Nem sajnos, pedig ilyenkor már rég fenn kéne lennie neten... nem értem.
A múltkor tankolás közben hallgattam, hogy az egyik barnabőrű vajdaszerűség panaszkodik benzinkutas haverjának, miközben a hűvösön üldögélő közös ismerősökről egyeztetnek: "Micsoda világ ez, lefújsz valakit és rögtön bevisznek..."
Pedig Dave nem egy számteches beállítodottságú ember. Egyedül a Mastermindra emlékszem, mint informatikai témával foglalkozó dalra, ahol a kockákat gúnyolja ki szeretett Mustár Papánk.
Én, hogy tudd, mi az a Super Collider. Erre te azt véled felismerni, hogy egy számtech megoldásról szól a lemez(cím). Én nem tudom, mit ért ez alatt Dave, de ismerve az eddigieket, kétlem, hogy ne lenne áthallása.
Jéé, már ennyi idő eltelt a 13 óta! Valahogy abszolút nem tud lázba hozni az új album, nem várok tőle semmit. Persze ha majd valamikor kijön, belehallgatok, de sok jóra nem számítok.
Először nekem sem tetszett igazán az UA, de mióta megszereztem az összes újkori Megadeth lemezt, azon veszem észre magam, hogy 60%-ban ezt hallgatom. Mindig találok rajta valami aktuálisan kedvencet, legutóbb is a Burnt Ice fogott meg, amit alapból nem kedvelnék. De a lemez végére érve valahogy megjön a kedvem hozzá. Azt elismerem, hogy mindegyik lemeznek vannak jó pillanatai, de a 13-nek gyakorlatilag ismertük a felét a különböző extra kiadásokkal korábban, az Endgame nekem túlságosan egysíkú, talán csak a Head Crusher-re és a 44 Minutes-re kaptam fel igazán a fejem, a System, na igen az is egy jó lemez mondjuk. :D De a végére már az is leül nagyon.
Az UA-nak pedig (számomra) megvan a maga hangulata, lehet csak a számok jó sorrendje teszi, de öröm hallgatni, feltenni. :D