Határozottan tetszetős...:)
A fenébe, megint jön egy csomó játék, amivel mindenképpen játszani kell..:) (jelenlegi és időbeosztásom számításaim szerint pedig már a meglévők is 2-3 évnyi elfoglaltságot jelentenének...
hat decemberben mar nem fog megjelenni... :P
csak most lattam ezt a videot a jatekmenetrol, szerintem elfelejthetem minden aggodalmamat a 3d kapcsan, nagyon hangulatosnak tunik a game! A kornyezetbol semmi sem utal arra a szogletes, odadobott 3d-snek epp hogy tuno epuletekra/tereptargyakra, mint amilyenekkel pl. a kovetkezo Dune-jatek screenshotjai ijesztgetnek. Fincsi, ahogy a foldbol szepen kibujik a megepitendo epulet.
A most megjelent hivatalos kozlemeny szerint csak 4 jatszhato faj lesz, az emlegetett Demonok csak a gep altal lesznek elerhetoek.
Sziasztok skacok
En ugy tudom, hogy iden decemberben jelenik +.
de addig is ha valakinek lenne kedve war2 nyomni neten, irjon ma` egy emilt ide recece98@hotmail.com. Megeri :))
:))))
Ez igy nem fog menni, csak netről tudsz linkelni.
Tedd fel valahova, vagy onnan linkeld, ahonnan te is leszedted (keresd meg a képet a neten, jobb klikk, tulajdonságok, innen írd le az URL címet, és azt írd be)
Már a beta verzió készen van. Most olvastam róla és képek is vannak . Ha valakit érdekel megkeresm az oldalt. Egyébnként teljesen 3D. Nem ugy mint a TibSun.
A proginak kb 2 hónapja már kész volt a 3d engin-je(mert ,hogy ugye full 3d). De akkor még mindig nem voltak benne biztosak, hogy mi hogy lesz benne(a stratégia/szerepjáték arányokkal szenvednek valamit) +most építgetik a pályákat hozzá.
A blizzardosok is azt mondják, hogy 2001 vége felé készül el.
Neee!
A béta verziót megtaláltam letölthető formában.
lithwarez.com címen
Péntekre azt is megmondom, hogy melyik újságban jelent meg az, hogy megjelent.
Ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket. Csak 2001ben lesz az áhított játék. Eddig képek és videók jelentek meg, közkézen még nincs játszható demó sem. De majd...
Rájöttem! Nem lehet hogy elnézted a dolgot és a Warlordsra gondoltál? Mert az új rész a battlecry most jelenik meg illetve már szállitják a bóótokba :)
Szerintem még nem jött ki. Legalábbis sehol nem adnak hirt róla. Honnan veszed az infót? De nem kell izgulni.. :) Lehet hogy ugyjárunk mint anno a dune2000 rel :)