látom a TV2 adta le. Mivel új vagyok itt - és a filmkeresésben is - azt szeretném még megkérdezni, miként tudnám (magyar hanggal) megnézni a filmet (Steppenwolf-1974) ? (link, stb. ?) Lehet hogy meg kell vennem DVD-n, - ha egyáltalán ez lehetséges ?
Egy amerikai tv filmsorozat cimere lennek kivancsi, valamelyik magyar tv-ben 1995 korul adtak le.
A temaja allitolag kozepiskolas lanyok voltak, de valojaban ket lany volt fokuszban, egy jomodu szoke, akaratos, aki mindig kituno akart lenni, es egy szegeny sotet haju, aki mindig masodik volt mindenben.
Kesobb megis azonos egyetemre kerultek, persze, egeszen mas kepzesre, de az egyetemi ujsagnak dolgoztak, a szoke szerkeszto, a sotet haju egyszeru cikkiro volt.
Valaki szerint a szoke az utolso reszek valamelyikeben ugy akart karriert csinalni, hogy a professzora szeretoje lett, a professzort szerinte Michael York jatszotta, de hiaba kerestem weben, nem talaltam nyomat.
Ennyit tudok rola, remelem, valakinek ismeros ezek alapjan.
Nálunk nincs ilyen kitétel az alkotmányban. Itt bárki lehet élete végéig is diktátor. Ellenben a buzikat bele kellett írni az alkotmányba. Ezt hívják kultúrországnak.... oh wait
A 90-es években láttam egy filmet, ami arról szól, hogy egy férfit kétszer is megválasztanak az USA elnökévé, de ő az alkotmányban rögzített 2 ciklus után is elnök akar maradni, ezért évtizedekig tartó diktatúrát alakít ki, amit a persze főhős megdönt. Tudja valaki a film címét?