(a) Hogy pontosan, egészen pontosan mit jelent, azt nem tudnám megmondani, a "mörka" jelenthet háztartási kávédarálót vagy befecskendezőszelep-kónuszt is, és nem szeretnék pongyola lenni, úgyhogy inkább nem mondok semmit :-))))) (12 pont)
(b) Fogalmam sincs, remélem nem Coca-Cola reklámdal (3 pont)
(c) gye-gye-gyereidepofánváglak!!... (0 pont)
Sajnos én is döglés kategóriába kerültem, mert annyi dolgom volt. :-((((( No meg a szombati 43 km-s ttúrából sem regenerálódtam teljesen. De a jószándék megvolt! Villeicht next time....
Szerintem Wagnert próbál, mert az illik legjobban a topicsekek által képviselt magasszintü testkulturához és egyebekhez.
A háromtusa utolsó számát át is nevezhetnénk az Istenek Alkonyának.
A jövő hétvége nekem nem nagyon jó, szombaton délután vár a kies Besztercebánya, és nem tudom mikor enged el... :-))) Vasárnap du. meg próbák. Azért lélekben Veletek leszek, különösen a háromtusa zárószámánál :-)))
ad1 Az se futás amit én csinálok, csak szeretek felvágni :-)))
ad2 Remélem szegeny Enterbea nem olvassa a sok hülyeséeget amit összehordunk...
ad3 akkor legyen 13.00 csak azzal meg olyan gondok lesznek, hogy a délben pociba pakolt sok fiiinom tőtőttkaposztákok ott fognak ugrabugrálni a gyomrunkban futás közben.
Ezuton tudatom mindazokkal, akik otthon döglöttek vasárnap, hogy mi jót futottunk, usztunk meg ettunk !
Jelen voltak : Enter family, áááááávadász, Chino-san,Nick Garbovsky,zsuzsa
a jövő hétvégéról még nem született döntés, de szombat Enteréknek 100% nem jo és a vasárnap is majd elválik, Chino pedig korainak tartja a koradélutánnál elöbb kezdődő megmozdulásokat.
Mit szólnátok vasárnap délután 14.00-hoz ?
Akkor már reális esély van talpalatnyi helyhez jutni a szaunában várakozás nélkül.
Enter:
Nem hiszem. Én nem biirok egy órát futkosni.
Gondolom a projekt kezdete attól is függ mikor kelek fel ( nincsenek otthon a lányok :-)
De szerintem kicsi a sziget és tutira összefutunk.
Mondjuk 10.15 körül nagy valószinüséggel az aulában is megtalálható leszek, cipőigazitás stb
kapcsán !
mennék én is futkosni (is), Zsuzsa, 10-kor már futásra készen leszel az aulában, vagy akkor kezdesz majd általöltözni?
Család -tervek szerint- az ebédnél csatlakozik, gondolom 13 órakor már meg tudunk jelenni az etetőnél, hm?
Messze van az még, anyu! Majd még előbb lesz karácsony, aztán szilveszter, meg vizsgaidőszak... :-)
Eltűnésem számos okra vezethető vissza, de ezzel nem fárasztok most itt senkit... Nem valószínű, hogy leszek vasárnap, ha mégis, az akkor legyen [kellemes/kellemetlen] meglepetés :-))
medvécske
(zsuzsa: nemsokára kéne megint pia... tucc még szerezni? :-))