Rajtam kivul mar regebben sem tiltakozott senki...inkabb tapsolt...
Tudom, hogy sokaknak evtizedekig kizarolag ez a klub jelentette a lehetoseget, hogy identitasukat kifejezhessek, de maara mi maradt? Feneketlen penzmosoda, foci nulla, kozonseg nulla, bunozo tulajdonosok...
Én régi magyar focis felvételeket gyűjtök a 80-as, 90-es évekből, többek közt MTK meccseket és összefoglalókat is! Aki rendelkezik ilyennel, és szeretne cserélni vagy régi VHS-es felvételeit DVD-re kimenteni, az kérem keressen! Kérésre listát is küldök!
Ami még rosszabb, a ligakupában sem játszott, azért érdekel mert egy állandó keretes menedszerjátékban úgy lett az én emberem, hogy addig csak kezdett, és a sérülékeny Nagy és Hídvégi helyett váasztottam, ugyanígy buktam a győri Völgyivel, aki szintén ritkán sérül meg.
Idén is kező volt, egészen a Vidi meccsig. Azon elég szarul játszott, dehát mindenki szarul játszott, azóta Kelemen a belső védő. Nagy Tibi jobbhátvéd, ő szerintem addig játszik, amíg Baki fel nem épül végre. Amúgy Kelemennek a Győr ellen és a Nyíregy ellen is volt egy hajmeresztő megmozdulása, a Győr gólt is rúgott belőle, a Nyíregy nem.