Keresés

Részletes keresés

Laci Creative Commons License 2001.01.09 0 0 84
Hmm, ha jól értem maga vízbe akar engem lökni, a liberál-konzervatív urat. Nos én ezt nem tartom jó döntésnek.
Előzmény: szepfiu (77)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.09 0 0 83
Rendben, Pistike, csúszhatsz néhányat, de csak szép, lassan, nehogy túlzottan felmelegedj a súrlódástól! Ugye tudod, hogy felhevült testtel nem szabad vízbe menned! Ja, és ne fogadj el idegentől édességet! Úgy hallottam, hogy egyesek itt vízbe lökdösik a fürdővendégeket! Felháborító!
Előzmény: Csúzdás (81)
Taszitó Creative Commons License 2001.01.09 0 0 82
Huhu én vagyok az egyik:->>>>
Csúzdás Creative Commons License 2001.01.08 0 0 81
Gyertek már egy kicsit a csúszda felé is, mert unatkozom. Én is meg akarom nézni Cicababát! Valaki hozzon nekem sört!
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.08 0 0 80
cicababa, reméltem is, hogy a férfiak érdeklik...az intelligencs magas homlok...
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.08 0 0 79
Hogy mennyi baj van az engedélyekkel! Rémes! Már nem is kicsit kopaszodom! Megüzeni nekem 21:28-kor, hogy csak 21:27-kor leszek aktiválva:-((

Ma nem is kínálok már, csak hideg sült húst meg salátákat. Persze én emléxem még azért az éjszakai fürdőzésekre, langyos a víz, holnap holdfogyatkozás is lesz..

cicababa Creative Commons License 2001.01.08 0 0 78
Érdekel is engem a Pistike meg az elvirágzott anyukája.

Józsi aranyos, köszönöm, magának arany keze van! Olyan ügyes, fantasztikus. Örök hála. Mondja csak, nem ismeri azt a fiatalembert ott a bárpultnál? Na nem mintha érdekelne, csak kérdem, magában megbízom tudja maga olyan...ugye tudja?

szepfiu Creative Commons License 2001.01.08 0 0 77
Uszomester ur!
En igazan liberalis erkolcsu vagyok, de valaki itten _feloltozve_ maszkal a strandon!!!
Szegyeli a pocakjat???
Vagy azt gondolja van mar Lacipecsenyes es nem akarja magat kitenni a napnak???:-)))))
Lokjuk be a medencebe ruhastul!!!
Laci Creative Commons License 2001.01.08 0 0 76
mi az első határidő?
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.08 0 0 75
Maga csak szóljon bele abba, hogy én miként nevelem a gyerekem! Vegye tudomásul, hogy egy gyerekkel szigorúan, de igazságosan kell bánni, mindig konzekvensen kiállva a tiltások és jutalmak mellett!

Pistike, most, hogy kisírtad magadnak a vattacukrot, tessék szépen megenni az egészet! Nem ám fintorogni! És főleg ne bámuld azt a rosszfajta nőszemélyt, mert nyugtalan álmod lesz!

Előzmény: cicababa (72)
szepfiu Creative Commons License 2001.01.08 0 0 74
Gyere cius, amig Jozsi barkacsol setaljunk egyet:-))))))
kabinos Creative Commons License 2001.01.08 0 0 73
drága szép hölgy, máris itt vagyok!
...
Jaj, hát miért erre az ágyra teccett leheveredni, ez már tavaly is rossz volt, hetente javítottam. Mondtam is a főnöknek, hogy ki kellene már dobni. Hozok magácskának egy másikat, tessék ezt megpróbálni. Ez vadonat új, direkt elsőrangú vendégeknek van fenntartva ;)
cicababa Creative Commons License 2001.01.08 0 0 72
én nem értem minek jár strandra az olyan, aki fojton a gyerekét nyaggatja. na de mindegy...
Józsi kedves lötyög a napozóágyikóm lábikója, megnézné nekem, ha szépen kérem?
nagyMAMA Creative Commons License 2001.01.08 0 0 71
Egy nagytudású egyénre (Master of the Swimming), vagy magyarosabban az úszomesterre
vár a feladat:
Megakadályozni, hogy a békés fürdőzőket orvul vízbelökjék, vízbelökjük.

Ha jól olvastam... :)

I

Előzmény: Anyatermészet (70)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.08 0 0 70
Off: Tényleg mi is itt a történet?..:)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.08 0 0 69
E kedves úr bármíly galád
Színes cukrát te nem nyalád!
Előzmény: Vatta (68)
Vatta Creative Commons License 2001.01.08 0 0 68
Kedves Anyuka, ne legyen oly morc!
Jószándékom jeléül itten van egy ingyen poc-
ió!

Vatta

Előzmény: Anyatermészet (66)
Vatta Creative Commons License 2001.01.08 0 0 67

Hogy álnevezni nem szeret?
Hát ezt hagyni nem lehet!
Oly sok derüt szerezhet,
aki majd jól keverget!

A cukrosbáccsi

Előzmény: Laci (63)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.08 0 0 66
Édes fiam, világosan megmondtam, hogy nem kapsz vattacukrot! A vattacukor árt a fogaknak, összemajszolod magadat vele és még gyermeknevelési szempontból is káros. Ez az utolsó szavam, érted?!
Előzmény: gicus (62)
kabinos Creative Commons License 2001.01.08 0 0 65
Szép hölgyek, tisztelt urak,
cv helyett csak annyit mondanék, hogy 37 éve télen-nyáron a strandon dolgozom. Én kérem ismerek itt minden medencét, minden napozóágyat, sőt még a lefolyók helyét is tudom.
Sok mindent láttam én, szóval ha bármiben a segítségükre lehetek, szóljanak csak nyugodtan, az öreg Józsi elintézi maguknak.
De ha csak beszélgetni akarnak, néhány kisfröccs mellett azt is lehet itt a kabinok mellett;)
gicus Creative Commons License 2001.01.08 0 0 64
cvk nem jönnek, szereplevelek mennek.
Orv vízbelökdöső: gyilok
Úszómester: nyomi
Békés fürdőző: ártatlan
Laci Creative Commons License 2001.01.08 0 0 63
Lehet, hogy túl fáradt vagyok, de nem biztos, hogy sok energiám lesz álneves beszólásokat árgus szemekkel figyelni. Mindenesetre kéretik Laci összes beszólását Pocakos úrnak beszámítani, szeirntem sosem megyek át állba.

Egyébként még szereplevelet sem kaptam.

gicus Creative Commons License 2001.01.08 0 0 62
Vattacukros
"Imádom a meleget, utálom a legyeket,
Kerülöm a hegyeket, szeretem a vizeket...
Kedvencem még a körhintás bucsu,
hová özönlenek az emberek,
Ott körülfog a sok kisgyerek
csak vegyenek, csak vegyenek!

Vatta, a cukros báccsi"

Anyatermészet
"Az Anyatermészet igazi lebírhatatlan őserő, a megtestesült asszonyi
szubsztancia, de szerencsére ezt a mondatot ő sem érti.
Pistike nevű gyermekét férjével együtt nevelgeti, de férje nem játszik a
történetben és amúgy is papucs alatt van.
Pistike igazi örökmozgó, de nagyon jól nevelt gyerek, csak ritkán pisil a
trambulinról a medencére és akkor sem szokta eltalálni a fürdőzők fejét. Az
anyuka alapvetően bizalmatlanul viszonyul a fürdőzéshez, hiszen mindenféle
gombákat lehet benne kapni, meg méregdrága ételeket kívül. Nem is sejti még,
hogy gyermekével együtt veszély fenyegeti a Pocsolya strandon. Ám ha egyszer
gyanút fog, akkor az isten irgalmazzon annak, aki az útjába kerül!"

gicus Creative Commons License 2001.01.08 0 0 61
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Lassan futnak befelé a cvk, leközlöm az eddig beérkezetteket!

Pocakos Úr
"Hát kijöttem a strandra, hogy barnuljak
(állítólag az UV sugárzás zsírégeto hatású), meg pancsoljak egyet. Oszt má'
meg is akarnak ölni?"

Cicababa
"Cicababa vagyok. Szeretek napozni meg locsizni meg ilyenek. csak a hajam ne
legyen olyan. Nem vagyok tul ismerkedős mert csak az izmos fiuk érdekelnek.
de amugy tök sok minden érdekel, például bevásárolni szeretek szivesen meg a
strandon lenni is."

Szépfiú
"Szepfiu 23 eves, s mikor nem strandol, akkor szallodak barjaiban kedveskedik holgyeknek korra valo tekintet nelkul, fokepp a bankszamla erogen zona fele iranyul a figyelme. Szolariumban tartja egyenletesen bronzbarna szinben finomvolau, szortelen testet. Gucci taskajaban brilantin, tukor, fogkefe, selyemalso pedans rendben megfer a dezodortubussal es a Safari after shave-vel. Fekete hullamos haja kozepen elvalasztva puhan hull a vallara, s mikor nincs rajta narancssarga napszemuvege szemei zöld sugaraba sokan belefeledkeznek. Allandoan flortol - mindenkivel.
A strandon mindenki ismeri, meg Pocakos Urnak is megremeg a laba mikor Szepfiu, kilepve aranyszinu Porschejebol, ravillantja szeles mosolyat :-))))))"

Nagymama
"Farkas Károlyné, született Gézaházi Irén. 1948. Junius 7én, egy 7fő hajnalán. Anyám, Gézaházi Ödönné mindent megtett, hogy
felkészítsen az életre. Ebből kifolyólag lett két szép lányom, akiből az egyik gyaníthatóan fiú, mert megnősült. Ez a része előttem sose
volt valami tiszta, tekintve hogy mint kiváló dolgozó gyakorlatilag a munkahelyemen éltem, a gyerekek apjuk nyakába szakadtak.
(Kivéve Lajoskát, mert épp kiküldetésben voltam, így róla nem tudott. ) Nem is vesznék el a részletekben, a lényeg:
Mostanság már unokáim okítom, s gyakran eljárunk a széchenyi fürdőbe: Az uszás azon sportok egyike mikor az ember magával
harcol, épp testben épp lélek ahogy a nepáliak mondják. Nem véletlen, hogy ilyen idősen sem butultam még el..."

Lacipecsenyés
"Középkorú, némileg kopaszodó, enyhén őszülő
úr, akinek hajdan daliás termetén bizony már meglátszik, hogy pecsenyesütőként csakis kifogástalan árut kínál, és mindig
személyesen is meggyőződik annak minőségéről."

cicababa Creative Commons License 2001.01.08 0 0 60
mivan? nem is kell a strandra gólya, még csak az kéne, hogy belehullassa a tollát a vízbe. fúj! és szaga is van
Előzmény: nagyMAMA (59)
nagyMAMA Creative Commons License 2001.01.08 0 0 59
Jön még kutyára... Nyehehe...
Ne tévesszen +, hogy egy szál gólyát se látsz!
Előzmény: cicababa (58)
cicababa Creative Commons License 2001.01.08 0 0 58
na jó reggelt. jaaaaj de álmi vagyok, nem szeretek délelőtt kelni. Meg minek is, csak csupa öreg mama meg anyuka hangoskodik itten.
Fiúkák, hol vagytok????
nagyMAMA Creative Commons License 2001.01.08 0 0 57
Nem kéne macerálni állandóan azt a gyereket! Mire felnő tele lesz majd flusztrációval! Rólam nem is szólva, pedig milyen szépet álmodtam!
Egyszer kétszer megüti magát ozt legalább megtanul kérdezni! Ha körösztanyám engem mindig elráncigált volna a konnektorajzatoktól...

I

Előzmény: Anyatermészet (56)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.08 0 0 56
Milyen kihalt ez a strand! De legalább kapunk napozóágyat.
Pistike, még ne ugorj bele a medencébe! Nem látod, hogy fel sincs töltve vízzel?
Előzmény: Anyatermészet (55)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.08 0 0 55
Pistike! Öltözz fel szépen, megyünk a strandra!
Hányszor megmondtam már, hogy a fürdőgatyácskádat ne a nadrágodra kívülről húzd fel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!