Keresés

Részletes keresés

Beebite Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5649
Nem, az nem különösebben:-)
Előzmény: anamika (5639)
Trombita83 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5648
Nem vakok, csak válogatnak gondolom...
Előzmény: Törölt nick (5645)
bied Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5647

Lehet ,hogy fiatalkori a kép. Meg hiányzik róla a bicó. Olyan kis mosolygos.)))))))

Aki nagy bicós, nem kell fogyóznia .Vagy lehet, hogy a puttonyát bicózáskor megrakja szendviccsel, és ez a szendvicsdiéta?)))))

Nekem a fekete a szinem. A szürke szép szaténból, fekete kövek, meg inkább ezüst pénzecskék.

Magamnak néztem 2-3 jó aljat a www.heine.de katalógusból. De majd.((((

Fogyózol most?

Előzmény: Törölt nick (5644)
bied Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5646

Na ez az! Akkor lehet, hogy ez a sok okos hozzászólás párocskádtól ered?

Persze gondolhattam volna,- hisz egyértelmű hogy nők a jobbak.)))) 

IGAZ ZAHRA?

Az én párom is pont ilyen súlyú, és 178cm magas. Pocakos is, szép gömbölyded.))))

Hát nem egy fogyókúrázós tipus.Őt nem lehetne rábeszélni.

Csak tavasszal,mikor lekerül a kabát, és feszül a gatya meg az ing, akkor kevesebbet eszik.

Zahra ez a fiú nagyon hiú.)))))))))

Ne is hagyd el magad. Írjál erröl a szendvics diétárol. Naponta hányat ehet az ember? Zsömivel, szalámi ,vaj ,paprika, pari, vagy mik? Semmi főtt étel?Leves?

Előzmény: H_G (5642)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5645
Ide figyuzz Te "gyerek"! Felétek az összes csaj vak?????
Előzmény: Trombita83 (5631)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5644
Bicajozás közben nehéz lehet könyvet olvasni, mert a honlapjából az derül ki, hogy nagy bicajos:) Egyébként a fotójáról egy jó pali néz vissza, bár lehet, hogy ez még a gyerekkori kép:)))
Előzmény: bied (5641)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5643
Most a csoporttal egy Budapesti Hastáncfesztiválra készülünk október végére.
A szürkével az a bajom, hog valahogy nem az én színem... vagy ki tudja:)
Előzmény: bied (5640)
H_G Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5642
Tévedés, könyvmoly nem én vagyok, hanem a feleségem :)

Némileg szubjektív, ki kövér és ki nem, mindenesetre a BMI-m most (88,5 kilónál) 28. 79 kg alá kellene mennem ahhoz, h. 25 alá szálljon és hivatalosan normálisnak tarthassam magamat legalább testsúly terén :)

Előzmény: bied (5641)
bied Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5641

Az írásodból  inkább csak azt, hogy jártál már te is ott. Remélem ti is kipihentétek magatokat, és feltöltődtél. Bár ezt látom, mert nagy hévvel vágsz bele egy másik diétába.

Bár valahogy én nem gondollak téged olyan kövérnek. Inkább csak pár kiló felesleg van rajtad.

Inkább én egy könyvmolynak gondollak:)))))))Vagyis aki nagyon sokat olvas könyveket.

Előzmény: H_G (5636)
bied Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5640

Én is elfogom vinni jövőre a kutyuskát, csak ez nagyon rossz ,öntörvényű mint a foxik .De nagyon imádom, csak epilepsziás.

Gondoltam, hogy a fekete volt a fellépőd.) Most a szürke lép be divatszinként a barna, drapp mellé. Szürkéd még nincs, jó fekete strasszal, flitterrel ,muszlinnal,meg a hajaddal. Az enyém is szőke volt, most már inkább szőkésbarna, és rövid. Nincs festve.

Ne vágyakozz az 52 kg után. Az akkor jó volt, mert még fiatal voltál. Ahogy idősödünk, mindig egy kicsit nagyobbnak kell lenni a súlynak is.

Nézz meg egy kalkulátort.

Ha az apusod nem szólt semmit, akkor valóban jó vagy neki erősen is.

Ez inkább csak téged zavar nagyon. És szerintem meg nembiztos, hogy minden pasi a gebéket szereti.

Most megint fogyózol? Megint a 90 napost? Hány napig? ))) A GASTROYAL is hord ki 90 napos, és egyéb diet ételeket.

Meg nézem a videót is. Szüreti bulikon léptek most fel?

Előzmény: Törölt nick (5637)
anamika Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5639
Azért ne add fel, Beebite, lehet hogy kidolgozunk egy olyan konstrukciót is, hogy lehessenek "vendégjegyek" is. A lelki terápia érdekelne?
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5638
Különben meg részvétem a felújítási munkák miatt, az utóbbi nyolc évben három lakást pucoltunk le vakolatig, úgyhogy tudom mit érzel...:)
Előzmény: bied (5632)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5637
Felnőtt gyerekkel, apussal, kutyussal voltunk:)
Apusom nem szólt semmit a súlyomhoz, mikor elvett akkor 52 kg voltam és szőke, rövid hajjal, bár megismerkedésünkkor még hossszú volt. Aztán már egész nagyocska volt a gyerek, még mindíg cérna voltam, most meg ez van. Szegény mindíg azt mondja, hogy így is szeret, de azért én a lelkem mélyén tudom, hogy a pasik jobban szeretik azokat a csajokat, akiket lehet mutogatni:))
Na mindegy! A mostani fellépésen a kék és a fekete egyberuha volt a favorit. Raktunk fel ma mostani videofilmeket is a honlapra, a gyertyás, a sivatagi szellő és sivatagi vihar készült most, meg az Ízisz szárny. Jó szórakozást hozzá!
H_G Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5636
"De most nézem H-G is üdült. De azt nem mondta, -persze,- hogy merre."

Azért nem, mert azt hittem, világos: szintén HR-ban voltam, mint Zahra.

Beebite Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5635
Bocs, ez végül meglehetősen értelmetlen lett.:) Pedig reggel fél9 óta írom....:-))))
Előzmény: Beebite (5634)
Beebite Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5634

Engem pl. érdekel, sőt tegnap majdnem írtam is. Mert nekem tetszik az ötlet.

Amiért végülis lemondtam róla, arról nem te tehetsz: mivel az én mh-mhez képest a város másik felén van a program, nem nagyon érnék oda. Hiába van minden napi torna lehetőség az árban, én maxheti 1-2 alkalommal el tudok menni, és akkor már jó voltam. Igy viszont nekem túl sok a költség.

Előzmény: anamika (5633)
anamika Creative Commons License 2006.09.14 0 0 5633
Sziasztok,
tényleg ennyire nem érdekel senkit a klub, amit indítani szeretnék?:(
Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre!
bied Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5632

Hát egyértelmű, hogy érdekel. Meg lestem, és szerintem sokat fogytál.

Jó a királykék ruci , slankít a szoknyája. A fekete,- még jobb, jó a fazon,- és jó a piros lyckra is. Melyik volt rajtad?

Valóban jól látható a fogyás, egy kicsi zsír még van, de sokat már nem kéne fogynod. Talán most amit vissza szedtél. A többit meg letáncolod, vagy a 90 naposból egy-egy gyüminapot, vagy víznapot tartasz minden héten.- Szerintem. 

Irigykedem, hogy üdültél.

Én jól el vagyok mint tehén a herén. Félig letépve a tapétánk, slozi lekaparva.

Készülődnénk a tapétázáshoz, parkettázáshóz, csempézéshez, de a nagykeresnek még ez még ez kell.Ha most ide bejön valaki biztos se..e megy ki. De jól vagyok.

A tapétát én rakom fel, mert azt imádom csinálni. A parkettába lesz betéve nagyon szép járólap, ahogy a nagyszobába belépünk. Ha szőnyeget tennék, félő hogy becsúsznának vele a bártpulhoz.

Örülök, hogy jól sikerült a fellépés,- és jó lett volna megnézni, és esetleg személyesen talizni. De úgy is fogunk, mert fogok rá időt szakítani.

De most nézem H-G is üdült. De azt nem mondta, -persze,- hogy merre.

De mindenki eltünt. Mindenki üdül?

Zahra mind a hárman voltatok? Vagy csak apussal voltál?

Apusod mit szolt, hogy lefogytál?

Előzmény: Törölt nick (5630)
Trombita83 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5631
Szia!

Ez az új nickem, de remélem nem "fújhatom" a további fogyásomat. :) Ugyanis most 101-102kg-nál megálltam, pedig nem eszem többet. Nem megy le most sajnos, pedig még 5 kilót szeretnék leadni.
Lányok még nincsenek. :)
Előzmény: andixka (5621)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5630
Különben a honlapunkon sok új képet láthatsz, ha érdekel.
Előzmény: bied (5617)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5629
Jó majd figyellek.

További szép napot!
Előzmény: H_G (5628)
H_G Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5628
Mi az, hogy (már ha lesznek), már keresgélem, hogy lehet a fórumba beírni vmit 50 pontos lángoló aranybetűkkel :D
Előzmény: Törölt nick (5627)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5627
Megnézetem ám őket közelről:) Annyira nem vagyok tunya...
A szendvicsdiéta sokaknak bevált már, többek közt egyszer nekem is, csak nem vigyáztam utána magamra... szokás szerint:(
Sok sikert hozzá, majd csak alakul valahogy. Beszámolsz a sikereidről?
Előzmény: H_G (5626)
H_G Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5626
Azok a kopár-sziklás hegyek nagyon szépek ám közelről (elképesztően intenzív fenyőillat és mindenféle fűszernövény virágzik az oldalukban, rozmaring, kakukkfű, zsálya), nem is szólva az időnként kivillanó tengeri panorámáról -- aki egyszer megmászik egyet, az nagyon könnyen rászokik véglegesen!

Hétfővel pedig megkezdtem a szendvicsdiétát, egy próbát talán megér... Most még persze nem tudom, hatásos lesz-e, de az biztos, h. egy pozitívuma van a nagyon szabályos időközökben kissé egyhangú dolgot evésnek, még soha az életben ilyen kevest nem foglalkoztam az evéssel gondolatban.
Előzmény: Törölt nick (5625)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5625
Igen, ilyenek a rutinosak...:) Bevallom, hogy a hátam közepére sem kivántam ezután a szezon után a minimálisnál több mozgást. Mától beindult a fesztiválokra való felkészülési idényünk, úgyhogy szerintem nem sokáig uralkodik rajtam a háj....:)
Előzmény: H_G (5624)
H_G Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5624
Mi vasárnap érkeztünk vissza :) "Szabin igenis jól akarjuk érezni magunkat" alapon gátlástalanul ettünk minden finomságot -- fagyi, péksüti, burek, pizza, csevap, csokis keksz és mogyorókrém, volt minden -- de az úszás mellett azért hegyet is másztunk és jó sokat gyalogoltunk, így sikerült nagyjából szinten maradnunk. (Részemről 60 dkg mínusz.)
Előzmény: Törölt nick (5622)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5623
Az előző írásomból kiderül, hogy lusta dög voltam és sokat ettem-ittam, pihentem, így most megint fogyózhatok...:)
Előzmény: andixka (5621)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 5622
Köszönöm szépen, volt boldog névnap:) Sajnálom, hogy nem tudtál megnézni minket, nagyon jól sikerült a műsor, bár volt néhány zökkenő, pl., hogy majdnem kiment a bokám azon a hulladék színpadon, de ügyes gyerek vagyok, próbáltam mosolyogva olyan helyre táncolni, ahol használható volt.Nagyon sokan voltak most is mint mindíg, és nagyon jó volt a közönség, mert rengeteg tapsot kaptunk:) Aztán este elutaztunk Horvátországba, úgyhogy most kissé pihentebben folytatom a mindennapokat. Tudtam volna még egy hetet maradni, de ez van:)
Jókat fürödtünk, ettünk-ittunk, úgyhogy sikerült 4,5 kg-ot visszaszednem a nehezen ledolgozott kilóimból, na de elkezdődtek a feztiválokra való felkészülések, így szerintem hamar leugrik majd a plusz:)

Remélem Te is jól vagy.

Üdv.

Zahra
Előzmény: bied (5617)
andixka Creative Commons License 2006.09.12 0 0 5621

Ez nagyon jó ötlet! Mindig szerettem volna ilyen csoportos (nem aerobic típusú) mozgásra járni. (Főleg labdajátékokra, azt még nagyon kövéren a suliban is szívesen csináltam!)

Remélem, sikerül elindítani és jó sokáig meg is marad, mert nekem mostanában nem nagyon aktuális sem ez, sem a fogyókúra. (Na nem azért, mert elértem a kívánt súlyt! ;-))

Azért olvaslak titeket, bár több, mint 2 hétig nem volt netem.

Zahra: tartod a súlyod?

23évesfiú (akinek tudom, hogy már nem ez a nickje, de a mostani nem jut eszembe): végére értél már? Lányok tapadnak végre? :-))) 

Előzmény: anamika (5618)
anamika Creative Commons License 2006.09.12 0 0 5620
Szia,
az órarend is fel lesz töltve pár órán belül.:)
Még nem teljesen végleges az oldal, de nagyon igyekszünk.:)
Előzmény: Beebite (5619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!