ahhhhhh, tehát nem véletlenül mondják rád, hogy egy angyal vagy:)
én is utánanéztem a dolgonak és hát mindenki dicséri (a bbc honlapon) a koncertet
"The Astoria was treated to a mixture of classic old tunes - Beetlebum, Badhead, Girls and Boys - with new material from Think Tank. The band were in great spirits as well, with Damon showing that age hasn't dimmed his enthusiasm as he hurled himself into the crowd during Popscene. The crowd, and the band, seemed to love every second of the gig."
NME újságíró írta
> And whats with the whole Graham Coxon thang? Did he leave was he kicked out? But more importantly, is Alex still drunk all the time?
Alex has given up alcohol and just got married. Damon has been making noises about Graham rejoining - they all met up at Alex's wedding and Damon has been saying in interviews that he doesn't see the split as permanent, just that Graham didn't feel he had a part to play on 'Think Tank', which I think is patchy.
nekem viszont állatira nem jó érzés, főleg, hogy most attól feszültek, ha beszélni kell róla
és jelen pillanatban azt kell hogy mondjam, hogy a Think Tank nem olyan jó, hogy ezért megérte volna elveszíteni Graham Coxon-t
Ördögh Nóri: "az együttes többször feloszlott, a tagok szólókarrierrel próbáloztak de most ismét egységes a csapat"
nagyon gáz
a fellépés viszont jó volt, igaz volt vagy négy feteke is a szinpadon velük, de ehhez lassan a blur esetében hozzá kell szoknunk
a spanish guitart viszont nem engedte át semelyiknek damon
jó volna, ha a magyar leányvállalata - Media Markt - is követné a példát
egyébként, jut eszembe, a héten az mtv new-ban album of the week volt a think tank, mutattak az új mtv live fellépésből dalokat, interjúkat, szóval jó volt
az igazi persze egy blur weekend vagy legalább day lenne, de hát az ilyen csak a justin timberlakeknek meg az aguileráknak jár mostanában
damon többek között azt mondta, hogy nagyon meg van elégedve az out of time-mal, illetve hogy pont ezzel a dallal tértek vissza - amit mondjuk nem értek, mert igaz, hogy jó, de semmi sikert nem ért el - és hogy jó érzés, hogy megszabadult attól a feszültségtől, amit a két különböző ízlésvilág ütközése okozott állandóan a blurben.
ami, ugye, egy elég diplomatikus megfogalmazása annak, hogy nem hiányzik neki cseppet sem g.c.
te is inkább a tévézés helyett mást csináltál volna! lusta dög!
braintickettel meg még előtte beszéltem, szal ő is csak azt tudta, hogy blur lesz 8-tól... valszeg akkor én képzeltem hozzá, hogy live lesz, meg hát logikusan new-kat vártam, ha má...
a street spirit volt
én is meglepődtem. esküdni mertem volna, hogy - amikor már a negyedikig lement - a coldplay lesz a 2. vagy 3.
de azt be se rakták
fene se tudja már, mi számít britpopnak