Azé, mer a nicked 0,14%-ban volt egy % jel, amit nem bírja a cs szerver mer megrogy töle meg így a cségárd se birja de az nem megrogy töle, hanem te megrogy töle ... na most megmontam
Nemaze, de en cs mapokon mar tobbszor mentem a maradek lama terrorokra colttal az elso korben. :) Amugy azer kampfer a video neve, mer az a specnazos kampfer jaccik benne? Mer az volt a mazsin is. Nekem nem ugy tunt, mintha nem tudna celozni. :) Mondjuk en lassan 2 evi csezes utan se tudok loni, de a falat attol meg lovom lelkesen. :)
"Es (bar 1 rendes HLTV demo jobban eloadna a tippemet), mintha a kolt csove atment volna az ajton..." ... "jol kielemeztuk ezt a videot..."
Jo kielemzes: honnan lenne valakinek coltja elso korben? :))
Ennyit errol :)
"Szoval ahhelyett, hogy mindenkit fikazol"
Nem fikazok mindenkit. Sot, marha sok embert nem fikazok. Ebben a forumban eddig 3 emberrol irtam ilyet, az egyikrol pb shotot csinaltam, a masik fleko volt, ez a harmadik pedig eleg eros *erzes*.
En csak arrol beszelek, 2 nap benyomasai alapjan, hogy gyanus az, ha valaki loni, celozni nem tud, de folyton es rendszeresen falon at lovi az ellenfelet.
En zkillzhez szoktam, ott default az elso 3 golyoval fejbelonek a jobb jatekosok, es nincs egy rossz szavam sem erre. De ott is, vagy pl. Mc meg Kodi kevesebbet lonek belem falon 2v2-ben.. es neztem kufoldi demot is mar.. na mindegy. Tudom, hulye vagyok hozza, nekem 8, csak durva, hogy olyan ember kickelgeti a nepet, aki... hat nem 100%, csak 98%, ez a meggyozodesem, lehet szidni.
Ja es megvalami... Jol kielemeztuk ezt a videot... Ha megnezed 2 rovid sorozatot ereszt meg az illeto... Es a 2 sorozat kozben van CSAK egermozgas, nem folyamatos... Hidd el nekem ez rohattul nem aimbot... :))))
Nem'tom, ebben mi a hude was ist das... Ezt szerintem barki eloadja... Es (bar 1 rendes HLTV demo jobban eloadna a tippemet), mintha a kolt csove atment volna az ajton...
Szoval ahhelyett, hogy mindenkit fikazol, probalj meg gondolkozni... :) Tudod, az amikor az agyadat is hasznalni kell... Tudod, dolgozzanak a szinapszisok... :))))
Na, szoval en tudom, hogy a CS-ben lehet falon at loni. Magam is szoktam ilyet csinalni eleg surun, es neha, ha makom van, meghal az ellenfel.
Ebbol az is kiderul, hogy tudom, hogy neha makja van az embernek.
Viszont. Az egy ido utan frusztralni kezd, amikor valaki folyton elobb lo, falon at lo, olyankor is, amikor nem tudhatja, hogy loni kell.
Tegnap az assault2k-n figyeltem fel az emberkere, aki amugy holt lama, loni se nagyon tud, de az epulet tetejen campelo ellenfelet, aki rohadtul nem latszott, vadul elkezdte loni az 5 meteres betonfalon at. Velem is eljatszott parszor ilyet.
Az illeto raadasul admin, es vadul rugdossa ki a szerverrol az embereket, korulbelul percenkent, akkor is, ha alneves az player, es akkor is, ha szerinte az, mert azt hiszi, hogy mindenkit ismer.
Lehet, hogy tevedtem. Gondolkodtam azon, hogy nem a sajat nevemen teszem fel a demot, de akkor tamadhato lenne. Nem azt mondom, hogy nem lehet olyat csinalni, ami rajta lathato, mert lehet, de egy amugy nem tul skilles jatekostol elegge furcsan veszem, hogy 2-3 koronkent nyom egy ilyet. Mondom, 2 napja nezem.
Ha tevedtem, sajnalom. En nem nyilatkoztatok ki rola semmit, csak felrakok egy *jellemzo* es *gyakori* mozzanatot az illeto jatekstilusarol.
Aha, én [ADMIN]Yulu-ra szoktam átírni a nevem, és így átveszem bármelyik szerver fölötti irányítást. Persze mindenkit biztosíthatok, hogy rosszra még sosem használtam eme hatalmamat.
hja, ha halalos talalat er, a kliensem automatikusan atirja a nevem [HE]Tafaya-ra, majd azonnal vissza. Ettol a szerver azt hiszi, hogy papaya halt meg, en pedig tovabb elek. Ez eleg mocskos dolog, de hat ez van, bugos sz* cse, es meg halott is. :)
ize...termeszetesen kivizsgaljuk az ugyet, es biztosithatjuk rola, hogy maximalis diszkrecioval kezeljuk a problemat. addig is, kerem foglaljon helyet, es igyon egy kavet.
szoket vagy voroset ker a kave melle? :))
szal lovesem sincs mi a balhe, mikor tortent az esemeny?
maz
ps: persze arra ne szamits, hogy lekerulsz a listarol, csak kivancsi vagyok az okara :) ugyis tul sok HE-s jar a szerverre :)))))
//low priority ontopic message:
A shotgunon kiqr az anticsitszisztem, mert van egy bindem:
bind pgdn "name bocs%vazz"
bind pgup "name [HE]Gryllus"
Ezen kivul meg egy par vasarloszkriptem van, de azokert nem szol.
Nem lehetne a name konzolparancsot levenni a nyuszika halallistajarol?
nem muszaj, torlom a bindemet, csak ugye nyilvanvalo,
hogy nem fogom ekson kozben lehivni a konzolt ,hogy elnezest kerjek egy TK utan.
Mivel lelkes lama vagyok, aki idonkent TK-zik, ez komoly konfliktusokhoz vezethet a cseletemben.:)
//lp otm off
no valami ilyen karakters arcisztikára és fizikumra számítottam ennél a fleko srácnál, mondom én hogy a 10évesek ölik a cs-t, tiszt a kivételnek..
ez a flekó srácnak valyon már szőrös a hónaalja? mert akkor savanyucukor oda neki, oszt szopogassa azt, ugyis gerinctelen..
nem agyzuzo miatt kerultel, hanem mindenfele fegyvervisszarugas csokkento scriptek miatt. ezekrol biztos tudjuk, hogy csalás, ellentétben az Agyzuzoeval amirol nem mindig, ezért azokat eddig nem banoltuk, csak hetfotol tesszuk.