Erdekes tanäcsadäs a megagyülekezeteknek a lenti predikäciobol:
"
A minap beszéltem egy emberrel, és ők éppen most alakítanak egy gyülekezete ott fent Kijöttek egy olyan szervezetből, ahol volt egy Boze (búz) testvérről van szó, és arról a gyülekezetről Sokáig egy nagy gyülekezet volt ott, és az Úr áldása volt rajtuk. Aztán az emberek eljutottak arra a pontra, hogy ők is olyan csillogóak akartak lenni, mint a többiek, és egy szervezetté akartak átalakulni. És amikor megtették, akkor azok az alázatos keresztények nem akarták azt. Egész életükben ez ellen tanították őket, ezért eljöttek abból. És most van egy kis csoportjuk, és az Úr áldotta őket egészen addig, amíg most megint egy nagy helyre kerültek, ahol a gyülekezetben négy vagy ötezer ember van, és most megint kezdődik minden elölről.
És eljöttek hozzám és azt mondták: - Branham testvér Ott ültek az irodámban, a gyülekezetben, a minap. Azt mondta az egyik vezetőjük, Carlson testvér és a többiek: - Most mit tegyünk? Azt mondtam: - Találjatok egy olyan embert pásztornak, akinek egyáltalán semmi hírneve nincs a felekezetben, hanem csak egy nagyon jó, tiszta, édes, alázatos testvér, aki meg is éli azt az életet. És Isten majd gondoskodik a többiről, látjátok? Azt mondtam: - Egy jó pásztort, aki csak eteti a juhokat, aki alázatos, és akkor Isten majd elvégzi a többit. Ha Ne egy mindentudót válasszatok, aki mindent rendbe rak, hogy ez így legyen, az meg úgy legyen, aki csak vagdalkozik Azt mondtam: - Az soha nem fog működni."
"Ne felejtsétek el, hogy ez a Gyülekezeti Ház (vagy Szent Közösség)el fogja veszíteni az erejét. "-ezek a prófétikus szavak akkor hangzottak el,amikor Billy 500.000-es összejöveteleket tartott és,amint a kiragadott idézet prédikációjában elhangzik,újabb földkörüli útra készült.Hát elég hihetetlen lehetett a jelenlévőknek ezt hallani 1963-ban,miközben minden felekezet virágzott vagy kezdett virágozni,nagy szervezeteket és taglétszámot produkálva világszerte a mai napig.
Pont a William Branham szolgálata lesz leprásként félredobva és elfelejve?-tehették fel magukban a kérdést.
Ne felejtsétek el, hogy ez a Gyülekezeti Ház el fogja veszíteni az erejét. Emlékezzetek rá, hogy ez az a célpont, amely ellen a Sátán a pokol minden fegyverét kiképezte. Ő azt fogja okozni, hogy az egyik személy valami olyat tegyen, ami ellentmond annak, amit valaki más gondol. Ő ezt csinálja. Ezen mesterkedik. Ez az ő dolga, hogy valakivel mondasson valami olyat, hogy valaki kibeszéljen egy másik embert és azt mondja:
Hallgass csak ide, tudod, mit csinált X.Y.? Soha ne hallgassatok az ilyesmire. Egyáltalán ne is hallgassátok meg. Az az ördög. Látjátok, az a Sátán. Ne higgyétek el. Ha van bármi, amit valaki rosszul csinált, akkor imádkozzatok az illetőért. És ne önzően imádkozzatok, mondjuk így: - Tudom, hogy a kötelességem imádkozni azért a testvérért Hanem vegyétek a szívetekbe, és tényleg imádkozzatok érte. És beszélgessetek és legyetek nagyon kedvesek, és aztán rögtön azt fogjátok látni, hogy a testvér már vissza is tért a szolgálatba. Értitek? Mert végső soron mi a napnyugta felé igyekszünk.
Itt a fórumon már volt néhány beírás ill. link a Branham családdal és az ő ténykedésükkel kapcsolatosan, pontosabban a szolgálatok terjesztését copyright stb. illetően.
Az interneten van egy ún. The Table (Az Asztal)software.Link katt
Ennek a multimédiás felülete már telefonokra is elérhető,angolul tartalmazza az összes szolgálatát Branham tv-nek, írásban és hang formátumban.Kb. 40 dollárba kerül.A már említett "Asztal" programnak eddig volt egy 1997-es változata amit az idén kiadott 2013-as követett.A lenti videón látható és én is megnéztem a Rapture (Elragadtatás)legújabb pdf változatát és valóban, a homoszexuálisok szó hiányzik,ám a helyére azt írták,hogy üres hely a szallagon. (.......)
Tod Bentley Lakellandban kijelentette,hogy házassága a végéhez kozeledik. Ettol a bejelentéstol a jelenlévok kozul sokan kényelmetlenul érezték magukat. De nem csak ettol,hanem attol is,hogy Bently bejelentette,hogy egy angyallal beszélt a hotelszobájában. Megéreztek benne valamilyen helytelenséget, amikor egy csontvázmintás polot viselt.Nem értették,hogy Isten embere miért fedi be magát tetoválásokkal.Elborzadtak attol,hogy megragadott egy embert és kiutotte fogát imádkozás alatt.
Az egyik punkosdi evangélista kijelentette:"Mostanra meg vagyok gyozodve afelol,hogy a karizmatikus gyulekezetek nagy része az Antikrisztust fogja kovetni,amikor feltunik,mivel nem tudják a dolgokat megkulonboztetni.Upsz!
Az Ige figyelmezteti krisztus kovetoit:
"Szeretteim,ne higyjetek minden léleknek,hanem probáljátok meg a lekeket, ha istentol vannak-é,mert sok hamis proféta jott ki a világba."1.János 4:1.-
Az ido és a cselekedeteik bebizonyítottá,hogy Ellen G. White, C.T. Russel, Wlilliam Branham, Paul Cain,John Wimber,Todd Bentley és a hozzájuk hasonlo onjelot profétákat felkeno angyal nem a szent angyalok kozul volt, hanem azon ordogi lekek kozul valo,akikrol a Jelenések 16:14-ben is olvasunk.
Branham profétának ,sot Illés reinkarnáciojának nevezte magát,arra hivatkozva, hogy ot egy angyal kente fel profétának.Sok híres és elhíresult karizmatikus Branhamkoveto prédikátorrol kerulnek napvilágra a TV hírmusorainak koszonhetoen olyan hírek,hogy azok akik tole kapták a kenetet,bizony nem a krisztusi tulajdon- ságok hordozásárol lettek elhíresulve.
Ott van példáulPaul Cain esete,akit Branham illetve angyala kent fel a szolgálatra, és akitol sok más karizmatikus "punkozsdista" prédikátor vette a kenetet.
2004-ben egy hírmusorban leleplezték,hogy homosexuális és alkoholista életmodot folytat. Cain ezt tagadta,de a tanuk felsorakoztatása után végul beismerte,hogy az ellene felhozott vádak igazak. Paul Cain az életrajzában azt is kijelentette,hogy neki ugyanazok az angyaljelenési voltak,amelyek Branham életében.
Paul Cain a nyolcvanas években a Vireyaerd mozgalomban tunt fel,John Wimber oldalán,aki a Vireyard mozgalom alapítoja volt. Wimber Paul Cain profétai tekintélyét feltétel nélkul elfogadta,sot egyenesen "szellemi atyának"tartotta ot.Késobb a karizmatikusok koreiben a legnagyobb modernkori profétának tartották. Az 1993-ban a Winber által kiadott The Moring Star Prophetic Bulletin-ben megjelent Bill Clintonrol szolo proféciája. Ebben Cain tobbek kozott a kovetkezoket írta: "Láttam,hogy az Ur a szellemét Bill Clintonra helyezi,és más emberré változtatja ot,ahogyan azt Saullal tette."
Vajon igaznak bizonyultak Cain ezen szavai? A választ mindannyian tudjuk.
Cain nagy hatással volt a karizmatikus mozgalom olyan ismert személyiségeire, mint Rick Joyner,Mahecsh Chavda,akik Cain hatására beléptek a Máltai Lovagrendbe is.
Sok karizmatikus "roféta sorakozott fel Gerg Bus,amerikai elnok mogé a választási kapányban.
Vajon a Szentlélek késztette ezekre a cselekedetekre ezeket az onjelolt punkosdista mozgalom híveit?Ezen nem árt elgondolkodni,ha figyelembe vesszuk az életmodjukat,és hamis proféciáikat.
Ezekett figyelembe véve sokkal inkább hajlok ahhoz a megállapításhoz, hogy ezeket a magukat mutogato,bunos életet folytato "profétákat" azok a szellemek vezetik,akikrol a Jelenések 16:14-ben olvashatunk az Ur kijelentésének koszonhetoen.
" Mert ordogi lekek azok,akik jeleket tesznek;akik elmennek a foldnek és az egész világnak királyaihoz,hogy egybegyujtsék azokat a mindenhato Isten ama nagy napjának viadalára."
Nos kedves torolt nick. nehogy azt gondold, hogy ezt a Phuton témát magamtól vettem.
Az apostol használta ezt a kifejezést .
Ap. Csel. 16:16 Lőn pedig, hogy mikor mentünk a könyörgésre, egy szolgálóleányka jöve előnkbe, kiben jövendőmondásnak lelke/Phuton szelleme/ vala, ki az ő urainak nagy hasznot hajta jövendőmondásával.
Arra kérlek nézz utána egy gorog bibliaszótárban, hogy ezen a helyen a gorogben a Phuton szelleme
kifejezés található. Hidd el nem hobbyból emlegetem, hanem azért, mert ez az igazság.
Az Azusa utca 312-ben az afrikai guru prédikálása kozben két ládához hajlongott .
A ládában kígyó volt.
Nem véletlenul sziszegett kígyó módjára Kennet Hagin a híres nevezetes szentszellem találkozón,
illetve sziszegtek vissaz reá az ott jelenlévo prédikátorok.
Billy nem tartott naponta Úrvacsorát de pl. hetente egyszer böjtölt pénteken,valamint a (gyakori) gyógyító alkalmak előtt 2-3 napot,mivel elmondása szerint annyit bírt.
"Abonyból is ezért tiltottak ki , téged az ottaniak elmondása szerint . "-nicsen arrol tudomasom,hogy engem valahonnan is valaha kitiltottak volna.Arrol mär hallottal,hogy a kitiltok vannak kitiltva?