Há basszus, a Burrrn-t én tanácsoltam. Az volt az eredeti kérdés, hogy már létező mp3-akból kell összefolyós lemezt csinálni, nem az, hogy hogy kellene rippelni.
Ha a trekk mérete nem egész számú többszöröse a szektorméretnek (általában nem), akkor ha trekkenként grebbelsz, az utolsó szektor nem lesz teljes, ezt 0-kkal tölti ki. Amikor kiírod, itt lesz egy minimális szünet, de ezt észre lehet venni. Némelyik szoftver meg tudja csinálni, hogy ez eltűnjön, általában interpolál, de mindegy, így már nem veszed észre.
Erre eddig egyetlen tökéletes megoldást találtam : CDRWIN-nel (vagy EAC-val) CUE+BIN , a CD-t egyetlen WAV-ba grebbelve. Ha ebből írod vissza, az tuti jó lesz. Azt is lehet, hogy a WAV-ot betömöríted mp3-ba vagy APE-be, és ha megvan a CUE fájl, akkor is jó lesz. Ha nincs meg az eredeti CD, és track-enként van grebbelve, akkor csak csalással lehet megcsinálni, de nem fogod észrevenni.
Próbáld ki a Burrrnt! Nekem a Neroval még nem sikerült összefolyós audio cd-t írnom. A Burrrn-nel igen. Ingyenes és szinte minden formátumot tud.
Sőt, az a tapasztalatom, hogy elég jó CD-t ír az EAC is. Mondjuk az nem tud alapból sok formátumot, de flac-wav konverziót valószínűleg tud a lejátszód, wav-ot meg tud az EAC. (De lehet, hogy pluginnel flac-ot is.)
Még egy kérdés. Ha FLAC-ból írok vissza vmit audióba, akkor ugye ott nincs meg az "összefolyó" trackeknél az a kis ugrás/kattanás, mint amikor mp3-ból írok vissza?
Nem mindegyikre, de van olan kivitel is. Kicsi szinezett fólia. De lehet bevonat is. Mert amúgy a műanyagok zöme jól viseli az alkoholt, lett légyen az denaturált, vagy etil-metil és izopropil