fúj, le a gonosz főnökökkel, elzárni előlük a sört, rájuk kattintani a lakatot és eldobni a kulcsot, tovább nem 5letelek, mert elzizzenek a retekbe :-)))
hideg söröket, lengő blúzokat és hasonló jókat mindenkinektek ! csááá...
Én és itt nyomorgok még, remélem már nem sokáig. Mindenkinek fel a fejjel, süt a nap. Holnap bájszikl und sör und napfény und kibámulás bután a fejbol. Szürkeállományom már elore dörzsöli a markát arra a gondolatra, hogy mennyire nem fog muködni a hétvégén. Hurrá! Hurráá!!
Nocsak, mindenki szánshájning retekiensis-ben leledzik ? Avagy a gonosz főnökök (ld. még : rabszolgahajcsár) sanyargatásának vettetett áldozatul ?
agresszívmalac,
a "lógós petúnia"-ból a lógós katonai kifejezés, erre Mléxem, a petúnia valami latin asszonyféle lehet, aki egész nap a sarkon trécsel ahelyett, hogy hűtené a söröket ?
DRT,
ha nem vetted volna észre, a 7végéig még van egy péntek, mars vissza robizni, ahogy én is teszem most azonnal :-DD
Az nem agresszív hátranézés volt hanem döntésképtelenség miszerint: "...most somolyogjak egy agresszívmalacost, vagy folytassam a párbeszédet nagybecsu kollégámmal, miközben a bátorság a férfiasság továbbá a kivételes elmeero kétségbevonhatatlan lenyomata tükrözodjön ábrázatomon.;)
Az eredmény egy egyszerre két ellenkezo irányból érkezo áldozatot figyelo kaméleon tekintete és egy közepes szellemi fejlettségu karfiol ábrázatának nem harmonikus ötvözete lett.
DE MOST (és ez rendkívül fontos)MEGYEK HAZA PERMETEZNI. Gurráááááá Távárisovátyszjá (esetleg jetyesz de csak ha visszaható). Mivel ez utóbbi mondatnak már semmi értelme nem volt, (katonai nyelven szólva) "rugalmasan elszakadok" és elhatolok a RETEKBE.
Minden Kedves Kartácsnak További Kellemes Bentmaradást és Hazatérés Után Hatalmas Adag Hideg Söröt Továbbá Kellemes Sült Husokat és Mákos Rétest Kívánok!
Kikérem magamnak. Én nem szoktam sün dörögni. Én csak kizárólag agresszívmalac dörögni szoktam.;)
Mint az látjátok újra itt vagyok. Hurrá (igazából már itt vagyok egy órája de még tsak tsupán most tudtam ide benézni).
Na szóval a következok történtek velem tegnap.
1.) Megragasztottam a vágódeszkát.
2.) Megettem a maradék szendvicsét a nagyobbik gyermeknek.
3.) NEM takarítottam ki a macskát.
4.) Rájöttem, hogy a lógós petúnia TETVES (dzsízösz mária akkor nekem ma még permeteznem kell).
5.) Éééééés ami a legfontosabb, ittam két söröt.
Na akkor megyek dógoznyi.
Mindenkinek kellemes és eredményekben gazdag boldog mai napot kívánok.