Már csak 40 nap van a koncertig :o) És a MűPa kétféle kiadványában is reklámozza a koncertet! :o)))
(Ez azért nagyon érdekes, mert ezt a koncertet nem a MűPa rendezi, viszont a tavaszi szimfonikus East koncert a MűPa saját rendezvénye volt és arról meg egyetlen anyagot sem jelentetett meg!)
Kérésed rövidesen teljesül: a napokban készül el egy amolyan próbaközben felvett, házi klipp-féle az egyik opusból, a Marsbéli Krónikák II. szvit egyik tételéből. Persze, ez nem egy "official" video lesz, itt, a próbateremben vettük föl, éppen azzal a céllal, hogy egy picit bele lehessen kóstolni a készülő dolgokba.... De azért nagyon reméljük, hogy tetszeni fog :)
Tudjátok, én vagyok a nagy örök elégedetlen, akinek Solarisból semmi sem elég!
Ám most már napok óta töröm a fejemet egy hozzászólás megírásán, amiben megdicsérem kedvenc zenekaromat. Íme!
Vitathatatlan tény, hogy ez év tavaszától a Solaris űrállomás legénysége erősen aktivizálta magát. Ennek lehet oka az az erős kemény röntgenbesugárzás, amivel még Dr. Kelvin érkezése előtt besugározták a bolygót és lehet az is, hogy az zenekar tagjai belátták, az a hallgatás, ami korábbi koncertjeiket, lemezmegjelenéseiket megelőzte és kísérte, tovább már nem lehet kapcsolati elem a rajongók felé.
Igen, nagyon köszönöm, azt az aktivitást, amit TAVASZ ÓTA tapasztalunk a szoláris csatornákon, valóban elismerésre méltónak találom.
A naponta előkerülő relikviák, képek, események történetek ilyenténképpen történő elősorolása méltó ahhoz, ahogyan egy működő és koncertre készülő zenekarhoz illik.
Most már csak az új hanganyag morzsáira vágyom.
Meg természetesen a koncertre!
És végezetül egy kérés/kérdés!
Drága kedves Solaris zenekar! Ti egészen biztosak vagytok benne, hogy Pócs Tamásnak nem kellene ott állnia a színpadon közöttetek ?
Ugyan már az az egy-két hónap mit jelent,a 11 évhez képest!
Esetleg Robi addig a WTMB kulisszatitkairól,vagy DVD,CD borítót ízelítőül nem teszel publikussá?
Vagy elvetemült,és "őrűlt" rajongóknak a home videó,vagy legális kalóz változatát a WTMB-nek közreadnád?
"Erdész Robi szólólemeze, a Welcome to my Brain már csak a koncertet követő hetekben tud megjelenni. :o( Az ok a Marsbéli II. munkálatai és a koncertre való felkészülés, ami pillanatnyilag minden időnket leköti. Robi ezúton kéri megértéseteket, kicsi jó hír a rosszban: a DVD vágója, Bajor Dani ismét idehaza van, és ennek kapcsán a képi anyag gyakorlatilag elkészült, a hangkeverés egy része van már csak hátra."
:o(((
Pedig milyen jó lett volna, ha már a koncertig hátralévő időt új zenék hallgatásával tölthettük volna :o)
"Már megint elkészültünk két újabb református ének feldolgozással, amit Szentendrén fogunk először bemutatni majd szeptember 27-én! Gyertek el, ha kíváncsiak vagytok ezekre (is) !"
Nem akarom Rád tukmálni, csak furcsa nekem ez a fajta hozzáállás. Hiszen egy ilyen kuriózum kiadványt nem szükségből, hanem szeretetből vesz meg az ember.
Igazad van, a bakelit nem egyenrangú, az általam felsorolt dolgokkal. Még sincs rá szükségem, tehát nem veszem meg. Sajnálom ezt ennél érthetőbben nem tudom "előadni".
Sajnos, Felhőcske, sajnos nem jelent semmit, nem vagyok "célközönség" a bakelit lemeznek, éppúgy nem, minthogy bármilyen léptékű rajongónak számítom is magamat - nem vennék Solarisos tornacipőt, Solarisos tornazsákot, bögrét, és kispárnát sem éppúgy mint ahogy a bakelitlemezt sem. CD-n persze megvenném.
Szoktátok olvasni LP Kollektor rovatunk cikkeit? Azok alapján is egyértelmű, hogy van sok komoly vinyl-rajongó itthon is, ugye? Na, ők - és nemcsak ők, hanem a világon bárki más - sehol nincsenek egy 62 éves, nagyon gazdag brazil férfihoz képest, akinél a gyűjtőszenvedély[...] Bővebben!Tovább »
Nalam tervbe van veve, hogy beszerzem, ha legkozelebb Bp-en jarok. En nagyon orulok, hogy bakeliten jott ki, hagyomanyos CD-t mar nem veszek 10 Ft-ert sem.
Remelem a Marsbeli K. 2 is elerheto lesz bakeliten.
Az LP fogyásáról annyit hallottam, hogy a kiadó már a 2. szériát dobja piacra! Vagyis az első 300 példány már elkélt. És nemcsak idehaza, hanem külföldön is! Nagyon sok külföldi webáruház oldalán is lehet találkozni vele :o)
Huh, akkor számodra az semmit nem jelent, hogy kedvencednek egy ilyen gyöngyszem kiadványát a kezedben tarthasd, birtokolhasd?
Pedig az ilyen kuriózum kiadványt nem feltétlenül azért veszi meg az ember, hogy hallgassa, hanem éppen a fentiek miatt - mert rajongóként jó érzés egy ilyen értéket fizikailag birtokolni. :o) Egészen más érzés egy LP-t kézbe venni, mint egy CD-t!
Méretében is sokkal látványosabb, mint ugyanez CD-borítóként. :o)
Ha már feldobtad a kérdést, jöjjön egy válasz is rá, tőlem.
Nekem még van "hagyományos" lemezjátszóm és működik is.
De mindezek ellenére eszem ágában sincs bakelit lemezt vásárolni soha többé.
Úgy, mint ahogy videokazettát és audiokazettát sem veszek már többé, semmilyen áron sem (10 Ft-ért sem!) Úgyhogy ennek a bakelitnek nem én vagyok a célközönsége, vásárlója, rajongója, miegymás. Sajnálom.