Ez az én egyik kritikámis az mstshu-val kapcsolatba. Minden nagyon átláthatatlan, nem egyértelmű. Apro dolgokkal, linkekkel könyvjelzőkkel. Képek alá nem standard képkezelő.hu-s hanem egyébb linket berakva sokkal áttekinthetőbb, böngészhetőbb lenne a dolog. Főoldali hírekbe is kellenének linkek. De sajnos az ilyen építő jellegű kritikát is támadásnak veszik.
Sikerult megtalàlnom,mivel gyors megtanultam olsani:D ha bàr nem értem hogy a nagy okos emberek miért nem a pàlya mappàba tedték,na meg szerintem kisebb betuvel kellene ki irni hogy jarmulista,persze a kis ceruza jellet nem le venni nehogy aszt hidje valaki hogy a jarmulista "forumba" kerult be az Alfold 7 pàlya :D
csinálnék egy útvonalat de beírom mindenhova amit kell és amikor elmenteném azt írja hogy az útvonal érvénytelen nincsen startpont milyen teendő van még?
Majd szólok szlagyi bazsant nak küldje el az ő acleantrackját mert az teljesen élethű fővonali vágányzat meg akkor már szólok neki hogy csináljon nekem actokat azzal is tesztelem még
Én is tesztelgettem a pályát. a 2-s vonalon néhol eltünnek a sinek, néhány jelző csak vörös jelzést ad, meg hasonlók. De ezt tudjuk be annak, hogy az teljesen átépített szakasz, valóságban is akadnak vele gondok.
Mondjuk azt az alföld pályátol ne is várjuk, hogy például a vonal új (általam máshol még nem látott) talpfamegoldásait tökéletesen viszaadja.
Belenéztem az alföld 7 be tök jó lett hiba nélkül fut elmentem Záhonyból Püspökladányba meg Keletiből Vácra egy ilyen "Tornado City"-vel (egy szem mozdony végsebességre kapcsolva) felülnézetből idáig nincs hiba szerintem már nem is lesz.
Olvasni fiam olvasni a járműlista menüpont az jobb oldalon van a letöltések meg a stb alatt kicsi de látható betűkkel azt kell megnyitni és görgetni egy kicsit lejjebb és az alföld verziók között lesz.
Alföld 7. teljesen független a 6-tól elvben. Linket nem adok mert még azért is be találnak perelni, hogy ide teszem, de megtalálod az oldal járműlistájában.
Valaki magyaraàza màr el hol talàlom meg az Alfold 7 et mert nem értem! most kulfoldi pàlyàm van fent le torltem fel raktam a 6.0 most teygem tovàbb 6.6 ig? és utanna hol talàlom az Alfold 7? néztem a mstshungary oldalat ott nem talàlom csak a feladatokat az Alfold 7 hez ! valaki linket kuldjon màr!na meg muszaly 6.6 ig felpakolnom?
De nem akarok itt újabb felesleges vitákba bonyolódni elkezdem az Actcsomagomat alföld 7-re konvertálni. És most már tényleg ki fogom adni. Ezt akár vehetitek fenyegetésnek is.
És igen lesz hozzá egyben tölthető járműcsomag. Erről sem nyitok újabb vitát. Többek közt kijelzőhelyes flirtek miatt ez elengedethetlenül szükséges, másrészt mert olyan járművek is vannak benne, amelyek már sehonnan máshonnan nem szedthetők le, max csak más hasonló komplett egyben szedhető járműcsomagok részeként.
Egy ideig tuti nem lesz az oldalán. Tegnap is meg halt az oldal kiadás után. járműlsitában mindig elérhető lesz még akkor is ha netán az alföld oldala nem fog üzemelni. Ja global mappát is szed le hozzá az is ott van a listában global mappa néven van link.
az Akos nem nagyon rakta még fel amint làtom! visszont a counbuldert nem értem!le toltotem osszerakom a dolgokat el mentem,visszont nem jellenik meg utànna az OR-ben!
Magadnak köszönd. Amúgy is le van írva az oldalon tilos a két reg. Nem szóltál róla így tiltva lett mindkettő. Valódi neved fel van oldva másik marad tiltva. Te szinted is bizonyít egy két dolgot. További problémád meg nem izgat.