Keresés

Részletes keresés

Moonclown Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1460
Egy Budapest -Liszabon olyan 80-90 körül van mindennel.Sjanos fapados, meg charter nem létezik, nyáron elvileg van BP-faro, de az se sokkal olcsóbb és hát faro azért elég messze van Liszabontól.Liszaboinban jó a városi közlekedés,a metro olcsó és gyors, ráadásul az egyik metro egyik állomása pont az új benfica stadion mellett van.

bővebb infora érdemes felkeresni az utazas.com oldalt.

Előzmény: Törölt nick (1389)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1459
Kcsita Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1458
Buzsáky sírt a félidőben

Coimbra, február 4., 14.25 Csak csereként lépett pályára a magyar játékos.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Benfica-Coimbra (2-0) mérkőzésen a szurkolók és a csapatok ismét méltóképpen adóztak a tragikus körülmények között elhunyt Fehér Miklósra. A találkozón pályára lépett az egykori jóbarát, Buzsáky Ákos is. U21-es válogatottunk volt csapatkapitányával ma délelőtt beszélgettünk.
- Kettős érzések dúltak bennem - kezdte szomorúan Buzsáky -, hiszen egyrészt nem szívesen léptem volna pályára, másrészt profi vagyok, és talán egy "csendes" góllal emlékezhettem volna a legjobban drága Miki emlékének. A "csendes" szót azért használom, mert megfogadtam: amennyiben sikerül betalálnom, nem ünneplem meg a gólomat. A legrosszabb a félidőben volt, mert akkor tartottak egy nagy megemlékezést Mikiről, két nagy kivetítőn képsorokat vetítettek, és alatta a Bikini együttes "Közeli helyeken" című száma szólt, ugyanaz, mint a temetésen. Nos, ekkor már nem bírtam tovább melegíteni, leültem a kispadunkra, és ott sírdogáltam magamban... Mindenesetre köszönöm a portugál szurkolóknak, játékosoknak és vezetőknek, hogy a jelek szerint tényleg soha nem felejtik el Mikit.

Hihetetlen....

Emlékszik vki, arra hogy egy Magyar dal sikeres legyen(?), a Bikinitől a Közeli helyeken siker lesz, vagy emlék dal? Nem tudom, bennem furcsa és szormorú dolgok járnak. Olyan hihetetlen ma egy hete eltemették a Mikit.....

A képeket látva, amit ide belinkeltétek a meccsről, döbbenetes és szomorúság van bennem. Mikit nem felejtem el és nem szabad elfejteni őt!

Előzmény: baelint (1457)
baelint Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1457
"Mint ismeretes, a Fehér Miklós tragikus halálát követő Benfica-Académica bajnokit a lisszaboni klub kérésére elhalasztották. Tegnap lejátszották a bajnokit, amely természetesen a Miklósra való emlékezés jegyében telt el. A szurkolók a hatalmas, "Centenárium" feliratú zászló helyett egy "Fehér 29" feliratú lobogót lengettek. A pályán az összes első osztályú klub 29-es számú mezét elhelyezték, ezt követően a játékosok egy 29-es számot formáltak a kezdőkörnél. A "No Name Boys" szurkolói csoport egy magyar zászlóval, a többi drukker pedig egy fekete kartonnal emlékezett Mikire, amelyet a bejáratnál vehetett át mindegyikük. Később ebből szintén kialakítottak egy óriási, 29-es számot formázó élőképet a nézők. Buzsáky Ákos, a Coimbra magyar légiósa a találkozó előtt egyébként elmondta: amennyiben csapatának sikerül gólt szereznie, nem ünneplik meg azt, mert elképzelhetetlennek tartja, hogy boldog legyen ott, ahol egy hete még barátja koporsója feküdt. A meccset végül 2-0-ra a Benfica nyerte, és a játékosok mindkét gól után a kezdőkörbe futottak, és összekapaszkodva, az ég felé nézve ajánlották a győzelmet Miki emlékének.
(forrás: nb1.hu)"
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1456
Nekem azt mondták, amikor kérdeztem (orvostól), hogy olyan gyorsan beállt a sajnálatos állapot, hogy az infarktusig el sem jutott. Ez nem értem, hogy lehet, de az a lényeg, hogy semmit nem lehet kimutatni, mert nincs sérülés. Majd csütörtökön megyek a sajátommal, megkérdezem az orvost.
Előzmény: utóember (1416)
perempe Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1455
rtp.pt

Guia TV - RTPi

LISBOA alatti időhöz hozzá kell adni 1 órát.

Előzmény: FaberK (1451)
marnat Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1454
Én végig könnyeztem ezt a meccset. Nagyon meghatóak voltak a szurkolók üzenetei és nem egy magyar is volt közöttük! Láttátok?
Szép gesztus volt, hogy mindenkinek Fehér volt a mezére írva, de nekem nagyon hiányzott az igazi Fehér Miki!:-((
Előzmény: Törölt nick (1452)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1453
A kifestett arcú szurkolót láttad? 29 es volt ráfestve az arcára a Benfica színekkel együtt.
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1452
Mióta megvan a műholdvevőm, még az életben nem láttam ezen én sem focit élőben.
Ezt is Mikinek köszönhetjük, bár inkább soha ne láttam volna ezen az adón továbbra se meccset.
FaberK Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1451
Meg jól meg is keverik a műsorokat.
A szombati Sporting-Porto meccset a NS éjjel 3-ra írta, biztos ami biztos 23.25-kor odakapcsolok, egy művészeti műsor megy, miközben a teletext 23.00-23.55-ig írta a meccset. Éjjel 3-kor persze megint egy másik műsort adtak.
Amúgy soha nem láttam még focit a digitális RTP-n, most amikor nem kapcsolok oda, most meg adtak.

Nagyon sok kedves üzenet volt olvasható Mikire utalva vagy a nevével vagy a fényképével.
Remélem vki (mondjuk __Tibi) be tudja tenni róluk fotókat.
Előzmény: Törölt nick (1447)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1450
Köszönöm.
Jó éjt,aludjatok jól!
Előzmény: Törölt nick (1449)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1449
Most lett vége, 2:0 maradt, húzok is fürödni, aludni, jó éjt mindenkinek.
Előzmény: Törölt nick (1448)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1448
Lassan vége,ugye?
Előzmény: Törölt nick (1447)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1447
Nekem is van kábel tv-m csak amikor 2003 jan 1. től egy rakás adót elvettek,helyette totál sz@r adókat tettek be,begorombultam és rakattam fel egy műholdvevőt.
Most legalább haszna van.
A többi rtp meg már állítólag kódolt, a sportv is.
Előzmény: Törölt nick (1445)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1446
Amikor Zlatko berúgta az elsőt,egy portugál lány azonnal írt Miki honlapjára..azt,hogy a játékosok az égre néztek abban a pillanatban....
Előzmény: Törölt nick (1444)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1445
Sajna,csak analógom van..A kábel-tv bevezetésével elmaradt a fejlesztés.:(
De régebben néztem vele RTP-t,a Hot-bird-ön volt analóg..
Előzmény: Törölt nick (1441)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1444
2:0 66 perc
deszka Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1443
hihetetlen
Előzmény: Törölt nick (1441)
FaberK Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1442
Egyébként elgondolkodtatott ez a Sporting-Porto meccsen történt elnökmeghívásos dolog, hogy a Sporting meghívta a páholyba az ősi ellenfél Benfica elnökét, illetve a Portoét is, amit előbbi elfogadott, utóbbi nem.
Sztem se Fradi-Újpest, se Zete-Hali, se ETO-Vidi, se Debrecen-Nyíregyháza viszonylatban nincs a klubok között akkora ellentét, hogy a 2 elnök ne állna szóba egymással, míg Portugáliában ez már csaknem szenzációnak számít. Szóval az ottani vezetők viselkedése sokszor csak olaj a tűzre a szurkolói rivalizásálok tekintetében, amivel viszont nem nőttek a szememben a luzitánok. Persze ahol most vannak, olyan fentről nem számít egy kis visszaesés.
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1441
sinisa
Nekem az astráról digitális beltérivel jön.
62. perc még mindig 1:0
Előzmény: Törölt nick (1433)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1440
Ez a portugál adó bejön a műholdvevőmön, nézem én is.
Az összes benfica játékosnak Fehér felirata van.
Hihetetlenek ezek az emberek, ezek valóban emberek.
Hazafelé jövet egy régebbi válogatás cd-t hallgattam az autóban, a 17. számra ér a cd, megszólal a közeli helyeken, beálltam a parkolóba,végighallgattam.
Bezárom az autót.
Aztán hazaérek a 29. számú lépcsőházba.
Nem lehetett nem rágondolni, most meg megtaláltam a portugál adót.
Hiányzik ám egy jó csatár,de nagyon.
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1439
Ahogy a feketék,meg pl a brazilok nehezen bírják a mi klímánkat,lehet,h Mikit is megviselte az ottani, egészen más éghajlat.A tenger közelsége,a déli forróság..nem tudom,sziesztázott-e ő is,mint a helyiek,vagy esetleg olyankor is edzett..
Előzmény: sx7 (1435)
FaberK Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1438
Szövetmintákat vettek, azokból minden kiderül (hogy mikor, azt nem tudom). Kérdés persze, mennyire fogják publikálni.
Figo is csak vaktában lövöldöz ezzel a túlterheltséggel, csakúgy mint a Képes Sport, hogy Miki a "kemény profivilág áldozata". Ilyet most még nem lehet így kijelenteni. Csakúgy, mint a ki-nem-feküdt-megfázás teória. Nem tudhatjuk, hogy mi történt pontosan.
Lehet, hogyha soha életében nem sportol, kertészkedés közben ugyanez történik vele.
Nem kell feleslegesen, bizonyítékokkal alá nem támasztott magyarázatokkal bűnbakot keresni. Higyjük el, hogy akiknek ez a dolga, azok meg fogják találni a valós okot, okokat!
Előzmény: sx7 (1431)
Haszika Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1437
gyönyörű gesztus
Előzmény: __Tibi (1427)
Haszika Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1436
igen, ezt linkeltem bre én is korábban....
Előzmény: Törölt nick (1412)
sx7 Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1435
Amugy meg beteg volt a lett meccs elott is . . .
Előzmény: Törölt nick (1432)
nemo_d Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1434
Hát ezekkel is bizonyítják, hogy menniyre szerették Mikt. Nagyon megható ...
Előzmény: __Tibi (1427)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1433
Sajna tönkrement a forgatóm,és nem tudok elmenni az Astráról.:(
Kérlek,h írjátok az állást,ha változik.Kösz!

FORCA BENFICA!

Előzmény: __Tibi (1430)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1432
Miki halála óta azon gondolkodom,hogy nem lehet-e valami összefüggés a halála,és az azt megelőző betegsége között..erősen náthás volt,köhögött,ephedrint is szedett talán? Azt már akkor kimutatták volna,ugye?
Előzmény: sx7 (1431)
sx7 Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1431
Sajnos,soha nem fogjuk megtudni miért halt meg Fehér Miklós.Nagyon gyorsan el lett temetve,talán egy picit többet kellett volna vizsgálni,hogy a jövőben hasonló dolog ne történjen.Megértem a családot,hogy mielőbb le akarta zárni az ügyet,én is így cselekedtem volna a helyükben.

Abban biztos vagyok ,hogy Fehér nem volt túlterhelve,mert alig játszott,maximum túl edzve,mert ő szabadidejében is edzett!!

Előzmény: Törölt nick (1417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!