A cím: Time To Become One, bár Szabó Andris szájából másképp hangzott...:-))), úgyhogy ki tudja....:-))
Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem sehol nem lehet letölteni, de ha mégsincs igazam én is várom a forrást!:-)))
Viszont a Drive My Handet levehetneka listarol,mert eddig meg nem hallottam ugy hogy elvezhetoen adta elo.
A mostaniban viszont mar a szoveg sem ment...:(
:-)
Nem lett volna rossz a FF ha a Somlai Tamás mikrofonjára nem csak az utolsó percekben adnak hangot és támogatta volna jobban Balázs hangját.
Meg a többiek is vokálozhattak volna, amikor nem volt ott a Somlai T.
Német csajok azt hitték, hogy ez valami darkos dolog, minden tag tiszta feketében.
Balázs meg énekelte az új lassú, picit siránkozósra sikerült számokat. :)
Sziasztok! Remélem Levente, hogy megbocsájtjátok és ha azt nem is de megérteni minden bizonnyal megértitek:) Nos akkor:"Hírdetném továbbá, hogy 2003.07.22-én azaz jövő kedden a már leforgatott Ring The Bells klip utómunkálataihoz statiszta hajlamú lelkes embereket keresünk akik a két szép szemünkért egy 45 fős buszra felszálnának, kimennének a Humngaroringre, majd a helyszínen tömeget illusztrálnának. Mindenkit akit a dolog érdekel vagy segíteni akar arra kérek, hogy szándékát sietve jelezze a fecsek@freemail.hu avagy borosnorbert@freemail.hu e-mail címekre kűldött levélben. Postafordultával minden részletről felvilágosítunk! Segítőkészségeteket előre is....." András: S.W.