Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Eladó egy egyszer használt, kitűnő állapotban lévő, kitisztíttatott, egyedi terv alapján varratott menyasszonyi ruha. A két részes, ekrü színű ruha felső része fűzős, alsó része abroncs nélküli. Egy 178 cm-es, 68 kg-s menyasszony viselte. Akit érdekel e-mailen keresztül felveheti a kapcsolatot velem, szívesen küldök további képeket. Az árról majd megegyezünk.
Bartender ( mixer ) kellene esküvőre, rendezvényre, házibulira? Hívj! Amennyiben Esküvődet, Céges rendezvényedet, Házibulidat kicsit feldobnád, finom koktélokkal...Keress meg! Az ország egész területén! Olcsón..! Tel.:06-20-557-69-24
Kedves Menyasszonyok! Valentin napkor nyertem egy esküvői ruhakölcsönző honlapján meghirdetett játékon egy teljesen ingyenes menyasszonyi ruha kölcsönzést. Mivel én nem tudom felhasználni, így elajándékoznám. Pénzt nem kérek érte, tehát teljesen ingyen az első jelentkezőnek, aki fel tudja használni oda adnom. Várom a jelentkezéseteket, ha valakit érdekel akkor írjon. Elérhetőségem: detti020@citromail.hu
Esküvői Dj szolgáltatás megfizethető áron a ZPM-nél!
Folyamatos akciók és ajándékok minden ifjú párnak!
Aktuális:
-10% kedvezmény minden lefoglalt buli árából
Minden lefoglalt buli mellé egy egyedileg a pár igényei alapján elkészített üvegékszer szett ajándékba!
Több, mint 20 év Dj tapasztalat. E-klub retro termi rezidens dj-ként eltöltött több, mint 10 év az E-klub megalakulásától. Több ezer zeneszám a 60-70-es évektől napjainkig. Folyamatos kommunikáció a közönséggel, ezáltal sokkal élvezhetőbb és nem monoton a buli.
A Rubyn menyasszonyi ruhaszalon,Web Áruház egyedülállóan új esküvői ruha kínálattal várja az ifjú párokat és kedves családjukat! Menyasszonyi ruha Web Áruházunkban elegáns, de barátságos környezetben, ízléses és elegáns termékek:
Egyesult Allamokban elo tobszoros dijnyertes magyar eskuvoi fotos hogy bovitse az europai portfoliojat egy ingyenes menyaszonyi sessiont kinal fel Aprilisban Budapesten!
Ha megvan mar a ruhad vagy Aprilisban lesz az eskuvod ez egy kituno alkalom hogy minosegi es kreativ kepeket keszittess magadrol INGYEN!!
Ha megvolt mar az eskuvod es nem vagy elegedett a kepeiddel de a ruhad meg megvan szinten tudok segiteni!
Nezz korul a Website-on es a Blogon! Ha erdekel kuldj egy email-t egy kepel magadrol es a ruhadrol!
A session tartalmaz kb 1-1.5 ora fotozast a fotossal es aszisztenseivel, web galeriat ahol megnezheted es megoszthadtod a kepeidet, facebookos megosztast
es az osszes kepet ami rolad keszult retusalva nyomtathato minosegben a jogokkal cd-en vagy online letoltessel.
Semmilyen elkotelezetseged nincs hogy vasarolj barmit is. Ahogy emlitettem a fotosession tartalmazza a kepeket retusalva cd-n vagy letoltessel es nyomtatasi jogokkal mindez a tied teljesen ingyen !!! Skypon barmikor elerheto vagyok es megtudjuk beszelni a reszleteket !
Tetszik a képe,csak egy kicsit utómunkánál én tépnék a feketéjén,(sztem egy kicsit szinszegény),bár ez lehet hogy az 550d miatt van,az meg beletolnék a szaturációba egy kicsit.
Amúgy ezek a lassú fahrt szerű mozgások tetszenek.
Sziasztok, Szeretném megosztani veletek, amit találtam. Belefutottam egy oldalba, ahol egyszerre lehet ajánlatot kérni az összes fotóstól, zenésztől, vőfélytől…stb. Elég nagy lehet a cégadatbázis, mert onnantól, hogy elküldtem az ajánlatkérésem egy nap alatt 60 zenész írta vissza az ajánlatát :)))) Szerintem baromi hasznos!
Nyerd meg a menyasszonyi ruhádat, akár teljesen ingyen!!
Már csak 2 nap és vége a játéknak de még lehet regisztrálni, és érdemes is.
A Hortenzia esküvőiruha Facebokkos játékán a fődíj most egy 125.000Ft értékű menyasszonyi ruha kölcsönzés, illetve a 2. és harmadik díj is nagyon értéskes. Sorsolunk több hasonlóan értékes különdíjat is.
Bmpeter a 27" Apple Cinema Display-re gondolt. :) Én meg csak annyit mondtam, hogy neked van Dell U2711-ed (amiben mellesleg ugyanaz a H-IPS panel van, ami az Apple Cinema Display-ben). :)
"Ezt a videótokat szívesen megnézném full-hd ban is."
Bocsánat, ezen részen átsiklottam, pedig az első mondat volt :)
Be tudod kapcsolni a HD-t a vimeón, mert HD felbontásban lett feltöltve, és kiteszed full screenbe egy 1920x1200-as monitoron. Vagy jobb klipp a videón, és Watch on vimeo.