis motorral működik simán tanítás nélkül is.
Minden akkusaru levétel után ezt csinálja az ablakemelő, mindegyiket alsó és felső állásban is az ablakemelő gomb lenyomva/felhúzva tartásával kell "betanítani". Hogy hány másodpercig, arról eltérők a tapasztalatok, de próbálkozni kell.
A múltkor cseréltem 2 ablakomon csúszkát, egyen pedig komplett szerkezetet. A komplett szerkezeten két csatis motor volt (a régin éa az újon is).Arra nem emlékszem hogy a régivel hogy működőtt, de az újal folyamatos. A másik kettő amelyiken csúszkát cseréltem csak egy csatis, az most is szakaszosan műkődik. Valószínű hogy a második csati határozza meg a folyamatosságot, vagyis ablakemelő motor függő(szerintem).
Nincs elmentve a száma. De felírtam. ;) Ha kell hozzá alkatrész úgy is szónak. Egy család vette meg. A férjnek nincs jogsija. A feleségnek 10+ éve, de soha nem vezetett. :D Tanuló autó lesz. Aksi már kellett bele. :O Falun belül használják majd.
ON
Amúgy fasza kis gép ez a Lybra. Május 31. lett meg a papír. Azóta 5000km-nél tartok. :O Persze még nem tökéletes, de megy és megy :D S a fogyija.... OO :D Három hete elhoztam Tintától a cuccokat, akkor azért megdobta az utánfutózás. (7,5)
De kezd vissza állni. Most 5,9 nél tartunk computer szerint. A valóság sem sokkal több. ;)