Néha én is csak felületesen melegítek be (bár ez ritka), egyszer régen meg is sérült a vállam. Szerencsémre nem volt súlyos, 1 hétig kellett hanyagoljam a válledzéseket.
Ma hátra és vállra fogok edzeni, a fűrészelésnél megnöveltem a súlyt 32,5 kilóra.
A múltkor ment, de azért még érzem, hogy szoknom kell ezt a súlyt.
Köszi! Nekem is volt már folt a bicepszem tetején, de azt hittem, hogy megütöttem. Bár furcsa volt, hogy egyszerre, mindkét karomon...
Tegnap sikeresen meghúztam a derekamat ismét. Döntött törzsű evezés, hogy b*szná szájba! Persze én vagyok a hülye, rohantam, nem volt időm, elmismásoltam a bemelegítést. A melegítés nagyon-nagyon fontos, nem győzöm hangsúlyozni!
A karom 40-esről 42-esre nőtt. Persze, ha tovább végezném ezt a gyakorlatot biztos nem érnék el vele mindig ilyen eredményt, hiszen a test fejlődése egy idő után stagnál, majd újra beindul. Most 3 gyakorlatot kell végezzek, mindegyikből 3 sorozatot.
Az edzés alatt napi 3 turmixot ittam, volt mikor az edzés előtti turmix Anabolic Whey volt, utánna és este pedig Whey Protein, edzés után szőlőcukorral kombinálva, este simán. + szedem a Daily One-t.
A kezdő súly 35 kiló volt (+ ugye a rúd), 2,5 kilóval csökkentettem sorozatonként. Így a végére 25 kiló maradt. Egyszer lementem 20-ra, mikor előjettek a színes karikák.
Helló Mindenki. Új arc vagyok itt a topikban, most regisztráltam magam. Bő 2 éve edzek, Pécs egyik legjobb konditermében.
Éppen azügyben írok hogy gondolkodom rajta, elkezdem ezt a nagyon dícsért pezsi kreatin+tejsavó kombi kúrát. Egyszer már ettem kreatint (sima monohidrátot), de az baromora nem jött be. Szóval most ezen töröm a buksimat, de ha valakinek van jobb ötlete, hogy hopgyan lehetnék nagyobb egy pár kilóval, azt díjaznám!Előre is köszi!!
Hmm... hat en vagyok az utolso aki itt tanacsokat mer adni (es akiet erdemes megfogadni), de pl a mar altalam emlitett tomegnoveloben is egyutt szerepel ez a ket komponens. Szoval ha tomegnoveles a cel, akkor elviekben nincs ezzel semmi gond. De majd megszakertik az okosok :)
B*szott nagy izomlázam van. Tegnap elmentem edzeni, mintegy másfél hetes kihagyás után. Mell-bicepsz-has program volt, ma meg fáj a mellem, a tricepszem, bicepszem, hasam, a gerincem mellett a hátam, a derekam. Szó, mi szó, nem rossz érzés, ha objektíven nézzük. Elkezdtem a kreatinomat is tolni, a fehérje is stabil adag.
Tényleg, jó az, ha reggel (tej és idő híján) egyszerre nyomom be a kreatint és a fehérjét a vízbe, majd úgy nyelem be?
Komolyra ferditve elmentem, hogy gatyaba razzam magam. Vettem vitaminokat meg nemi taplalekkiegeszitot. Ugy tunik hogy hasznalni latszik, jobb kedvem van, tobb energiam es 2 het alatt hiztam 4 kilot. Tobb mint elkepzelhetetlen. A kerdes csak az, hogy meddig lehet buntetlenul enni ezt a whey gainer fedonevu cuccot. Nno meg az, hogy most mar nem halogathatom: mozogni is kellene:)