Keresés

Részletes keresés

kisté Creative Commons License 2000.07.27 0 0 196
Hellóka meg hasonlók...

Örülök ,hogy ott voltam a találkozon, bár nem végig.Üdv Matyika_! "Beszenvedtem" magam ide is, tehát itt egy újabb kommunikációs csatorna, amin beszélhetünk, hihi. Mekkora szükség van rá...

Üdvözlet a többieknek is, akik ott voltak!

Rockstar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 195
Tidzse: Nehany heten belul megjelenik az elso, 16 szamos nagylemezunk ceden es kazettan (CD hamarabb lesz). Majd szolok.

Egyebkent most olvastam (HVG), hogy egy nap 60 ezer embernel tobbet nem engednek be a Szigetre, ezert jo lesz idejeben erkezni, mert biztos szombat-vasarnap lesznek a legtobben.

Udv
Roxtar

Előzmény: tidzse (194)
tidzse Creative Commons License 2000.07.27 0 0 194
Üdv Mindenkinek!

A keddi találkozón szóba került, hogy esetleg van egy 3. Arzte koncert CD. Én megpróbáltam útánna járni és azt tudtam meg, hogy Satanische Pferde címen megjelent egy 21 dalt tartalmazó CD (2000 elején), viszont a lemezt csak az Arzte klubb tagjai kapták meg.

Arpeee- nem ismersz valakit aki tagja valamilyen Arzte klubbnak Németországban???? Mert az igazat megvalva kiváncsi lennék erre a lemezre.

Rockstar- a demon kívül van még más felvételetek??? Mert ha igen, egyet szivesen megvennék.

Na mára ennyit tidzse

U.i: a koncert előtt mikor és hol találkozunk a Szigeten??? Szerintem itt az ideje, hogy elkezdjük a szervezést!!!

Helmut K Creative Commons License 2000.07.27 0 0 193
Sziasztok!

Gondoltam en is irok mielott elhuzok a tesókhoz Szloveniaba meg Horvatorszagba, de Guanora feltetlenul itthon leszek!
Addig is legyetek jók
Eurer Helmut

Johanna Creative Commons License 2000.07.27 0 0 192
Örülök, hogy ilyen pozitív a találkozó visszhangja! Jó, hogy ilyen sokan eljöttetek. A kerekasztalt azért nem tudtam megszervezni mert nem számítottam ekkora létszámra.
Nekem most nincs lehetőségem új találkozót szervezni, mert elég zavaros a szabadságom, nem tudom, mikor leszek itthon. Nem is leszek nagyon számítógép közelben, de amikor tudok, majd benézek a fórumba, mi újság.
Rockstar: a demó valóban nagyon jó, színvonalas. Felkeltette az érdeklődésemet.
Arpee: köszi, majd megbeszéljük a kazettákat.
Clo: én is zavarban voltam az elején, de azért utána feloldódtam.
Johanna
arpee Creative Commons License 2000.07.26 0 0 191
En is,ha epp itthon vagyok.Clo, azt külön sajnálom,hogy Veled,mint sokat-rendszeresen-regota íróval nem beszélgettem!
Uj kislemez már augusztusban. Új album október közepén
clo Creative Commons License 2000.07.26 0 0 190
Igen,tényleg jó volt a találka,de azért sajnálom,hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni. (Kicsit zavarban szoktam lenni ennyi ember előtt)Meg ugye ez a "klikkesedés"...(Legközelebb tényleg kerekasztalos helyre menjünk,akkor remélem másképp alakul a dolog!)
Tényleg,akkor hogy legyen? Azért elég közel van már aug.2.És Johanna is elutazik.De én végülis mindig ráérek.És ti?

arpee Creative Commons License 2000.07.26 0 0 189
Hello,
nem akarom meg egyszer leirni,hogy milyen jo volt tegnap,hahaha!!!
Kar,hogy nem volt kerekasztal,akkor nem lett volna ennyire klikkesedes!
A két miskolci lány milyen lelkes volt!!! Vannak még idealisták!
Még jó,hogy megnéztem tegnap a fórumot,és így ott lehettem Veletek!Hmmm,am besten heute Nacht.
Majd beszélek Norbival(Prosectura)vagy Junkiessal,vagy valakivel rock-berkekből,hogy hogy lehetne elkapni őket!
Lesz még találkozó előtte? És a Szigeten hol találkozunk?
Johanna,fölveszek Neked mindent,amit csak akarsz kazira,vagy bármire,ez a legkevesebb a szervezésért!
Mr.Drakula,ne feledd az Onkelz-t! (november 25. Frankfurt, 20 éves Jubileumkoncert!!!!!)
Ärzte: és milyen lesz az új album???
Bis bald
Das Wort: Árpi

Rockstar Creative Commons License 2000.07.26 0 0 188
Hali!

Szerintem is tok jo volt a talalkozo, ha tudtam volna, hogy ilyen sokan lesztek, viszek magammal tobb demokazettat. De akinek nem jutott, ne keseredjen el, meg legkozelebb kaphat. ;-)

Tidzse, koszi a biztatast.

Udv
Roxtar

Előzmény: tidzse (187)
tidzse Creative Commons License 2000.07.26 0 0 187
Sziasztok!!!!

Elsősorban mégegyszer szeretném kifejezni az örömömet a tegnap esti találkozóval kapcsolatban, ahol nagyon jóléreztem magam. Johanna köszi a szervezést mégegyszer.

A kérdés már csak az a Szigetig találkozunk-e még valahol??? ha nem akkor viszont le kéne leveleznünk, hogy a koncert elött hol találkozunk, és hogyan próbáljuk rávenni a dokikat egy közös képre (vagy sörözésre - gondolom ebben majd arpee segít nekünk).

Na akkor addig is mindenkit üdvözlök.

tidzse

Rockstar, meghallgattam a kazettát amit adtál szerintem nagyon jó, lehet hogy a Therapy helyett még is csak titeket nézlek meg.

arpee Creative Commons License 2000.07.25 0 0 186
I'll be there @ 8 pm
Rockstar Creative Commons License 2000.07.25 0 0 185
Most peldaul tok szivesen elmennek Arztes talalkozora, kulonos tekintettel a zebramintas nadragra, de ez a 8 pont nem jo, mert 6-kor vegzek, es mar nem ernek vissza Arpadfoldrol. Vagy talan megis? Meglatjuk.
En egyebkent garboban jarok, mindig.

Roxtar

Előzmény: Johanna (184)
Johanna Creative Commons License 2000.07.25 0 0 184
Sziasztok!
Én is írok még a találka előtt pár szót: örülök, hogy ilyen lelkesek vagytok.
Bela: imádom a militarista cuccokat!
De most a biztos megismerés kedvéért zebra mintás nadrágban leszek. Csak figyeljétek. Ez tuti.
Üdv: Johanna
clo Creative Commons License 2000.07.24 0 0 183
Nos, végre megint itt vagyok.Már az előbb is többet akartam írni,de technikai problémák léptek fel.(Lehet,hogy tidzsééhez hasonlók?Mindenesetre roppant idegesítő).
Johanna,köszönöm a bíztatást,kedves tőled,hogy így törődsz velem.Képzeld,egy múltkori álmomnak te voltál a főszereplője.(Azért a többiek is szerepeltek benne,meg az Arzte is.)
És még egy fontos dolog:nincs ellene kifogástok,ha én is viszek egy kis társaságot?(A barátnőmet.) Béla???
Tidzse,mulatságos egy sztori volt...és egyben tanulságos és megdöbbentő.(A pólós.A virginre csak a második vonatkozik.)
Hát akkor viszlát holnap!
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.24 0 0 182
A találkozó előtt túl sok mindent már nem akarok írni,csak jelzem hogy vagyok,többit szóban,

ja,és nem leszek Arzte pólóban,mert csak egy ilyen T-shirtöm van, a Bestie in Menschengestalt féle piros-fekete,de azt nem szeretem.Mármint a pólót. Az albumot nagyon.
Zöld military póló a legvalószínűbb. /asszem/

sziasztok Bela L.

tidzse Creative Commons License 2000.07.24 0 0 181
Üdv Mindenkinek,

A fórum nélkül eltöltött napok után és a találkozó elött úgy gondoltam én is elmondom a véleményem egy-két korábbi hozzászóláshoz.

clo a Virginnel én is pórul jártam már, bár egy kicsit másként, egy pár hónapja a Le Frisurt láttam 1990 forintért, de mire a pénztárhoz értem már 5000 forint felett volt az ára, mivel valaki rossz árat ütött rá (szerencsére késöbb 28 márkáért meg tudtam venni)Na ennyit a Virginről és a többi megastorról.

Matyika egyszer régen amikor szolnokon tanultam egy buliban összefutottam egy sráccal akin Arzte poló volt, persze rögtön beszélgetni kezdtem vele arról hogy hol, mennyiért is szerezte??? A válasza egy kicsit kiábrándító volt mivel az anyukájától kapta (aki 290 forintért jutot hozzáegy kis falu piacán)egyébként is azért vette csak fel mert nem volt több tiszta polója...+ja és az Arztéről még nem is hallott.

Más ha ezt a hozzászólásomat megelözné egy hasonló tartalmú akkor elnézést, de a szerver ma egy kicsit rosszul müködött, és nem tudom hogy sikeresen vette-e az adásomat.

Na akkor a holnapi viszontlátásig tidzse

Johanna Creative Commons License 2000.07.24 0 0 180
Clo, ennek örülök!
Előzmény: clo (179)
clo Creative Commons License 2000.07.21 0 0 179
Huh,mégis tudok menni...
Johanna Creative Commons License 2000.07.21 0 0 178
Clo,
ne keseríts el! Nem tudod megoldani mégis valahogy? Nagyon hiányoznál.
Ha mégsem tudnál jönni, megoldjuk, még van időnk egy találkára a sziget előtt biztosan.
Hefet fölhívtam otthon, nem biztos, hogy fel tud jönni Pestre. De megmondtam neki, mikor lesz, úgyhogy ha tud, ott lesz. Az a baj, hogy olyan időpont nincsen, ami mindenkinek 100% jó.
Johanna
Előzmény: clo (176)
clo Creative Commons License 2000.07.20 0 0 177
A Sziget előtt nem lesz több találka?
clo Creative Commons License 2000.07.20 0 0 176
Ajjjajjjajjjjajjjj!!!!!!!!!!!!!!!
Asszem nem jó a kedd...
És a Hefével mizújs?
Johanna Creative Commons License 2000.07.20 0 0 175
Új infó: Helmut is jön, beszéltem vele.
Johanna Creative Commons License 2000.07.20 0 0 174
Sziasztok!
Köszi a gyors válaszokat. Akkor ahogy nézem, júli 25. kedd 20 óra, Nyugatinál az óra alatt. Már ne változtassunk rajta, mert akik időközben nem lesznek itthon, esetleg lemaradnának.

Jozef, sajnálom, hogy kedden nem leszel, ha más nem, hát a koncert előtt látjuk egymást! Kedden pedig gondolunk Rád.

Matyika, hozzál csak ärzte fanokat, nem baj, ha sokan vagyunk. Legalább megismerjük őket is.

Tidzse, jó nyaralást! Kedden várunk.

Bela, köszi az infót. Olyan helyet nem tudsz, ahol kazettán (én már csak ilyen maradi vagyok) lehet ärzte-t kapni? Már voltam pár helyen, Lemezlyuk, Vörösmarty tér stb. de nem jutottam előbbre. Mindenhol azt mondták, hogy volt, de már valaki elvitte. Melyikőtök volt???

Clo,
a munkahely keresésem nem életbevágó, csak jó volna. A szervezést nagyon szívesen, de ez Rajtatok is múlott! Ha nem írtatok volna, akkor én itt hiába ugrálok...

Üdv mindenkinek!
Johanna

jozef Creative Commons License 2000.07.20 0 0 173
sziasztok
ma azaz tegnap nem volt vki közületek a Dream Theater dedikáláson a nyugati téren?
csak kérdés hogy esetleg valaki nem, vagy de...
én nem vagyok drímes, nekem vhogy tulságosn mesteri, nem az én műfajom, de fejet hajtok előttük. tök gáz volt hogy a haverjaim előtt -akik viszont azok- 2 és fél óra várakozás után mikor már a bejáratnál lettek volna, bezárt az mcd. azt mondták ennyi volt..... hát elég szar volt nekik.
bocs hogy off csak szomorú vagyok hogy nem leszek ott kedden :(
bye j
Matyika_ Creative Commons License 2000.07.19 0 0 172
Bela!

Nem te voltál félreérthető, hanem én pofátlan, szóval sorry, csak úgy vagyok azzal a Ralfie-dallal, mint te a Bück Dich-el.

A találkozó OK, szervezek még más DÄ-fant is, ha nem baj. Ha mégis kevesen lennénk, (ca. 4) mehetnénk az Íjászba (lepra hely, de van csocsóasztal). De azér inkább sokan legyünk (csak vissza kéne írni az énekes kiscsaj nevét, biztos többen lennénk, óriási volna az érdeklődés:).

Hülye kérdés jön: aki kedden Vörösvár-Bányatelepen felszállt a 19:47-es buszra DÄ-pulcsiban (és egy M.A.G.U.S játékos-készlettel a kezében) az nem olvassa ezt a topicot? Mér nem?

Előzmény: Bela Lugosi (158)
clo Creative Commons License 2000.07.19 0 0 171
Az időpont megfelel.
Johanna,köszönjük a szervezést!(Ahá,szóval nem vagy rákényszerítve az új munkahely keresésére.Már megijedtem!)
Bela,köszönjük az infót!Úgy tűnik,eléggé lemaradtam,de holnap én is startolok.
(Erről eszembejut egy szomorú történet.Elmeséljem?
Az volt,hogy láttam a Debilt a Virginben (cd-n), potom 2000 forintért és addig hezitáltam azon,hogy megvegyem-e,míg elvitték előlem.Azóta is bosszankodom.)
Mindenesetre ez tök hihetetlen,hogy egy helyen ennyi Arzte cd-t lehet találni.
tidzse Creative Commons License 2000.07.19 0 0 170
Üdv Mindenkinek

Bela: köszönöm a tippedet, miután elkéreckedtem a fönökömtöl sikerült megvennem az ist das allest?? (tehát már azt se keressétek). Mégegyszer köszi, bár kiváncsi lennék hogy ki lehetett az aki megvál az Arzte cd-itől (az ilyen ember szerintem akár egyéb aljasságokra is képes lehet - bár ebben az esetben inkább örülnünk kéne neki).

Johanna a kedd 20-óra tökéletes nekem is.

Addig is mindenkit üdvözlök mivel elmegyek nyaralni egy pár napra és távol leszek a világhállotól.

tidzse

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.19 0 0 169
Részemről O.K. (ha 8 óra marad)
Előzmény: Johanna (168)
Johanna Creative Commons License 2000.07.19 0 0 168
Hello
Na, úgy nézem, a kedd az stimmel. Pontosítsunk: július 25. kedd, hely: Skála metró óra alatt.
Bela, kérésed parancs... na jó:
Az időpontot módosíthatjuk 8 órára, legalább én is haza tudok menni a munkahelyemről átöltözni. Tidzse, jó ez Neked is? Írd meg légyszi mindenképp!
Clo, Neked megfelel? Többiek?
Hogy miről ismerjük meg egymást: szerintem ez nem gond, biztos néhányunkon ärzte póló stb. lesz. Nekem pedig szőke tüske hajam van, és minden bizonnyal feketében leszek. Ha már szervezkedek, most tényleg időben el fogok indulni otthonról.
Gondolkodjatok addig, hova menjünk onnan tovább.
Üdv mindenkinek, írjatok!!!
Johanna
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.19 0 0 167
Ne haragudjatok,de nekem így szakaszosan jutnak az eszembe a dolgok...,

szóval a pontos cím 1065 Dalszínház u. 10. 7-ig nyitva van, és megvan nekik az Im Schatten der Arzte is!
Rohanás!!
Ja,a bolt neve : Mover

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!