8 Franz Ferdinand: You Could Have It So Much Better 7 Kaiser Chiefs: Employment 6 Clap Your Hands Say Yeah: Clap Your Hands Say Yeah 5 Art Brut: Bang Bang Rock & Roll 4 M.I.A.: Arular 3 Flash: Koncert CD Süssfelnap 2004.12.14 2 Antony & the Johnsons: I Am a Bird Now 1 LCD Soundsystem: LCD Soundsystem
Tavaly 2005 volt, hahahha. Na jó, akkor Kátai Úr most így járt, én megtettem irányába a gesztust. Csússzon feljebb egyel mind akkor és 14. Khold - Krek 15. Static X - Start A War
Engi, a Thy Catafalque tavalyi, a Peccatum pedig EP, azokat nem számolom. Csak egy EP-t számolok, az Iron And Wine-tól a Woman Kinget, azt tök sokan tették tízbe, tehát az már a nép akarata tulajdonképpen.
thighpaulsandra is lemaradt, pedig két lemezt is kiadtak az idén, és nekem mindenképpen ők voltak az év koncertje, fenébe, nem tudom a fejemből kiverni, pedig mielőtt megláttam soha nem hallottam róluk
persze, én is utálom, de untam a listaírást, ezért gondoltam odarakok vmi jó szart a végére, amin mondjuk van egy jó szám(formed a band) de most jövök rá, hogy pl az out hud és anthony lemaradtak, akárcsak a coachwhips
tudsz egyébként jönni soulseekre? mindenképpen akarok vmit mutatni
Sziasztok! Beszállnék én is a mókába. A történet érdekessége, hogy 3 éve még a Nightwish volt a kedvenc zenekarom, de mióta olvasgatom néha a Mi a kedvenc zene... topikot "kicsit" megváltoztam. Szóval a listám: