Látom sikerült megragadnod a mondandóm lényegét. Gratulálok. De jó, beszéljünk erről. Hogy mit teszek ?? Például elmentem szavazni az EU-ra, amit a "te fajtád" -hogy átvegyem a másik oldal kedvenc fegyverét, az általánosítást- bojkottált. Továbbá nagyon sok erdélyi ismerősöm van, akiknek igyekszem mindenféle támogatást megadni (továbbtanulási és munkalehetőségek). Nem pedig csak tépem a számat, gyönyörű Nagy-Magyarországos logókat betéve az adatlapomra. Továbbá nem lelkesedek egy bizonyos Bayer Zsolt cikkein, nem járok a Kossuth térre gyűlölködni, és nem érzem magam magyarabbnak azért, mert kemény reviziós indulókat irogatok.
Egyébként meg valahol sajnállak is.
Persze miskolci barátunk azt hajlamos elfelejteni, hogy az egész koncert költségének több mint a felét "azok" fedezték... Ja és bocs, hogy nekem (aki szintén "az" vagyok) volt pofám több mint 700 kilométert utazni, hogy láthassam az előadást. Tudom, hogy nekem semmi jogom nem lett volna ott lenni -ellentétben veled- azért mert amíg te itt lököd (és csak beszélsz róla) a baromságaidat a Nagy-Magyarország feltámasztásáról, én próbálok inkább előre tekinteni, és bizonyos cselekedetekkel (!!) azt elérni, hogy egy közös Európában ismét együtt élhessünk elszakított honfitársainkkal. Persze te ettől 1000szer magyarabb vagy, mint bármelyikünk a másik oldalról. Legyen az akár a szövegíró, a szponzor, vagy a rendező... Akiknek ugyebár hogy volt pofájuk odamenni...
Bocs, off voltam, de csak most olvastam miskolci barátunk -hogy is mondjam-...inkább nem mondom. pá
Tud-e itt valaki adatokat az idei Kontinentális Kupa helyszinéről, Újvidékről? Szállodák, árak, el lehet-e ott igazodni magyarul, vendéglők, stb. Próbáltam Novi Sad honlapját, de csak szerb nacionalista maszlagokat találtam. Egyáltalán megy-e valaki?
Bill nekem is hiányzott, főleg, hogy ezt a majom polihisztort nem különösebben kedvelem. De a "Koppány, ha Istvánt legyőződ..."-et akkor kénytelenek lettünk volna a padlóról hallgatni :)
Megírhatom, hisz az újság is megírta az ő szemszögéből, az történt, hogy a koncert után hajnalban tökrészegen belekötött négy rendfenntartó legénybe akik egész héten nyelték a hülyeségeit és egy adott pillanatban elszakadt a cérna, és az egyik fiútól kapott két fülest, ennyi...
csa1, jó kis csapatunk lesz, a baj az, hogy a szó szoros értelmében kis (magasságra, súlyra)
Ugyanezeket olvastam a helyi lapokban én is, a véleményes részekben meg totál egyetértünk.
11es pontot kifejtenéd? Mi volt?
Mondjuk a 6os egyszerűen hihetetlen. Amilyen vak sötétben és amilyen tömegben jöttek lefelé az emberek, csodálni való, hogy semmi balhé, semmi komoly baleset nem történt. A kocsikról meg annyit, hogy ilyen türelmesen várakozni ennyi embert én még nem láttam (aztán meguntam és kijöttem egy földúton :-D).
Ja, szerinted Billt hogy vitték volna fel a kereszthez? :)))
Más, nézzetek el a SportKlub honlapra, vannak aktuális dolgok, van egy kanadaink, egy Megánk, és két ukrán hátvédünk
Vissza az Istvánhoz:
21. Egyetlen mobil sem működött
22. Mellettem egy idült alkoholista üvöltözte önfeledten a koncert alatt végig, hogy Európa, Európa (szegény)
23. Négy óra alatt ürült ki a nyereg
24. Még ma is mindenki a koncertről beszél
25. Szesztilalom volt a városban este 12-től, másnap délig, megérte...
26. Délután ötkor a Szentgyörgy-Csíkszereda "autópályán" a barátom fél órát szobrozott, amíg ki tudott jönni a főútra
Nem 'tom milyen okból, de csak ma tudtam megnyitni a topicot, látom érdekel az István, aki nem jött el vessen magára...
Gyűszűben:
1. Egy hét alatt jött össze a produkció
2. Az előadók a SportKlub jégcsarnokában és a helyszínen próbáltak naponta 12-14 órát
3. Körülbelül 30 millióba került
4. 350-400 ezer néző volt
5. Az előadás napján délután zuhogott az eső, de estére gyönyörű idő lett
6. Egy lábtörés, két bokaficam, egy autókoccanás volt összesen
7. Megvan a véleményem a magyar kettesről...
8. Playback volt, de nem számít
9. Megvan a véleményem az MTI-ről, AKI azt írta, hogy Varga Miki nem volt itt (szemüveget nekik)
10. Szerintem a produkciós iroda elszámította magát, mert még egy kicsi hang, fény jól jött volna
11. Két pofon csattant el összesen (egyik szereplő kapta)
12. Sem a csendőrök, sem a rendőrök jelenlétét nem lehetett érezni
13. Félelmetes volt a fegyelem, a fegyelmezettség, katonanemzet volnánk, vagy nem?
14. Körülbelül 35 ezer autó jött rendőri jelentések szerint
15. A székely himnusz unplugged szerintem Marosvásárhelyen is hallatszott
16. Dalma asszony tündéri és végtelenül kedves volt
17. Sajnáltam egy kicsit, hogy nem volt Feró és Bill, de fel van adva a lecke, csináljatok jobbat...
18. Az év legnagyobb európai koncertje volt, megkönnyeztük becsülettel
19. Én végig Koppánynak szurkoltam, de most sem jött össze, felnégyelték
20. Annyi sör fogyott el, hogy a klasszikust idézzük, annyi nincs is
Off
Bármilyen hihetetlen, igen :) Vezetgetem a kerületi Gengszter Zoltán fan club-ot, el-el járok a Fanta és Málnaszörp Egyesület üccsipartijaira, meg mostanában nagyon figyelem a műúszó VB-t.
Pop strandon voltál már? :)