Keresés

Részletes keresés

mángorló Creative Commons License 2008.02.25 0 0 910
szerintem ideillik:

http://index.hu/politika/bulvar/fcake0225/

Végeztek a tündértortácskák az evőversenyzővel

* Index - ugyelet@mail.index..hu

| 2008. február 25., hétfő 09:18

Életét vesztette egy fiatal férfi Nagy-Britanniában, egy éjszakai szórakozóhelyen, ahol egy jótékonysági esten sütievőversenyt rendeztek.
h i r d e t é s

Tragikus véget ért egy jótékonysági evőverseny a dél-walesi Swansea egyik éjszakai klubjában. A Monkey Cafe-ban egy művészeti kiállításra gyűjtöttek pénzt a szervezők a múlt csütörtöki rendezvényen, a versenyzők hajnalban abban mérték össze tudásukat, hogy ki tud több minitortát megenni, derül ki a Guardian hétfői cikkéből [1].

A 34 éves Adam Deeley péntek hajnalban, a buli vége felé lett rosszul. A klub dolgozói próbálták megmenteni az életét, mentőt hívtak hozzá azonnal, de a kórházba szállítása után rövid időn belül végeztek vele a torkán akadt vajkrémes sütemények. A rendőrség egyelőre nem közölte a halál pontos okát, a halottkém jelentésére várnak, de pillanatnyilag balesetként kezelik az ügyet.
Fairy cake, avagy cupcake, avagy minitorta, avagy tündértorta

A Birminghamből származó - egyébként a klubban dolgozó - Deeley hajnali kettőkor szállt be a sütievésbe. A behabzsolt krémes sütik azonban a torkán akadtak és fuldokolni kezdett. A tíz percen belül kiérkező mentők kórházba vitték, ahol fél négy előtt nem sokkal beállt a halál.

A klub tulajdonosai döbbenetükről beszéltek a BBC-nek [2] és legmélyebb részvétükről biztosították a fiatal férfi családját.

wayland_carruthers Creative Commons License 2008.02.22 0 0 909

http://index.hu/politika/kulfold/ksv_bg3703/

1. szabály: A molotov-koktélt kívülről tobjuk az amerikai követségre...

Ghanima Creative Commons License 2008.02.21 0 0 908
Franc! Már megint nem sikerült bebuherálnom a hivatkozást. :-(

http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/343498/
Előzmény: Ghanima (907)
Ghanima Creative Commons License 2008.02.21 0 0 907
No és ez? Saját hálójába gabalyodva fulladt meg az orvhalász
Ghanima Creative Commons License 2008.02.21 0 0 906
Ahhha, mindig tanul az ember, köszönöm.
Előzmény: Green Peacewood (903)
v_peti Creative Commons License 2008.02.21 0 0 905

A "fanatikus mszp-s" buszsofőr mellett is kezdtem már izgulni.

Ugyanis ment késő este a 86-oson, és a sok kamion előzése miatt szinte többet ment baloldalon, mint jobbon.

Előzmény: v_peti (904)
v_peti Creative Commons License 2008.02.21 0 0 904

Az adott esetben előzött az autós, majd visszatért a sávjába, majd újra kihajtott. Na ekkor történt a baj. Viszont mikor másodszor is kihajtott, akkor látnia kellett volna, hogy már közel vannak.

Amúgy én sem szeretem túlságosan a motorosokat, de a folyton előzgető autósokat ugyanúgy utálom.

Előzmény: Snakeins (899)
Green Peacewood Creative Commons License 2008.02.21 0 0 903
Helyi Menő Csávó
Előzmény: Ghanima (902)
Ghanima Creative Commons License 2008.02.21 0 0 902
Mijaza HMCs? :-o
Előzmény: Degeczi (900)
Dulifuli Creative Commons License 2008.02.21 0 0 901
Pedig létezik szabályosan közlekedő motoros is. Azt én sem tudom, hogy ebben az esetben ki volt a felelős, de szerintem nem kéne kijelenteni, hogy minden motoros szarházi kis tetű, bezzeg az autósok kivétel nélkül minden esetben csakis szabályosan előznek, mert ez messze nem igaz. És nem kéne biztosnak lenni abban, hogy minden esetben a motorosok a hibásak, csak azért, mert zsigerből utáljuk őket.
Én ugyan már elég régóta nem motoroztam, mert nincs mivel, úgyhogy nem személyes érintettség okán írtam ezt, hanem azért, mert nem szeretem az ilyen előítéleteket. Igen, vannak ebben az országban rüszü motorosok, de autósok is, mégpedig igencsak szép számmal. A rüszüket (agresszív vezetők, ködlámpázó és száguldozó barmok, stb.) kell utálni, és nem a motorosokat.
Degeczi Creative Commons License 2008.02.21 0 0 900
(azt rühellem nagyon, h ehhez gerinctelenül a felelősséget sem vállalják: rengeteg ilyen HMCS rendszáma félbe van hajtva, h fotókon olvashatatlan legyen)
Snakeins Creative Commons License 2008.02.21 0 0 899
Normálisan, szabályosan közlekedő motorost én még nem láttam.

Ugyan nem tudom, hogy az autós mennyiben tekinthető felelősnek a balesetért, de azt tudom, ha a szarházi kis tetvek lakott területen is jóval 100 felett közlekednek a 40-es tábla ellenére.
Ha én jóhiszeműen, figyelmesen kanyarodok ki egy kanyargós útra nyíló utcából, akkor nagy valószínűséggel belém fog jönni, hiszen ennél a sebességnél nem képes érzékelni, hogy mi van az előtte lévő kanyarban, amit 40es, de még 60 feletti sebeségnél is nyugodtan ki tudna védeni.

Nyilván egy szabályosan előző autós nyugodt lélekkel bele megy egy előzésbe, amikor látja, milyen messze vannak tőle, és nem feltételezi, hogy a 70-es legnagyobb megengedett sebességnél 90-100-nál sokkal többel jön feléje a szembeközlekedő.

Ezek a nyomorultak viszont a legtöbb esteben 140 felett hajtanak az ilyen utakon is.

Én biztos vagyok benne, hogy a baleset elsősorban ebben az esetben is a motorosok hibájából következett be.
Előzmény: v_peti (893)
v_peti Creative Commons License 2008.02.21 0 0 898

Igen.

Előzmény: tangerine (896)
tangerine Creative Commons License 2008.02.20 0 0 897
Előzmény: tangerine (896)
tangerine Creative Commons License 2008.02.20 0 0 896
Gyanítom, hogy a tavaly tavaszi motoros baleset Alsóörs környékén, mikor 3 motoros meghalt 2 motoron, mert egy barom szembeelőzött nekik.
Előzmény: Dulifuli (895)
Dulifuli Creative Commons License 2008.02.20 0 0 895
Lehet, hogy nem csak nekem nem volt egészen érthető: ki az, aki megúszta?
v_peti Creative Commons License 2008.02.20 0 0 894

Az illisztrációtól annyi lenne az eltérés, hogy a nyak helyett a kéznél történne. Két hét bőségesen elég lenne sok embernek.

v_peti Creative Commons License 2008.02.20 0 0 893

Ma volt a Kókuszban, hogy a "labdarugó játékvezető névrokona" elfogadta egy magát szakértőnek mondó, de valójában nem szakértő véleményét egy balesetnél, és a 3 motorost elgázoló baromállatot részéről nem egyedüli, hanem együttes felelősséget állapított meg.

A károsultak reklamáltak, és most újabb szakértő jött, aki megállapította, hogy a baromállat volt a hunyó egyedül.

Ugyanis az előzetes nemszakártő szerint 4 mp-ig ment a forgalommal szemben, így lett volna elég ideje lehúzódni a motoroknak. De valójában visszatért a saját sávjába, és utána azonnal újra kivágott a motorosok elé. Így csak 1,2 mp-ük maradt volna, ami nem volt elég.

Most őszintén! Ki az a hülye, aki a saját életét kockáztatja ha jönnek vele szemben szabálytalanul? Így józan paraszti ésszel is kizárható lett volna az első verzió.

Ez az illető megúszta, és most lapít a fűben!!!

Én bevezetném a felfügessztett bünetést!

Az illsuzrációt lásd később!

Előzmény: DrShan (891)
tangerine Creative Commons License 2008.02.19 0 0 892
Én is Suzukis vagyok. :)
Előzmény: DrShan (891)
DrShan Creative Commons License 2008.02.19 0 0 891
A pasas megérdemelte volna, hogy életben maradjon... Tipikus szuzukis;((
Előzmény: tangerine (887)
pallee Creative Commons License 2008.02.19 0 0 890
az "Én kis falum", vagy mi is volt annyira kis település, h ott még a vonat sem állt meg, csak lassított

Inkább a "Nap, széna" trilógiában volt (Hostelnice)...
Előzmény: Degeczi (885)
H_G Creative Commons License 2008.02.19 0 0 889
Ez egy igazán szomorú eset :(
Dulifuli Creative Commons License 2008.02.19 0 0 888
Na igen. Még mindig megdöbbenek, hogy ekkora barmok is vannak ebben a városban.
tangerine Creative Commons License 2008.02.19 0 0 887
Ennek viszont kijár. Sőt valami extra verzió (pl: Darwin Award Platinum Plus+), mert az egész családot kiirtotta a barma.
Előzmény: Dulifuli (884)
v_peti Creative Commons License 2008.02.13 0 0 886

Ha nem o/a-ban vagy mozilla-ban, hanem kexprólerben nyomod, akkor automatzikus a dolog.

Előzmény: Ghanima (882)
Degeczi Creative Commons License 2008.02.11 0 0 885
mindenesetre gyorsan öregednek a románok, ha ott már az 55 év "hajlott kor"-nak számít...

a cseheknél bezzeg tényleg hajlott korúak is vidáman ugrálnak a vonatról :)
(az "Én kis falum", vagy mi is volt annyira kis település, h ott még a vonat sem állt meg, csak lassított)
Dulifuli Creative Commons License 2008.02.11 0 0 884
Na igen. Inkább egy kicsit elbénázta. Szerintem fel kellett volna ugrania, két kézzel elkapni egy rudat, és úgy már nem esett volna le. Azt mindenképpen értékelni kell, hogy jót akart, meg akarta állítani a mozdonyt.
Előzmény: tangerine (883)
tangerine Creative Commons License 2008.02.08 0 0 883
Ez szerintem nem ide való. Inkább "csak" baleset.
Ghanima Creative Commons License 2008.02.08 0 0 882
Ezt láttátok már? (Bocsánat, de nem tudom, hogyan kell rákattinthatósra csinálni, de ti bizotsan meg tudjátok nézni így is!)

http://automenedzser.hu/hirek-kozlekedes/20080207_taxival_uldozte_a_mozdonyt.aspx
Degeczi Creative Commons License 2008.02.06 0 0 881
nekem is az volt az első gondolatom, h poén, és a hosszabbító nincs is bedugva
Előzmény: Törölt nick (880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!