Igen keményen belegázoltál Herci lelkivilágába a kosár topicban:) Pedig képes Ő áldozatot vállalni, tavaly 3 dédalonnal bírta ki a hazautat Pécsről.....:D Pedig szerintem ugyanennyi unicum sörrel elég lett volna a probléma megoldásához.
Így van, a hangsúly a szopatáson van... Én mongyuk -a magam részéről- nem bánnám, ha egyszer a bírók segítségével vernénk le 1 ponttal az Albát, csak, hogy érezzék már azt a finom kis kesernyés ízt...
Télleg jó lenne TK-t leigazolni. Biztos szeretnének bennünket Szolnokon, csakúgy, mint Kaposváron. :D Pláne, ha TK minden meccsen bemutatna egy olyan zsákot, mint MJ a Space Jam végén. :D
Úgy látszik te még mindig ott tartasz, hogy Kelley-nek ötméteres a keze és fejbeveri Simont. Asszem 10 évre le kéne igazolnunk TK-t, hármas vonalról is tudna zsákolni így! :)
Herci, ezen nem kell meglepődni, tévedtek a kárukra is a bírók, természetes, hogy ők azt látják meg. Biztos én is így tennék és marha igazságtalannak érezném, sőt, még meggyőzni sem lehetne. A tények amúgy mint már annyiszor írtuk makacs dolgok, és azokat nehéz meghazudtolni. Szóval a tények: tőlünk a kulcsjátékosok közül nem egy kipontozódott vagy faultproblémák miatt a padon volt kénytelen értékes perceket vesztegelni a meccs azon szakaszában, mikor két támadással megfordítható lett volna az eredmény. Az Alba kb 10 büntetővel többet dobott és a szolnokiak több faultot ütöttek, pedig nem mi futottunk a végén az eredmény után.
Szóval én inkább ezekből indulnék ki, nem egy-két fvári hozzzászólásból :).
Az 1. és a 2. pont sem áll szerintem! Bár a megfélemlítés talán, de ez egy eszköz!
Kelleynek nem kellett volna fejbevernie Simont, de biztos meg van rá a magyarázat. Alba szurkoló létemre szerintem ez egyszerű munkahelyi baleset volt.
A SZolnok megérdemelten nyert, gratulálok nektek, Jó csapatotok van!!!!
Ettől függetlenül gratulálok a mi csapatunknak, mert valamilyen szniten helyt állt ellenetek!
Na én meg ide írkálok és úgy teszek, mintha Olaj-szurkolón kívül más nem olvasná ezt a topicot (az Alba topicban ez az érzésem):
Szerintük 1. a bírók miatt kaptak ki, megfélemlítettük Valovicsékat 2. Kelley űber sportszerűtlen
Egy biztos, most megint azt a CSAPAT-ot láthattuk, akit a Falco ellen. Az Albában nem éreztem azt, hogy győzni tudnának, bennünk sem, hogy kikaphatnánk.
És Hollins állat volt, a váltott védők ellenére !!
Csak azt nem értem, hogy az előző fordulóban mi volt ezzel a két csapattal???
Na mindenesetre este megnézem felvételről a meccset és kikockázom az ominózus Hanga- és Simon-eseteket...
mivel már a zegi meccs előtt közölte az mtv,h visszalép a közvetítéstől,így a meccs -legutóbi tudomásom szerint- az eredeti időpontban lesz (szombat 6óra).