Ja igen. Elfelejtettem megkérni titeket, hogy lécci drukkoljatok, azt olyan jól tudtok, hogy lehetőleg ne holnap téritsenek el repgépet, és ne holnap zuhankáljanak le.
Brrrr. :-)
Boldog névnapot! Tudom, kicsit megkésve, de még igy is én voltam az első. Majd ünneplünk, ha hazajöttem. Végre lélegzethez jutok majd.
Lio,
ez nem volt szép. Te is akkor tudsz felém járni, amikor én meg a világ túlfelén vagyok.
De nem baj, majd jön a Rta, és akkor vele bulizunk majd jót. Persze nem ugyanaz. Mert hát ő klasszisan jobban táncol. :-))))))
Azé, mer amikor hívlak, akkor mindig az van hogy most nem jössz. (Akár az edzések. :) Minden hétvégén van egy kis összeröff. Néha van csak kivétel. Mai program a Wintston, fél kilenc. Utána elvileg a Sörház buli megtekintés. Ha nő lennél, azt mondanám rád hogy vörös kanapétehén. :)) (Al Bundy :)) De nem vagy vörös. Meg nő sem. :)) Na felcsigáztalak? Gyere! Nyolc a csöcs alatt vagy kicsit utána a Wintston. De telefon is lesz nálam. 06-90-555-torkosborz. :) (Na ez meg Al Bundy anyósának a call girl száma. :))
Kapd össze magad és gyere. Még van időd mint a tenger. Sört ne hozz, az lesz ott! :))
Megyek a hűtőbe és nekikezdek az alkoholizálásnak.
Nem tudom észrevettétek-e, hogy gyonyoru ketsorost (nem kétsöröst :)) alkottam csak miután elküldtem akkor jöttem ra, hogy rímel és akkor már nem tudtam egymas ala írni :)
Padre: ugyan hova gondolsz :)) ha így nézzük akkor a remény még csak siheder :)))
Képzeljétek itten a közelben akkora tűz van, mint a csuda. Azért bazi szar érzés lehet, hogy leég a házad és szinte semmit sem lehet csinálni.